Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Del genocidio al pueblo palestino
03 gen 2009
Israel asesina al pueblo palestino
Del genocidio al pueblo palestino

José Gregorio González Márquez
caminosaltair ARROBA hotmail.com

Desde el pasado 27 de diciembre, el estado de Israel invocó nuevamente a Dios para llevar adelante una cruenta y deliberada acción armada contra el pueblo palestino. Los perversos ataques a la Franja de Gaza muestran el talante político con el que actúa el sionismo en el medio oriente. Desde la creación del estado de Israel en 1948 por resolución de las Naciones Unidas hasta nuestros días, los palestinos han llevado adelante una lucha abierta que pretende recuperar los territorios perdidos - y que históricamente les pertenecen – cedidos al “pueblo elegido por Dios� para que empezaran una vida nueva después del holocausto fomentado por Adolfo Hítler y el nacionalsocialismo alemán. La creación del movimiento internacional sionista perseguía la colonización de Palestina usando agricultores, artesanos y trabajadores judíos y por supuesto, el establecimiento de un país dejando de lado el derecho ancestral de los palestinos e irrespetando la historia de la humanidad
Desde su creación, Israel se ha convertido en un estado terrorista. La masacre de ciudadanos palestinos desde 1948 tiene visos de genocidio. La eliminación sistemática de personas a las que consideran sus enemigos no deja dudas de la intención básica del gobierno israelí: limpieza étnica sin importar el sufrimiento del colectivo palestino. Del holocausto judío se ha valido Israel para justificar las acciones desmedidas contra ancianos, mujeres, niños a quienes asesina sin piedad. En otras palabras, están aplicando la misma medicina con la que fueron tratados por Hítler; pareciera que actúan por venganza, con resentimiento. El aislamiento, la persecución sistemática, el asesinato masivo, la tortura y cualquier otro método es usado por los israelíes para exterminar al pueblo palestino.
La impunidad con la que ha actuado Israel masacrando al pueblo palestino hace dudar de la eficacia de los organismos internacionales como la Naciones Unidas. En estos días de bombardeos inclementes, pocas declaraciones de solidaridad han recibido los habitantes de la Franja de Gaza. La hipocresía y el servilismo de la mayoría de los países del mundo ante los Estados Unidos, no les permite ejercer el derecho a la protesta ante matanza que se comete en Palestina. Pocas naciones se han expresado de manera firme y condenado los bombardeos; pocos estados son capaces de enfrentar el cerco mediático, económico y político a que los somete el imperio del norte para asumir la defensa de la humanidad .Los países que le dan poca importancia al conflicto árabe o apoyan al sionismo están condenando a los palestinos a la inanición, a la calamidad, al infortunio, a la desesperanza, a la muerte. Honor al pueblo palestino. VIVA EL PUEBLO PALESTINO.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Del genocidio al pueblo palestino
03 gen 2009
Totalment d'acord que hem de recolzar al poble palestí, però ojito amb alguns dels textos i comentaris que es pengen a indymedia i a altres webs com rebelion, kaos en la red... perquè no fan més que caure en els tòpics històrics per referir-se als jueus, i ja se sap que l'antisemitisme ha estat un recurs que s'ha reproduït segle rere segle. Crec que s'ha d'anar molt alerta. És un conflicte molt complex.

Es pot condemnar a l'estat d'israel per tot el que està fent i recolzar al poble palestí, però a la volta s'ha de cuidar en no caure amb antisemitisme disfressat d'antisionisme. Crec que és un fet, per desgràcia, generalitzat entre alguna esquerra com la comunista.
Genocidi? Estudieu una mica d'història
03 gen 2009
Les coses no són tan senzilles com l'esquerra ho pinta, això és típic de gent que no s'ha de preocupar de que Hamas els hi tiri bombes a casa de la seva família.

Tot i que Israel mata civils, al contrari que Hamas, mai els mata com a objectiu militar.

L'esquerra però, es massa progre per a dir res contra el fet que Hamas tingui com a objectiu militar civils Israelis i contra el fet que Hamas no reconeix el dret d'existéncia d'Israel.

En un món ideal Israel potser no hauria d'existir, però existeix, ho ha fet per més de 50 anys i no deixará mai d'existir, ja és una mica tard per això, sinò són capaços de veure això poc més podran veure.

Crítiques a Israel de l'esquerra moltes, solucions cap que no passi per la seva destrucció.
Muerte al sionismo, denunciemos a sus cómplices
04 gen 2009
Poca vergüenza tiene quien dice que Israel no mata a civiles como objetivo militar. Israel mata a civiles todos los días porque en Palestina, que no tiene Estado, no hay un ejército y por tanto todos son civiles, aunque unos pocos puedan estar mal armados. Y los mata todos los días como objetivo militar y político. El terrorismo sionista se basa precisamente en aterrorizar a la población para provocar su desánimo. Son alrededor de 6.000 las personas que han aniquilado desde el inicio de la segunda Intifada, y decenas de miles desde la invasión de Palestina en 1948. Quien justifica o dulcifica las matanzas sionistas es su cómplice, y quien defiende la existencia del criminal Estado de Israel debe ser denunciado. Mientras exista Israel los palestinos seguirán muriendo, porque Israel no es un país: sólo es un reciente invento impuesto a la fuerza por una horda de psicópatas asesinos y por Occidente para controlar esa zona del mundo.
Re: Del genocidio al pueblo palestino
04 gen 2009
Dues-centes persones se solidaritzen amb el poble palestí
L'Assemblea de Ciutadans i ICV encenen espelmes contra l'atac israelià a Gaza en una protesta al Mercadal
Redacció 03 de gener de 2009
Prop de 200 persones s'han concentrat aquesta tarda a la plaça del Mercadal contra l'atac d'Israel a Gaza, convocades per l'Assemblea de Ciutadans i Ciutadanes de Reus i per Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV). A l'acte de protesta hi han pres part joves magribins residents a Reus.

Un moment de la protesta
J.G. Amb el lema 'Solidaritat amb el poble palestí', la concentració ha vençut la tímida pluja que ha fet acte de presència a la ciutat. Els concentrats han encès espelmes durant l'acte de protesta. Entre els presents es podia veure els regidors d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Reus, Ernest París i Pilar Pérez; el coordinador d'EUiA al Baix Camp, Josep Maria Vázquez, o el director territorial de Medi Ambient, Lluís Maria Pau.

Una jove magribina ha llegit el manifest, en el que l'Assemblea de Ciutadans condemna "la nova massacre perpetrada per l'exèrcit israelià" així com la seva amenaça "de noves accions", al temps que ha expressat la solidaritat amb els palestins.

El text del manifest continuava condemnant "la complicitat del govern dels Estats Units" i la "hipocresia dels governs europeus i de gran part de la comunitat internacional".

També s'ha llegit un segon manifest, signat per intel·lectuals espanyols. Se n'ha fet càrrec el president del Centre Llatinoamericà de Reus, Carlos Iaquinandi, que ha subratllat la "hipocresia" de la comunitat internacional i la "impunitat" d'Israel.

L'Assemblea de Ciutadans es tornarà a reunir el 13 de gener per la tarda per estudiar noves accions.
Re: Del genocidio al pueblo palestino
04 gen 2009
Sóc el del primer comentari.

Després de llegir es dos comentaris de després, l'única cosa que veig és demagògia per les dues bandes. Estic una mica fart del coflicte israelopalestí, com si no hi hagueren més conflictes al món. A vore si qualsevol conflicte africà on moren moltíssimes més persones que en aquest coflicte, és tractat de la mateixa manera.

Jaume, eres una mica pesat i no fas més que vomitar el que diu l'estat d'Israel. Amb l'excusa de hamàs, de l'islam... no t'he vist criticar ni una sola vegada a l'estat d'israel i les barbaritats que està fent, que són denunciades fins i tot per gent d'israel com anarquistes contra el mur o www.israel.indymedia.org . És veritat q hamàs no reconeix l'Estat d'ISrael, però tb és veritat que Israel no reconeix els palestins en el moment fuig de parlar d'un conflicte Israelopalestí. Sempre dirà que el conflicte és araboisraelita, que tb és veritat, però tb existeix un conflicte amb Palestina com a poble (no sols amb hamàs)

I per al de Donostia més del mateix, no fas més que reproduir tòpics antisemites, molts semblants als dels nazis i als que s'han anat repetint al llarg de la història (ja fa molts segles). Que palestina té dret a exitir, està clar. I que Israel es passa tres pobles, també. Ara bé demanar la desaparició del'estat d'israel a estes altures, és una barbaritat, i és no entendre la complexitat del conflicte, i a més, al meu parer, demostra molt d'odi contra els jueus.

Uff! entre uns i altres estic molt fart d'aquest conflicte. Amb posicions tan polaritzades, malament.
Re: Del genocidio al pueblo palestino
04 gen 2009
Farta deuries estar de la teva inhumanitat, que vols que ningú parle d'una massacre contra un Poble tancat i abandonat dins d'un Guetto com ara el de Gaza?
Aixó es el que vols?
Comprenc que estes farta...de tu mateixa!
Palestina resisteix!
Sindicato Sindicat