Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
Einstein, president d'Israel
02 gen 2009
Elements islamistes infiltrats a Indymedia estàn intentant desprestigiar al gran científic jueu Albert Einstein dient que estava en contra del sionisme. La realitat és que va ser un socialista, pacifista i sionista convençut, al qual li van arribar a oferir la presidència d'Israel. Una nova mostra de com se les gasta la propaganda islamista i les seves tàctiques per manipular la informació i enganyar a la gent de bona fe.
Einsteinwiezmann.PNG
k8359.gif
Einstein (en la foto amb destacats dirigents sionistes), com a personalitat pacifista i d’esquerres òbviament va defensar el dret d'autodeterminació del poble jueu, encara més havent estat ell mateix víctima de l'antisemitisme, i veient com milions de jueus eren exterminats pels nazis, comprenia perfectament la necessitat del poble jueu de disposar d’un estat propi per protegir-se dels que els volen esborrar del mapa.

Va ser autor de nombros escrits en favor del sionisme, i el 1952 li van oferir la presidència d’Israel, que va rebutjar amb aquestes paraules: "Estic profundament commogut per l'oferiment de l'Estat d'Israel i alhora tan entristit que m'és impossible acceptar-lo".

La carta que va escriure al new York Times, denunciant com a “terrorista� un partit israelià en concret (i de cap manera el dret d’Israel a existir) és una mostra de la seva honestedat intel•lectual. Malgrat la seva fidelitat al poble jueu sabia criticar les organitacions sionistes violentes o antidemocràtiques.

Quan veurem als pro-palestins denunciant les activitats assassines i terroristes de les seves faccions més extremes? O el caràcter ultrafeixista de Hamàs? Bo seria que prengueren exemple del compromís d’Einstein amb la llibertat i la pau entre els pobles.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Einstein, president d'Israel
02 gen 2009
Fachas fora d'aquí, hipocrites com el Herrrera tambè!
Re: Einstein, president d'Israel
02 gen 2009
Un partit dius?
El mateix que va governar anys i anys Israel, no qualsevol partit.
Si voleu manipular la Carta d'Einstein no podeu negar que diu "terroristes" als mateixos que governen i van governar Israel.
Llegiu ignorants,mentiders, covards :

(1) El Herut es el precursor del partido israelí Likud, conforme a la ideología de Vladimir Jabotinsky)

(2) Begin (un terrorista reciclado) después se convirtió en Primer Ministro de Israel (Likud) y bajo su gobierno decenas de miles de civiles libaneses y palestinos fueron asesinados en los años 80.

(3) Los sucesores de Menajem Begin en el Likud (como Primeros Ministros israelíes), como Netanyahu y Sharon son responsables de innumerables muertes de civiles.
Re: Einstein, president d'Israel
02 gen 2009
A mi hem sembla que no són elements islamistes tergiversant el fet que Einstein era sionista, sinò gent d'extrema esquerra comunista que és pensa que l'Islam representa una religió que no s'ha de combatre perquè seria racista.

En canvi anar a pintar esglèsies a la nit i insultar els cristians està bé perquè la seva religió és "més dolenta".
Re: Einstein, president d'Israel
02 gen 2009
Ara la Wikipedia també menteix?

http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Einstein#Zionism

"Zionism
Einstein was a socialist Zionist who supported the creation of a Jewish national homeland in the british mandate of Palestine"
Sindicato Sindicat