Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
no al desallotjament del carrer amor
11 gen 2009
aturem al desallotzament del carrer amor,
IMG_0319.JPG
IMG_0319.JPG
DESALLOTJAMENT INMINENT DEL CARRER AMOR



Després de tres anys de feliç ocupació al barri de la Clota (Horta), ens ha tocat també a nosaltres rebre una ordre de desallotjament. Els salesians, congregació religiosa de les més funestes, a més de posseïr la meitat del barri, són també els propietaris de les nostres casetes i de l’escola adjacent, el Martí Codolar. La seva excusa per a desallotjar-nos és realitzar tallers, mentre en realitat volen dur a terme activitats lucratives que engreixaran, encara més, el seu desproporcionat patrimoni. El més ruin és que tan sols tenen un permís d’enderrocament, donat que per a edificar haurien de presentar un projecte de remodelació integral, l’aprovació del qual trigaria anys. Així, tindrem un altre preciós solar en la modèlica Barcelona del progrés.

Després de diversos vaivens judicials se'ns ha fixat la data del desallotjament per al dia 15 de gener, és per això que convoquem a un esmorzar solidari el dijous 15 de gener a les 8 h del matí, davant de les cases okupades del carrer Amor (<M> L5: Horta / L3: Montbau).

This work is in the public domain

Comentaris

Re: no al desallotjament del carrer amor
13 gen 2009
rebuscando encontre el video promocional de los okupas antisistema

http://www.mefeedia.com/entry/kel-me-creo-punky-original/13004027/

si es que mucho bla, bla, bla, pero sólo saben hacer cosas para ellos y sus amigos. Igualitos que el gobierno que suelta millones para ellos y sus amigos.

Y luego cuando les desalojan a llorar. Pero no iba de eso? no iba de saltarse la ley i vivir confrontado al capitalismo? si claro, pero cuando les tocas su propiedad, entonces sí que és suya.

Y para que ha servido estos 3 años? Pues, loop, para dar cobijo a ellos y sus colegas.
Re: no al desallotjament del carrer amor
13 gen 2009
Leyendo comentarios de indymedia, me encontré uno de los idiotas por sistema, que se cree la publicidad comercial y promocional, antes que la propaganda emocional.

Es cierto, los okupas sueltan millones para ellos y sus amigos, por eso lloro cuando me tropiezo con un idiota por sistema, que renuncia a todos los millones que reparten los okupas.

En esos 3 años, las personas que han okupado esas viviendas, han tenido sus propias experiencias, algo que no puedes decir tú, que sólo has tenido las que te ha vendido el sistema. Y todo esos millones de dineros que has pagado, es el que reparten los okupas. Además, ahora han decidido que se resisten al desalojo. ¿Has decidido tú alguna vez algo...? ¡Qué pobreza emocional y qué espanto de vida!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more