Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: criminalització i repressió
Crònica de la concentració en solidaritat amb en Karim
11 gen 2009
DSCN0087.JPG
Més d’un centenar de persones participen de la concentració en solidaritat amb el jove Karim, membre de l’Assemblea de Joves de la CAJEI i de l’assemblea local de la organització Endavant OSAN de Vilanova i la Geltrú. En karim va ser detingut en el transcurs d’una manifestació a Barcelona i ha estat condemnat a 50 dies de presó/multa de 400 € per faltes de desordres públics, atemptat a l’autoritat i lesions i a unes indemnitzacions que sumen 700 €.

Les úniques proves que varen presentar els Mossos d’Esquadra són les declaracions de 3 agents antiavalots i les dels 2 agents de la Guàrdia Urbana que el varen detenir. Els diferents atestats policials, que oferien versions contradictòries, parlaven d’un vídeo dels fets on en Karim no hi apareix en cap moment.

La concentració va començar a les 19h a la Plaça de la Vila i a pesar de l’intens fred, la resposta de la gent de la comarca va ser més nombrosa del que s’esperava. A l’acte van assistir veïns de Vilanova i la Geltrú, Ribes, Sitges, Les Roquetes, juntament amb companyes solidàries de Barcelona, Vilafranca del Penedès, Sant Jaume dels Domenys i Llorenç del Penedès.

Es van cridar lemes on es denunciava la cada cop més forta repressió que té com a conseqüència el sistema capitalista i les seves crisis inherents, contra la Conselleria d’Interior de la Generalitat i els Mossos d’esquadra, per la seva constant tasca de criminalització i repressió aplicada als i les militants del moviments socials arreu del Principat.

La concentració va acabar amb la lectura del manifest que la Coordinadora Antirepressiva del Garraf ha elaborat per denunciar el cas d’en karim. Els companys de Vilafranca del Penedès assistents a l’acte, van informar sobre el cas d’en David, veí de la mateixa població, condemnat a més de dos anys de presó. Acusat de delicte electoral per assistir a una manifestació antifeixista el 12 d’octubre del 1998 i per insubmissió al servei miitar l’any 1993.

També es va aprofitar la ocasió per recordar la ratzia policial d’ara fa tres anys, anomenada “Operació Xacal� que va suposar la detenció de veïns musulmans de Vilanova i la Geltrú sota l’acusació de pertanyer a una cèdula terrorista.

Coordinadora Antirepressiva del Garraf.

Gener del 2009

Video: http://es.youtube.com/watch?v=Z6PgOBM5Gkg

Més informació a:

http://suportgarraf.blogspot.com/
http://www.endavant.org/
http://www.cajei.cat/
http://www.alertasolidaria.org/
DSCN0084.JPG
DSCN0085.JPG
Mira també:
http://vilanovaviva.wordpress.com/
http://suportgarraf.blogspot.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat