Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
[última hora]> Acció a la seu del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya a Barcelona.
05 feb 2009
Diversos estudiants encadenats a la seu del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya a Barcelona.
Aquest matí, diversos estudiants s'han encadenat i despenjat de la façana de la seu del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, mentre d'altres bloquegen l'entrada d'aquest edifici, per denunciar la persecució que pateix el moviment estudiantil contrari a la mercantilització de l'educació.
Amb aquesta acció, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans vol denunciar l'actitud coactiva i de criminalització iniciada per diversos rectors vers les mobilitzacions en defensa de la universitat pública i de qualitat, i la desvinculació del màxim responsable d'aquest departament, Josep Huguet, davant el conflicte obert a les universitats catalanes.Acció realitzant-se a la Conselleria d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, al Passeig de Gràcia 105 (al costat de la Diagonal)
Mira també:
http://www.sepc.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [última hora]> Acció a la seu del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya a Barcelona.
05 feb 2009
Molts ànims!!!
La lluita continua...
Re: [última hora]> Acció a la seu del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya a Barcelona.
05 feb 2009
ànims!

ha sortit algo per "la seva"?
Sindicat