Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Pintades amb amenaces de mort al casal Jaume I de Gandia (Comunicat d'Independentistes de la Safor)
30 des 2008
El feixisme no es tolera, es combat!
Una vegada més i ja en van moltes, massa, la Fundació Casal Jaume I de Gandia ha rebut un nou atac per part de la intolerància espanyolista. La seu ha amanegut plena de pintades. Aquest cop però, les pintades inclouen amenaces explícites de mort unides a missatges que recorden altres crims comesos pel feixisme com els assassinats de Guillem Agulló, jove antifeixista i militant de Maulets de Burjassot, mort a Montanejos a mans de Pedro Cuevas, un individu present a la candidatura de les darreres eleccions municipals del partit neonazi Alianza Nacional a Xiva; o de Carlos Palomino âEl Polloâ? jove antifeixista madrileny assassinat per un membre de l'exèrcit espanyol que anava a una concentració del partit ultradretà Democracia Nacional.

De tots és ben sabuda la impunitat amb que actua el feixisme al País Valencià i més en concret a la ciutat de Gandia, on des de fa uns anys han proliferat els grupuscles ultradretans i feixistes com España 2000, Alianza Nacional, Coalició Valenciana o el Gav-Grup d´Acció Valencianista. Tots ells relacionats si més no personalment i que comparteixen una mateixa manera de fer, basada en l´odi al diferent i en la utilització de la violència física o verbal contra els que ells consideren enemics. Bona mostra del seu tarannà són les diverses i recents agressions patides per joves de la comarca, immigrants, homosexuals així com els darrers atemptats i pintades a seus de partits polítics.

Algunes d'aquestes agressions han arribat als mitjans de comunicació, com el lamentable espectacle que protagonitzaren durant el darrer Correllengua de Gandia un grup de persones, convocades pel GAV, els quals van agredir brutalment Maite Peiró, regidora del Bloc a l´Alqueria de la Comtessa, llançant-li una pedrada al cap, pel simple fet de participar en la cercavila.

Tots aquests actes tenen uns responsables amb noms i cognoms però, també hem de denunciar la connivència de les autoritats polítiques i policials de Gandia i la comarca. Vostés per deixadesa o per pura complicitat amb el feixisme estan deixant que aquest grupuscles campen impunement pels carrers de la Safor.

Des d´Independentistes de la Safor fem pública aquesta denúncia i responsabilitzem de tots aquests incidents a més de als autors materials al Sr Alcalde de Gandia, la Regidoria de Seguretat Ciutadana, al Cap de la Policia Local de Gandia així com el delegat del Govern al País Valencià i el Comissari de la Policia Nacional Espanyola a Gandia.

Sancions simbóliques i ridícules com els 300 euros pels greus incidents ocorreguts en el passat correllengua no fan més que donar ales als violents i als intolerants, i davant cada nova agressió no dubtarem un instant en assenyalar-los a vostés com a uns dels PRINCIPALS RESPONSABLES.

Nosaltres no ens aturarem per més amenaces o agressions que patim, ni els homosexuals deixaran de ser-ho, ni els immigrants deixaran de lluitar per un treball i una vida digna, ni els independentistes deixarem de treballar per uns Països Catalans independents i socialment justos, començant per Gandia i la Safor.

Guillem i Carlos: ni oblidarem, ni perdonarem!

El feixisme no es tolera, es combat!

Gandia 29 de desembre de 2008

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Pintades amb amenaces de mort al casal Jaume I de Gandia (Comunicat d'Independentistes de la Safor)
31 des 2008
Molt desafortunat el nom pel casal.
Un genocida com Jaume I no hauria de esser el referent per cap mena d'alliberament, com no sigui per l'alliberament de nazis criminals...
Casal de Caritat 'Adolfo Hitler' us sona bé?
Re: Pintades amb amenaces de mort al casal Jaume I de Gandia (Comunicat d'Independentistes de la Safor)
31 des 2008
És una massacre el que està fent Jaume I a Palestina. No, vull dir Israel a València... No m'he tornat a confondre.. era Ariel Sharon a les Illes Balears...

Joe tinc un lio entre assasins de musulmans que no puc més.

Bueno solidaritat amb Jaume Sharon I
Re: Pintades amb amenaces de mort al casal Jaume I de Gandia (Comunicat d'Independentistes de la Safor)
01 gen 2009
Aleshores follonero i antijaume esteu d'acord amb les pintades "Moriréis como vuestro amigo Montanejos 93" "Guillem jódete!" "Carlos jódete!", Aquest és el debat ara! I no sobre la idoneïtat sobre la utilització d'un rei del segle 13 com a nom per a un casal cultural.
Entre el segele 13 i el 20 hi ha 700 anys de diferència com per dedicar-se a fer analogies històriques no?
Pintades amb anenazes de mort al de Gandia de la Safor
01 gen 2009
"El feixisme no es tolera, es combat!"
EL FEIXISME,TX TX TX!
NO ES TOLERA!
TX TX TX!
SE KOMBATE!!!
Re: Si es nen, Mateu, i si es nena, Mateu-la
03 gen 2009
El feixisme es proteic i pot assolir moltes formes:
i.e.: els bolxevics esdevenen nomenklatura, l'intelectual Pol Pot esdevé genocida, la ETA esdevé la camorra...
Nacional-socialistes, com vosaltres, es reclamaven el nazis fins que van assolir el poder i ens varen ensenyar quina era la seva veritable ideologia.
Ara, mateu-vos amb els altres nazis i dexeu d'intoxicar l'IMC BCN, please.
Sindicato Sindicat