Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
[Eixample] Propers actes: NO al 4rt cinturó + Presentació de l'agenda de la dona i xerrada sobre la Cooperativa tèxtil de dones Maputxe
04 feb 2009
Aquest dijous 5 de febrer l'Assemblea de Joves de l'Eixample Nord organitza una xerrada al voltant del Quart Cinturó. Membres de la Campanya Contra el Quart Cinturó ens parlaran dels més de quinze anys d'oposició organitzada a aquest projecte. D'altra banda, el proper divendres 6 de febrer a les 20:00h, l'Assemblea de Joves us convida a la presentació de l'Agenda de la dona.
agenda_dona.jpg
eixample_4tcinturo.jpg
Aquest dijous 5 de febrer l'Assemblea de Joves organitza una xerrada al voltant del Quart Cinturó. Membres de la Campanya Contra el Quart Cinturó ens parlaran dels més de quinze anys d'oposició organitzada a aquest projecte i ens presentaran la seva aposta per un model territorial i de mobilitat que faci possible la coexistència d'espais naturals, agrícoles i urbans. L'acte començarà a les vuit del vespres i es realitzarà a l'Ateneu Popular de l'Eixample (Passatge Conradí 3).

-- -- -- -- --

El proper divendres 6 de febrer, a les 20:00h, l'Assemblea de Joves de l'Eixample Nord us convida a la xerrada explicativa de l'Agenda de la dona. L'Agenda de la dona és un projecte que funciona des de fa més d'una dècada amb una finalitat solidària: donar suport a col·lectius de dones arreu del món. Enguany, i a proposta de les companyes de la llibreria La Sirga, els beneficis de l'Agenda de la Dona 2009 es destinaran a la Cooperativa Tèxtil de Dones Maputxes, que la companya Moira Millán està impulsant la Patagònia argentina. Us hi esperem!
Mira també:
http://www.joveseixample.cat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat