Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: pobles i cultures vs poder i estats
Declaració de Corrent Roig en solidaritat amb el poble palestí: Alto al genocidi a Gaza! Aturem l’ocupació!
31 des 2008
palestinabanderacarcel.jpg
Alto al genocidi a Gaza! Aturem lâocupació!

Tot i les massives protestes arreu del món, Israel segueix massacrant el poble palestí. Són ja més de 360 els palestins morts i milers els ferits pels bombardeigs de lâexèrcit sionista. Israel es mostra així una vegada més com el que és: un enclau militar de lâimperialisme, una base ianqui al sí de lâenorme pou de petroli que és lâOrient Mitjà, construïda sobre el territori dâun poble, el palestí, del qual no accepta altra cosa que la més completa submissió, com a part del seu veritable objectiu: assolir lâexpulsió definitiva mitjançant la neteja ètnica.

A través de lâocupació, lâextermini, els âacordsâ? de submissió i lâassetjament, Israel porta més de 60 anys intentant acabar amb el poble palestí amb la més despiatada violència. Per Israel no existeix la llei humanitària internacional, la protecció de la infància, el dret a la salut, a lâalimentació, a lâeducació, a la justícia o a la mateixa vida. Davant aquesta violència quotidiana i permanent, el dret a la resistència és irrenunciable. Argumentar en aquestes condicions que lâactual atac sionista ha estat provocat per les agressions de Hamas, és un cínic intent de justificar la massacre, quan no de complicitat directa amb lâocupant. Un cinisme que recorda al del segrestament dels dos soldats israelians en el cas de lâatac sionista al Líban o a les armes de destrucció massiva en la invasió dâIraq. De quina treva parlen quan els ocupants sionistes âamb la benedicció de la âcomunitat internacionalâ?, govern espanyol inclòsâ mantenen el setge de la franja de Gaza, condemnant a la fam i a tota mena de privacions a 1â5 milions de palestins? De quines agressions parlen quan tenen un exèrcit infinitament superior, armat per EEUU, front a les pedres i les escasses armes del poble palestí?

Des de lâONU a la UE, lâanomenada âcomunitat internacionalâ? ha pretès resoldre el problema convertint Palestina en un batustan, com a la Sudàfrica de lâapartheid, i donant suport a una Autoritat Nacional Palestina dirigida per Mahmoud Abbas i la policia dâAl Fatah perquè faci complir els acords, actuant com un veritable govern dels ocupants. Davant la impossibilitat, però, de derrotar la resistència del poble palestí, tot lâesforç del sionisme i de la âcomunitat internacionalâ?, inclosos els governs colâ¢laboracionistes àrabs âcom ara el saudí, lâegipci o el jordàâ, ha estat intentar transformar la lluita de resistència en una guerra civil entre palestins. Des que Hamas va guanyar aclaparadorament les eleccions del 2006 no han parat dâintentar-ho.

Des de llavors Israel, EEUU i la UE han avalat lâintent de cop dâestat dut a terme per Abbas i la policia dâAl Fatah, però la reacció de la població palestina âanant més enllà de les pretensions de Hamasâva aturar el cop i expulsà de la franja de Gaza lâANP i la policia dâAl Fatah. Mentre tots ells legitimen i donen suport a Abbas i Israel allibera presos dâAl Fatah, la franja de Gaza segueix assetjada militarment i la seva població sotmesa a tota mena de privacions, mentre càrrecs electes pel poble palestí segueixen pudrint-se a les presons sionistes.

Tot i les grans diferències que mantenim amb Hamas, la realitat és que aquesta organització avui encarna la resistència als plans sionista-imperialistes a la regió, mantenint les reivindicacions històriques de no reconèixer lâestat sionista i dâexigir la seva destrucció. Això és el que no tolera el sionisme, ni EEUU, lâONU i la UE. I aquest és el motiu pel qual han de derrotar Gaza i destruir Hamas al preu que sigui.

Lâanomenada âcomunidat internacionalâ? porta anys intervenint

El rebuig a aquesta massacre fa que molta gent i molts colâ¢lectius denunciïn amb tota justícia la complicitat de lâanomenada âcomunitat internacionalâ?, exigint que âintervinguiâ?. Però, no va ésser lâONU qui va reconèixer lâestat sionista i va decretar la partició de Palestina? No és EEUU qui arma lâestat sionista, primer receptor mundial del seu ajut militar? No són els països de la UE els principals clients dâIsrael, mantenint acords comercials preferents? La âcomunitat internacionalâ? porta més de 60 anys intervenint i lâexistència de lâestat sionista i de lâholocaust palestí no serien possibles sense la seva complicitat. Les seves intervencions a lâIraq, lâAfganistan o el Líban són prou conegudes. Amb banderes de lâOTAN, de lâONU o del propi país, els exèrcits que intervenen ho són de les potències imperialistes, destinats a garantir la pau dels ocupants quan els pobles es neguen a seguir els seus dictats.

La resistència palestina, iraquiana i libanesa són els obstacles més poderosos per al âGran Orient Mitjàâ?, el disseny comú del sionisme i dels imperialismes dâEEUU i la UE.

Exigir al Govern Zapatero i a la Generalitat la ruptura de relacions amb Israel

Corrent Roig coincidim plenament amb la denúncia del Govern Zapatero i del govern de la Generalitat que fan colâ¢lectius palestins i organitzacions socials. El govern de la Generalitat i lâactual govern central, com lâanterior dâAznar, són part dels governs amics del sionisme.

Prou cinisme! O amb el poble palestí o amb els genocides! Per això, la tasca del moviment de solidaritat amb el poble palestí ha dâincloure entre les seves reivindicacions més urgents lâexigència als governs espanyol i català de ruptura de relacions diplomàtiques i comercials amb Israel i el tancament de lâambaixada. Cal exigir-los lâenviament dâaliments i material urgent de de tota mena a Palestina.

Corrent Roig fem una crida a la classe treballadora i als estudiants a donar suport a les concentracions i manifestacions convocades a tot arreu, sumant-sâhi al rebuig a la massacre i donant tot el suport a la legítima i justa lluita del poble palestí pels seus drets.

Alto al bombardeig a Gaza!

Ruptura de relacions amb lâEstat sionista!

Tot el suport a la resistència palestina

30/Desembre/2008ACCIONS UNITÃRIES A BARCELONA

CONCENTRACIÃ divendres 2 de gener, a les 19 h, a Pl St. Jaume |

MANIFESTACIÃ dissabte 10 de gener, a les 17 h, a Pl. Universitat |

En cas dâinvasió terrestre concentració urgent el mateix dia a les 19h als Jardinets de Gràciawww.correntroig.org

correnroig ARROBA correntroig.org
Mira també:
http://www.correntroig.org/spip.php?article380

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Declaració de Corrent Roig en solidaritat amb el poble palestí: Alto al genocidi a Gaza! Aturem l’ocupació!
31 des 2008
Es verdad que gran defensa de ese gran grupo que es Hamas:

es.youtube.com/watch?v=UAy0ZiMEEmw&feature=related

es.youtube.com/watch?v=o3Q2pQHn0tQ&feature=related


Nadie se pregunta porque esto no pasa en Cisjordania?, ni porque ningun GOBIERNO que no sea Iran o Siria les apoya?

Pero si ni los gobiernos musulmanes moderados los pueden ver...
Aqui hay mas de antisionismo que de pro-palestinismo.
Re: Declaració de Corrent Roig en solidaritat amb el poble palestí: Alto al genocidi a Gaza! Aturem l’ocupació!
01 gen 2009
No podem deixar que gent com el de damunt defense a Indymedia un genocidi.
Fora nazi-sionistes d'Indymedia ja!
Palestina lliure!!!
Re: Declaració de Corrent Roig en solidaritat amb el poble palestí: Alto al genocidi a Gaza! Aturem l’ocupació!
01 gen 2009
Aturem la ocupació de les ments pseudo-revolucionàries per la propaganda del feixisme islamista. Visca la resistència àrab contra Hamàs i l'islamisme i fora els nazis que volen silenciar als dissidents, igual que fa Hamàs a la part de Palestina on exerceix la seva dictadura terrorista.
PALESTINA ATEA, FEMINISTA, LLIURE I SOCIALISTA!!
Re: Declaració de Corrent Roig en solidaritat amb el poble palestí: Alto al genocidi a Gaza! Aturem l’ocupació!
01 gen 2009
Tots callats els Païssos árabs, Egipt, Jordania, Arabia Saudí...qui es l'unic que planta cara pels Palestins?
Qui fa alguna cosa front al Terrorisme Sionista?
Sindicat