Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Crònica de la concentració en solidaritat amb en Karim
11 gen 2009
DSCN0087.JPG
Més dâun centenar de persones participen de la concentració en solidaritat amb el jove Karim, membre de lâAssemblea de Joves de la CAJEI i de lâassemblea local de la organització Endavant OSAN de Vilanova i la Geltrú. En karim va ser detingut en el transcurs dâuna manifestació a Barcelona i ha estat condemnat a 50 dies de presó/multa de 400 ⬠per faltes de desordres públics, atemptat a lâautoritat i lesions i a unes indemnitzacions que sumen 700 â¬.

Les úniques proves que varen presentar els Mossos dâEsquadra són les declaracions de 3 agents antiavalots i les dels 2 agents de la Guàrdia Urbana que el varen detenir. Els diferents atestats policials, que oferien versions contradictòries, parlaven dâun vídeo dels fets on en Karim no hi apareix en cap moment.

La concentració va començar a les 19h a la Plaça de la Vila i a pesar de lâintens fred, la resposta de la gent de la comarca va ser més nombrosa del que sâesperava. A lâacte van assistir veïns de Vilanova i la Geltrú, Ribes, Sitges, Les Roquetes, juntament amb companyes solidàries de Barcelona, Vilafranca del Penedès, Sant Jaume dels Domenys i Llorenç del Penedès.

Es van cridar lemes on es denunciava la cada cop més forta repressió que té com a conseqüència el sistema capitalista i les seves crisis inherents, contra la Conselleria dâInterior de la Generalitat i els Mossos dâesquadra, per la seva constant tasca de criminalització i repressió aplicada als i les militants del moviments socials arreu del Principat.

La concentració va acabar amb la lectura del manifest que la Coordinadora Antirepressiva del Garraf ha elaborat per denunciar el cas dâen karim. Els companys de Vilafranca del Penedès assistents a lâacte, van informar sobre el cas dâen David, veí de la mateixa població, condemnat a més de dos anys de presó. Acusat de delicte electoral per assistir a una manifestació antifeixista el 12 dâoctubre del 1998 i per insubmissió al servei miitar lâany 1993.

També es va aprofitar la ocasió per recordar la ratzia policial dâara fa tres anys, anomenada âOperació Xacalâ? que va suposar la detenció de veïns musulmans de Vilanova i la Geltrú sota lâacusació de pertanyer a una cèdula terrorista.

Coordinadora Antirepressiva del Garraf.

Gener del 2009

Video: http://es.youtube.com/watch?v=Z6PgOBM5Gkg

Més informació a:

http://suportgarraf.blogspot.com/
http://www.endavant.org/
http://www.cajei.cat/
http://www.alertasolidaria.org/
DSCN0084.JPG
DSCN0085.JPG
Mira també:
http://vilanovaviva.wordpress.com/
http://suportgarraf.blogspot.com/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa