Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
La policia britànica incauta un servidor d'IMC en la seva investigació contra SHAC
05 feb 2009
El 22 de gener del 2009 un servidor d’Indymedia va ser assetjat per la policia a Manchester. Aquest va ser relacionat per anunciar sobre els recents processos judicials contra la campanya Stop Huntingdon Animal Cruelty (SHAC, Aturem la Crueltat d’Animals a Huntingdon).

La policia de Kent pel matí va enviar un email al contacte d’indymedia UK sol·licitant que la informació personal del jutge sobre el judici de SHAC al Regne Unit fòssin eliminades de la web. Malgrat això, aquesta informació ja havia estat retirada de la web, degut a la política interna d’aquesta.

També es demanava altres informacions vinculades sobre l’autoria de dit document que és impossible facilitar ja que IMC manté un sistema de publicacions obertes on qualsevol pot penjar notícies o demés informacions.

L’ordre encara no ha estat mostrada al personal d’indymedia, que en concret afecta aquest servidor de Manchester que donava cobertura a altres portals d’indymedia avui encara tancats. Així que el jutge no ha comprobat encara la validesa i legalitat d’aquesta suspensió que sembla tenir al darrera la finalitat d’eliminar les infrestructures de xarxes d’informació del Regne Unit.

Prou persecussió a la lluita per l’alliberament animal!


Tot el suport als mitjans contrainformatius!

http://alliberamenttotal.wordpress.com

www.shac.net

http://www.indymedia.org.uk/


Podeu llegir la informació completa en anglès a continuació (o a indymedia.org)
Dibujo2.bmp
Police Seize UK Indymedia Server (Again)


On 22 January 2009 an Indymedia server was seized by the Police in Manchester. This was related to postings about the recent Stop Huntingdon Animal Cruelty (SHAC) trial.

Kent Police had e-mailed imc-uk-contact in the morning requesting that personal information about the Judge from the recent SHAC trial in the UK be removed from the site. However this information had already been quickly removed in line with IMC UK policy. The e-mail also requested information relating to the poster be retained. Indymedia as an open posting news service does not log such information about its sources.

The machine was handed to the Police by the management of UK Grid, a Manchester based colocation facility, without a warrant being shown. It is believed that a warrant for this one server may exist and have been issued by a Chief Inspector. As the server was a mirror of the site, it can be concluded that the validity of the seizure wasn't checked, and the police attacked Indymedia infrastructure in the UK.

Other sites that have been affected as a result of this seizure include London Indymedia, the global Indymedia documentation project server, la Soja Mata – an anti-GM soya campaign focusing on South American development, Transition Sheffield and a Canadian campaign against the 2010 olympics.

For details see Indymedia Uk Server Seizure Info Page and Press Release #1

Indymedia Coverage: IMC Athens | IMC Barcelona [en] | IMC Brasil | IMC Germany | Indybay | IMC Ireland | IMC Nantes [fr] | IMC New York | IMC Poland | IMC Switzerland [it]

Other Coverage: The Register | SchNews | Gulli [de] | Annalist [de] | heise online [de] | slashdot | Global Integrity Commons

Previous Seizures: FBI seizure, London | British Transport Police seizure, Bristol 2005
Mira també:
http://alliberamenttotal.wordpress.com
http://www.shac.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La policia britànica incauta un servidor d'IMC en la seva investigació contra SHAC
05 feb 2009
Destruir vuestros ordenadore!

hipocritas
Re: La policia britànica incauta un servidor d'IMC en la seva investigació contra SHAC
06 feb 2009
El dia 23 de gener vaig publicar la noticia que penjo a sota al newswire d'Indymedia Barcelona. Tot seguit la pagina va caure, i ha estat offline durant batants dies. Ara veig que torna a ser accessible, pero no he trobat la noticia original que vaig penjar.

L'URL que em va donar aleshores es aquest:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/363245/index.php
pero ara veig que apunta a una noticia totalment diferent a la que vaig penjar.

Tambe vull deixar una nota als administradors d'indymedia Barcelona. El link que teniu aountant a Indymedia London a la noticia de la columna del mig es equivocat. La pagina a on enllaceu ja no es la d'Indymedia London, aquella es la web antiga i ara basicament no es res mes que un arxiu. La nova pagina activa d'Indymedia London es a aquesta adreça:
http://london.indymedia.org.uk/

Texte que vaig penjar just despres del segrest del servidor:

Ahir dijous 22 de Gener al mati, un servidor d'Indymedia UK va ser segrestat per la policia a la ciutat de Manchester.

Resumint, aquesta operacio va ser deguda al fet que al dia anterior, es va publicar un comentari relacionat a una noticia sobre activistes de la campanya d'alliberament animal SHAC, el qual incluia les dades pesonals d'un jutge que acabava de sentenciar a un total de 50 anys de preso a quatre activistes del SHAC.

Voluntaris d'IMC-UK van remoure les dades personals immediatament, tal i com les 'editorial guidelines' d'IMC-UK estipulen. Tot i aixi, la policia va apareixer al 'colo' a on el servidor estava situat, i se'l va emportar.

Aquesta es la segona vegada que un servidor d'IMC-UK es segrestat. La primera vegada va ser al 2004 quan el FBI, en una operacio obscura que encara no s'ha acvlarit, va endurse'n un dels servidors que aleshores IMC-UK feia servir.

Per qui vulgui informacio mes detallada, aqui teniu la noticia penjada a IMC-UK (en angles)

http://www.indymedia.org.uk/en/2009/01/419838.html

Indymedia UK va tornar a ser 'online' immediatament gracies a un sistema de 'mirrors' que te funcionant des del primer segrest al 2004, pero la pagina nova d'Indymedia-London va estar caiguda durant quasi be tot el dia, tot i que ara tambe ja torna a ser accessible.

Tot i que es veritat que la repressio no ens fara callar, tambe es cert que cal apel.lar a la inteligencia politica dels usuaris d'Indymedia. Si creiem que Indymedia (en general) es part de la infrastructura autonoma creada i mantinguda pels moviments mateixos, cal defensar-la de la mateixa manera que cal defensar els espais alliberats (centres social okupats i demes experiences autonomes) Penjar les dades personals (nom, adreça, etc...) d'un jutge nomes pot portar repressio immediata, sense guanyar-hi res.

En fi, ja van dos servidors, pero IMC-UK segueix 'online'!

PD: Aqui hi ha tota la informacio (en angles) sobree el segrest del servidor al 2004 per part del FBI:

Bristol Server seizure:

http://www.indymedia.org.uk/en/2005/06/315177.html

Aimsha server seizure:

http://www.indymedia.org.uk/en/2004/11/300886.html
Sindicato Sindicat