Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
agresión policial en mani por gaza
13 gen 2009
cuando los mossos cortaron la calle pelayo hubo 2 pequeñas cargas sin motivacion alguna. en la segunda me abrieron la cabeza (dos puntos...) y una vez en el suelo entre tres siguieron dandome. tambien hirieron a un seños mayor(fuimos juntos al hospital clinic en ambulancia)!!!ademas tuve que ir por mi propria cuenta hasta la ambulancia!!
si hay algun testigo o alguien que tenga fotos/video de lo ocurrido ayudaria bastante ya que pondremos denuncia!
gracias

This work is in the public domain

Comentaris

Re: agresión policial en mani por gaza
13 gen 2009
Potser la millor opció és que et posis en contacte amb el Setmanari La Directa que potser ell*s tenen imatges...
Re: agresión policial en mani por gaza
13 gen 2009
bones company, jo vaig veure l'agressió et vaig ajudar a aixecar-te i aturar l'hemorràgia del cap, si necessites res...pel que fa a imatges jo he estat buscant i no he trobat res, però algun video hi ha d'haver perquè un noi ho va grabar amb una càmara, però desconec d'on era.

Canya a la impunitat!
Re: agresión policial en mani por gaza
13 gen 2009
hola,
jo estava per la zona, no vaig veure el teu cas però just davant meu li van fotre 7 o 8 cops de porra a un noi absolutament per la cara (sense conseqüències afortunadament)

vergonyosa l`actuació dels mossos a més hi havia molta gent gran

salud i ànims
Re: agresión policial en mani por gaza
13 gen 2009
jo tb vaig veure agressions de gent que no va anar a la mani per palestina, sinó per insultar al PSC.

Em mereixeu tan poc respecte com els sociates que van anar en el seu supermegachachi bloc
Re: agresión policial en mani por gaza
13 gen 2009
a la mani hi va haver 4 provocadors que van anar a tocar els nassos -i alguna cosa més- als del psc -en plan molt agressiu-

pero la intervencio posterior de la poli, ordenada pel Saura i els sociates va estar a punt de fotre la mani enlaire, la poli va segrestar una altra vegada a milers de persones, la gent es va rebotar -al final tambe hi havia molta gent arab que encara es sentien pitjor, ja pots imaginar-te- i van carregar com sempre

no confonguem 4 provocadors amb el gruix de gent que va rebre per part de la poli, directa o indirectament
Re: agresión policial en mani por gaza
13 gen 2009
Malditos roedores provocadores!

Alguien tendrá que recirdar a los socitas que gracias a ellos hoy hay más soldados en el extranjero que hace la tira de años... digo yo. Por lo menos para que se acuerden de que no solo son "pacifistas", si no que además tienen "visión de govierno"... vamos, que son unos cabronazos hipócritas de tomo y lomo.
Re: agresión policial en mani por gaza
13 gen 2009
una cosa es cantarles las cuarenta a los sociatas, incluso insultar, la otra pegarles segun dijeron, en un sequito que por mas supermegachachi que fuera habia gente mayor y crios, cerdos -los que lo hicieron-
Re: agresión policial en mani por gaza
13 gen 2009
Jo no vaig veure a ningú pegant als sociates, més enllà d`algún objecte volant poc contundent i insults,
En canvi vaig veure els mossos pegar a sac inclus a gent gran
Re: agresión policial en mani por gaza
13 gen 2009
No vaig veure gent que anés "a tocar els nassos en pla molt agressiu" als 100 del PSC, sinó centenars de persones cridant "Els del tripartit, què feu aquí?" i "PSC, còm-pli-ces!": simplement cridaven, cosa que sembla que caldrà prohibir (en nom del civisme, la democràcia i la bona educació, naturalment). I alguns dels manifestants del PSC histeritzats i clavant-los castanyes amb la cinquantena de banderes que duien (amb un únic text: les sigles "PSC", és clar), perquè l'anunci se'ls n'anava en orris (TV3, però, va fer-ne l'anunci avinent: literalment idíl·lic), i els mossos intervenint per conculcar una vegada més el dret de lliure manifestació dels uns, i no dels altres (a còpia de cops de porra, és clar). Això sí que va ser agressivitat davant de gent jove i gent gran en actitud COMPLETAMENT PAC�FICA. En definitiva, trenta anys de transició cap a l'enganyifa col·lectiva més absoluta. Ah, i els d'EUiA, tan solidaris i enrotllats que són, amb el seu senador mariner, a la mani ben contents i autosatisfets de si mateixos mentre 3.000 persones quedaven barrades a Pelai. EUiA, ja sabeu, els qui han treballat colze a colze primer des de CCOO, el PSUC, i després amb ICV, per perpetuar aquesta merda putrefacta (20 dies per any quan t'acomiaden, doble escala salarial, repressió, opressió, mentides i més mentides, salari mínim que no arriba als 700 euros, un 25% de pobres a Catalunya, el capital, la sagrada constitució, la unitat indivisible i la "solidaridad interterritorial" i bla bla bla i milers d'acomiadats a Catalunya el dia abans de vacances de Nadal i ordre, molt d'ordre, i una nàusea infinita). "Socialistes", "ecosocialistes", "comunistes" i exrepublicans exindependentistes exesquerrans que, això sí, des del 1977 no han fet res ni per la llibertat, ni per la justícia social, ni per transcendir el capitalisme. RES DE RES. Col·locar-se als càrrecs públics i lluitar per perpetuar-s'hi.
A pendre pel sac tot plegat nois.
L'altre dia els del PSC van topar amb la realitat del carrer, la qual inclou ciutadania crítica amb el poder que sistemàticament és invisibilitzada pels mass-merda.
Crec que a indymedia, i em sap molt greu, fa ja massa temps que apareix propaganda d'aquests professionals i semiprofessionals dels partits polítics parlamentaris i no entenc per què (ja fem prou pagant la seva propaganda institucional variada amb els impostos que ens encolomen). No ho entenc i m'agradaria que els companys i companyes que ho administreu ens expliquéssiu algun dia, si no és demanar massa, què va canviar a indymedia perquè això sigui així. En fi, salut.
Re: agresión policial en mani por gaza
13 gen 2009
no se on veus aqui propaganda dels institucionals, paio. Jo si que vaig veure actituds força agresives al principi, a la iaia amb els cuentos. Potser el que te n'has d'enterar del carrer ets tu, babau.

I ningu diu aqui que els goriles de la policia no carreguessin ni que el que hagi llepat en tota aquesta historia en sigui responsable. No fotis tant el miting i llegeix be.
Re: agresión policial en mani por gaza
14 gen 2009
Aquí acostuma a haver-hi propaganda d'EUiA, de les joventuts comunistes diverses i fins i tot de JERC. Si no són institucionals digue'm què són.

Els del PSC van tenir el que es mereixien, i encara va ser poc. Quan els deies assassins se t'enfrontaven amb ànims molt poc dialogants, de fet t'intentaven pegar ells! És el que passa quan no estàs acostumat a que et repliquin i et cantin les veritats que no estàs disposat a acceptar. Ningú no va anar a la mani a provocar als del PSC, ells provocaven amb la seva presència. Quan els del PSC van desaparèixer amb les seves banderes la gent que els increpàvem vam seguir la mani cridant per Palestina. Si haguéssim anat a provocar un cop ells desapareguts ens haguéssim anat de canyes enlloc de caminar durant una hora i pico més.
Re: agresión policial en mani por gaza
14 gen 2009
en aquest post no hi ha comentaris d'institucionals, no liis

hi ha una coordinadora que t'agradi o no és la que convocaba la mani, i en aquesta coordinadora t'agradi o no ningu va questionar la presencia del PSC, t'agradi o no; per tant en aquesta manifestació, no se en un altre, convocada per una gent determinada a la qual no se si tu en formaves part PER PALESTINA el paper de certs individuus creant enfrontaments entre els convocants t'agradi o no és el de PROVOCADORS

SALUT
Re: agresión policial en mani por gaza
14 gen 2009
t'afegeixo, tant del PSC com dels que dels AUTENTICS que els insultaven, si per part d'una o altra banda hi va haver-hi cops, en un espai on de la gent que hi havia molts eren gent avançada d'edat i nanos, fos qui fos qui comences i continues... per mi es de PORCS, siguint suau

i una altra cosa és el que va passar despres a partir de la intervencio dels gossos
Sindicato Sindicat