Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
[AVUI !!!] acte de suport a en David de Vilafranca
11 gen 2009
L'acte comptarà amb la intervenció de Quico Pi de la Serra, Titot, Patrícia Gabancho, Ester Formosa, Joel Joan, Enric Casasses, Cesk Freixas, Adolfo Osta i David Caño, entre d'altres.
suportdavid.jpg
Aquest diumenge a les 18h es farà a les Cotxeres de Sants de Barcelona un acte de suport amb en David Sànchez, insubmís al servei militar que ara pot ingressar a presó per participar d'una manifestació antifeixista l'any 1998. L'acte comptarà amb la intervenció de Quico Pi de la Serra, Titot, Patrícia Gabancho, Ester Formosa, Joel Joan, Enric Casasses, Cesk Freixas, Adolfo Osta i David Caño, entre d'altres. Els grups municipals del consistori vilafranquí també hi donen suport.

Telèfons contacte campanya suport: 655.917.923 // 667.248.704 Elisenda

Cal recordar que hi ha un compte enrere en la situació d'en David, i que aquesta setmana el desenllaç pot ser d'ingrés a presó o d'anulació de la ordre, segons sigui la resolució del recurs presentat a l'Audiència Provincial de Barcelona.

Tanmateix, després de la manifestació amb unes 700 persones del passat divendres a Vilafranca del Penedès en suport al David Sànchez, les activitats solidàries continuen. Aquest dissabte 10 de gener al matí es va fer una parada informativa al Mercat setmanal al carrer de Vilafranca. Familiars, amics i membres del grup de suport van repartir fulletons informatius i van recollir signatures. Tot i el plugim, moltes persones ses van apropar per signar i expressar la seva solidaritat amb el veí encausat.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat