Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Declaració de Corrent Roig: Tot el suport a la resistencia palestina! Ruptura de relacions amb Israel!
16 gen 2009
El govern de la Generalitat i l’actual govern central, com l’anterior d’Aznar, formen part dels governs amics del sionisme, fins i tot venent-los armes. Tot i que governs com els de Veneçuela o Bolívia ja han trencat relacions amb l’Estat sionista i que aquesta exigència ha estat un clam massiu a les multitudinàries mobilitzacions dels darrers dies, tant la Generalitat com el Govern Zapatero ha reafermat públicament la continuïtat de les seves relacions polítiques i comercials amb Israel, tranquil•litzant l’ambaixador israelià i els col•lectius sionistes de casa nostra. I no se’ls cau la cara de vergonya, fent veure que són solidaris i participant a les accions de suport al poble palestí a tot arreu!
80636_ZAPATERO_COMPLice_copia.jpg
Alto al genocidi a Gaza! Aturem lâocupació!

Tot el suport a la resistencia palestina!

Ruptura de relacions amb Israel!

Tot i les massives protestes arreu del món, Israel ha continuat massacrant el poble palestí. Són milers els palestins morts i molts més els ferits pels bombardeigs de lâexèrcit sionista per terra, mar i aire, utilitzant fins i tot fòsfor blanc i destruint escoles, hospitals, seus de lâONU i de la premsa... sense cap escrúpol, intentant afeblir la resistència i silenciar els testimonis de la seva política nazi-sionista dâextermini colâ¢lectiu. Israel es mostra així una vegada més com el que és: un enclau militar de lâimperialisme, una base ianqui al sí de lâenorme pou de petroli que és lâOrient Mitjà. Un Estat construït sobre la usurpació del territori dâun poble, el palestí, del qual no accepta altra cosa que la més completa submissió, com a part del seu veritable objectiu: assolir la seva expulsió definitiva mitjançant la neteja ètnica.

A través de lâocupació, lâextermini, els âacordsâ? de submissió i lâassetjament, Israel porta més de 60 anys intentant acabar amb el poble palestí amb la més despiatada violència. Per Israel no existeix la llei humanitària internacional, la protecció de la infància, el dret a la salut, a lâalimentació, a lâeducació, a la justícia o a la mateixa vida. Davant aquesta violència quotidiana i permanent, el dret a la resistència és irrenunciable. Argumentar en aquestes condicions que lâactual atac sionista ha estat provocat per les agressions de Hamas, és un cínic intent de justificar la massacre, quan no una complicitat directa amb lâocupant. Un cinisme que recorda el del segrest dels dos soldats israelians alâ¢legat per a lâatac sionista al Líban o al de les armes de destrucció massiva per a la invasió dâIraq. De quina treva parlen quan els ocupants sionistes âamb la benedicció de la âcomunitat internacionalâ?, govern espanyol inclòsâ mantenen el setge de la franja de Gaza, condemnant a la fam i a tota mena de privacions a milió i mig de palestins? De quines agressions parlen quan Israel té un exèrcit infinitament superior, armat per EEUU, front a les pedres i les escasses armes palestines?

Des de lâONU a la Unió Europea (UE), lâanomenada âcomunitat internacionalâ? ha pretès resoldre el problema convertint Palestina en un bantustan (com a la Sudàfrica de lâApartheid) i donant suport a una Autoritat Nacional Palestina (ANP) dirigida per Mahmoud Abbas i per la policia dâAl Fatah, que actuen com un veritable govern dels ocupants. Però davant la impossibilitat de derrotar la resistència palestina, tot lâesforç del sionisme i de la âcomunitat internacionalâ?, inclosos els governs colâ¢laboracionistes àrabs âcom ara el saudí, lâegipci o el jordàâ, ha estat transformar la lluita de resistència en una guerra civil entre palestins. Des que Hamas va guanyar aclaparadorament les eleccions del 2006 no han parat dâintentar-ho.

Des de llavors Israel, EEUU i la UE han avalat lâintent de cop dâestat dut a terme per Abbas i la policia dâAl Fatah, però la reacció de la població de Gaza âanant més enllà de les pretensions de Hamasâ va aturar el cop i expulsar de la Franja lâANP i la policia dâAl Fatah. Ara, mentre legitimen i donen suport a Abbas, la franja de Gaza segueix assetjada militarment, sotmesa a tota mena de privacions i amb bona part dels càrrecs electes palestins pudrint-se a les presons sionistes.

Tot i les grans diferències que mantenim amb Hamas, la realitat és que aquesta organització avui encarna la resistència als plans sionista-imperialistes a la regió, mantenint la reivindicació històrica de no reconèixer lâEstat sionista i exigir la seva destrucció. Això és el que no tolera el sionisme, ni els EEUU, ni lâONU ni la UE. Aquest és el motiu pel qual han de derrotar Gaza i destruir Hamas al preu que sigui.

Lâanomenada âcomunidat internacionalâ? porta anys intervenint

El rebuig a aquesta massacre fa que molta gent i molts colâ¢lectius denunciïn amb tota justícia la complicitat de lâanomenada âcomunitat internacionalâ?, exigint que âintervinguiâ?. Però, no va ésser lâONU qui va reconèixer lâestat sionista i va decretar la partició de Palestina? No són els EEUU qui armen lâestat sionista, primer receptor mundial del seu ajut militar? No són els països de la UE els principals clients dâIsrael, mantenint acords comercials preferents? La âcomunitat internacionalâ? porta més de 60 anys intervenint. Lâexistència de lâestat sionista i de lâholocaust palestí no serien possibles sense la seva complicitat. Les intervencions militars a lâIraq, lâAfganistan o al Líban són prou conegudes. Amb banderes de lâOTAN, de lâONU o pròpies, són els exèrcits de les potències imperialistes, Estat espanyol inclòs, els que intervenen per garantir la âpauâ? dels ocupants, quan els pobles es neguen a seguir els seus dictats.

La resistència palestina, iraquiana i libanesa són els obstacles més poderosos per al âGran Orient Mitjàâ? dissenyat en comú pel sionisme i lâimperialisme dâEEUU, amb lâaprovació de la Unió Europea.

Els Governs Zapatero i el de la Generalitat són còmplices: ruptura de relacions amb Israel!

Corrent Roig coincidim plenament amb la denúncia de la política del Govern Zapatero i del Govern de la Generalitat feta per colâ¢lectius palestins i organitzacions socials. El govern de la Generalitat i lâactual govern central, com lâanterior dâAznar, formen part dels governs amics del sionisme, fins i tot venent-los armes. Tot i que governs com els de Veneçuela o Bolívia ja han trencat relacions amb lâEstat sionista i que aquesta exigència ha estat un clam massiu a les multitudinàries mobilitzacions dels darrers dies, tant la Generalitat com el Govern Zapatero ha reafermat públicament la continuïtat de les seves relacions polítiques i comercials amb Israel, tranquilâ¢litzant lâambaixador israelià i els colâ¢lectius sionistes de casa nostra. I no seâls cau la cara de vergonya, fent veure que són solidaris i participant a les accions de suport al poble palestí a tot arreu!

Prou cinisme! O amb el poble palestí o amb els genocides! Per això, la tasca del moviment de solidaritat amb el poble palestí ha dâincloure com la seva reivindicació principal lâexigència als governs espanyol i català de ruptura de relacions diplomàtiques i comercials amb Israel: tancament de lâambaixada, prou venda dâarmes, cap acord comercial amb el sionisme! Cal exigir-los igualment lâenviament dâaliments i material urgent de tota mena a Palestina.

Corrent Roig fem una crida a la classe treballadora i als estudiants a donar suport a les mobilitzacions, sumant-sâhi al rebuig a la massacre i donant tot el suport a la legítima i justa lluita del poble palestí pels seus drets.

Alto a la massacre, fora els sionistes de Gaza! Fi del setge a la Franja!

Ruptura de relacions diplomàtiques i comercials amb lâEstat sionista!

Tot el suport a la resistència palestina!

15 de gener de 2009

www.correntroig.org
Mira també:
http://www.correntroig.org/spip.php?article426

This work is in the public domain

Comentaris

Una postura coherent
17 gen 2009
Cal felicitar Corrent Roig per la seva postura coherent. Abans defensaven la neteja ètnica dels musulmans de Bòsnia (un genocidi, però dels de veritat) i ara defensen als esquadrons de la mort de Hamas, integristes islàmics d'ultradreta, que ha matat centenars de civils israelians i palestins.
En definitiva, el que els importa és de recolzar les massacres, no importa en nom de què.
Re: Declaració de Corrent Roig: Tot el suport a la resistencia palestina! Ruptura de relacions amb Israel!
17 gen 2009
ejem ejem sisenyor, ja sabem com és Corrent roig i com és Hamas i tot el que porten a les espatlles.

Centenars de civis israelians? jo diria que en set anys els morts no arriben a 30. i de palestins milers!

Contra el sionisme i limperialisme i a favor de la resistència internacional anticapitalista!
Re: Declaració de Corrent Roig: Tot el suport a la resistencia palestina! Ruptura de relacions amb Israel!
17 gen 2009
estic fart de comentaris nazisionistes a Imc

FORA NAZIOSIONISTES D'INDYMEDIA

SUICIDEU-VOS FILLS DE PUTA
Re: Declaració de Corrent Roig: Tot el suport a la resistencia palestina! Ruptura de relacions amb Israel!
17 gen 2009
30 morts en set anys? Alguns haurien d'informar-se abans de solidaritzar-se amb segons qui...

http://avalon.law.yale.edu/20th_century/hamas.asp

http://www.hrw.org/en/reports/2008/07/29/internal-fight-0
Re: Declaració de Corrent Roig: Tot el suport a la resistencia palestina! Ruptura de relacions amb Israel!
06 feb 2009
Dubto que Corrent Roig es pogues posicionar sobre cap matança de musulmans a Bosnia si encara no existia per aquelles dates.
No! es vritat Terroristes de Hamas!!! el que hauria de fer els palestins es sentarse a cantar el kumbaya mentres els hi exploten les bombes sionistes al cap, o deixar-se morir de gana en el camp de concentració mes gran del mon dit a vegades GAZA. HIPOCRITES DE MERDA tots aquells qui critiquen la resistencia palestina, no aneu de esquerrenosos allisteuvos a CIU que alla us estant esperant.

Que portem Corrent Roig a les estpatlles? molt de curru, suor i llagrimes I TU KE TAL?
Colera camping CNT