Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Prou d'agresió armada contra el poble palestí a Gaza!
04 gen 2009
¡Front Únic Obrer pel cessament immediat de l'ofensiva militar i el bloqueig d'Israel sobre Gaza!
La burgesia israeliana ha desencadenat contra la franja de Gaza el major atac dels darrers 40 anys, amb la complicitat del govern espanyol, de lâUnió Europea i dels Estats Units.

Front Ãnic Obrer pel cessament immediat de lâofensiva militar i el bloqueig dâIsrael contra Gaza!


Des del dia 27 de desembre del 2008, lâexèrcit sionista està bombardejant indiscriminadament el milió i mig de palestins encerclats a Gaza, un gegantí camp de concentració rodejat de murs i filats, on tots els subministraments necessaris per a la vida, des de lâaigua i lâelectricitat fins als aliments i medicaments, són controlats, i actualment bloquejats, per Israel. Ja en aquests pocs dies sâhi compten els morts per centenars, els ferits (sense possibilitat dâassistència) per milers, el patiment de tota la població és indescriptible.

Els treballadors i els treballadores del món sencer no poden romandre neutrals davant aquest conflicte. La seua contribució més eficaç ha de ser enfrontar-se als seus propis governs si aquests són còmplices de lâagressió sionista, com és el cas de lâespanyol, que manté relacions preferents amb Israel, mentre, de tant en tant, fa córrer alguna hipòcrita llagrimeta humanitària per la població palestina.

Ãs una responsabilitat sagnant dels sindicats i partits obrers la convocatòria immediata de manifestacions massives davant les representacions diplomàtiques o comercials dâIsrael i els governs civils, per a exigir el cessament immediat de lâofensiva militar i el bloqueig dâIsrael sobre Gaza i al govern de Zapatero que trenqui totes les relacions, començant per la compra i venda dâarmes, a lâestat assassí dâIsrael!

A baix lâestat sionista!

Israel és el resultat del projecte dels nacionalistes jueus, dâaquells que negociaren després de 1933 amb el règim de Hitler i es negaren a cridar els jueus dâEuropa a la resistència contra els nazis. Israel va nèixer de lâespoliació dels àrabs dâuna part de Palestina pels sionistes, amb el suport imprescindible de lâimperialisme nord-americà, recolzat pels imperialismes europeus i de la burocràcia del Kremlin. Lâestat sionista és, des de la seua mateixa creació artificial en 1948, una gran base militar dels Estats Units en el Pròxim Orient, zona estratègica per al control de les majors reserves petrolieres del món. DâEstats Units depèn econòmicament, pressupostàriament i militar. Lâexèrcit dâIsrael és hereu dels moviments terroristes sionistes i agent de la divisió de Palestina i de lâexpulsió, per una minúscula minoria dels jueus del món, de prop dâun milió dâhabitants àrabs de la part que ocupa, refugiats des de fa 60 anys als països veïns, on actualment és calcula que assoleixen els 5 milions. Ãs un exèrcit colonial, subsidiari del nord-americà en tots els sentits, que empra tots els mètodes dels exèrcits colonials contra les nacions que oprimeixen: expulsions del territori, creació de guetos, assassinats, detencions âadministrativesâ? sense acusació ni judici, tortures, destrucció dâhabitatges i infraestructures, càstigs colâ¢lectius, execucions sumàries, genocidis calculats...

Alliberament de tots els presoners polítics palestins detinguts a les presons dâIsrael!
Dret al retorn dels refugiats palestins!
Fora mans imperialistes de Síria i Iran!
Immediata retirada de totes les tropes espanyoles dâAfganistan i Líban!
Immediata retirada de totes les tropes imperialistes estrangeres (nord-americanes, britàniques, franceses, alemanyes, etc.) dâIraq, Afganistan, Líban i de tot el Pròxim i Mitjà Orient!

La lògica colonial del sionisme i les intervencions imperialistes que el sustenten enfonsen lâOrient Pròxim en la guerra. El poble palestí, per la seua banda, no ha deixat de mostrar una capacitat de resistència i lluita dâuna heroïcitat històrica. Però tots els seus sacrificis i moviments revolucionaris ensopeguen, una vegada i una altra, contra els murs que aixequen les direccions nacionalistes burgeses del moviment palestí, que al llarg del temps han anat acceptant els acords mes aberrants amb Israel, sota la tutela dels Estats Units.

Actualment (des de Fatah fins a Hamàs) aquestes direccions el lliguen als interessos dels diferents règims àrabs o persa de la regió, fent-lo confiar en pressions sobre lâONU i sobre els Estats Units i, de vegades (com és el cas de Hamàs) introduint els seus seguidors en la més sòrdida beateria musulmana, que pretén imposar a la societat palestina el patiment afegit del retorn als codis morals, civils i penals de la profunda Edat Mitjana.

A hores dâara, totes aquestes forces polítiques palestines, lligades a les burgesies veïnes, han capitulat o preparen la capitulació davant lâONU i lâimperialisme dominant, acceptant un estat a la carta segons el gust dâIsrael. Per la seua banda, totes les burgesies veïnes han massacrat els palestins en el passat (Jordània, Síria, Líban) o reprimeixen les nacionalitats oprimides, les dones i els treballadors (Iran) o, com està fent avui mateix Egipte, colâ¢laboren directament amb Israel per a impedir la sortida de Gaza de la població aterrida i sense mitjans de subsistència.

Només quan el proletariat de tot lâOrient Pròxim aconsegueixi organitzar-se, amb els seus propis mètodes i objectius, serà possible la definitiva expulsió de lâimperialisme, la fi de la divisió de Palestina, de lâexplotació, opressió i endarreriment social, de la guerra permanent que enfonsa en la misèria i patiments infinits les masses de la regió.

Per una revolució dirigida pel proletariat que derroqui lâestat sionista i també els estats vassalls com Jordània! Per la formació de consells dâobrers i camperols i milícies armades sota el seu control, com durant la primera Intifada!

Per una Palestina unida, laica i socialista al si dâuna Federació Socialista de lâOrient Pròxim!

3 de gener de 2009

Germinal â nucli en defensa del marxisme
germinal_1917 ARROBA yahoo.es
www.grupgerminal.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat