Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Israel esvaeix la crisi en el 22@.
30 des 2008
La sang palestina és un riu de beneficis empresarials per a les indùstries de la guerra.
israel-ataca-gaza.jpg
i.jpg
atacs.jpg
Israel esvaeix la crisi en el 22@.

En el 22@ estan d'enhorabona: El bombardeig de l'exèrcit israelí damunt la franja de Gaza obra de nou el mercat del pròxim orient a les industries de la guerra.Tant sols dissabte al matí van caure més de 100.000 Kg de bombes; Un "Saabat" no gaire sabatic.

Ahir dilluns, sense anar gaire més lluny, van pujat les accions d'Indra en la borsa. Mentre que la majoria d'empreses del Ibex 35 perdien valor, la industria estendard del 22@ era de les que més pujava(i avui dimarts han tornat a pujar).

La sang dels uns és un riu de diners per a d'altres; I d'aquesta manera, col·lectius d'artistes com Niu i Hangar podran repetir el seu inside 22@ amb el mateix patrocinador, que tindrà la butxaca ben plena. També podran seguir somiant amb que els hi regalin un altre ordinador portàtil les entitats del Poblenou, que ja acceptaren un de mans dels amics d'Indra en el districte. Fins i tot poden mirar de patrocinar un altre Fòrum 2004, el que havia de canviar el món i portar la pau i el diàleg (Indra també era patrocinador).

Aquestes exibicionsde pura hipocresia ens repugnen profundament; Tanta crisi de principis hi ha, que en Joan Herrera, (nº 2 d'Iniciativa i corresponsable dels plans urbanístics que afavoreixen la instal·lació de les indústries de guerra en el barri on viu) pot pasejar-se a la cacera de vots per la concentració de rebuig a la maSSacre d'un poble desarmat. Amb els vots que aquest lerrouxista pugui treure, continuaran com fins ara, requalificant terrenys industrials del barri per enriquir als de sempre. L'economia productiva foragitada per dissenyar míssils des de les oficines d'acer i vidre, que donen altes plusvàlues als seus "amiguets". I ni tant sols els suposadament més conscienciats, es plantegen denunciar les nostres propies incongruències; La misèria humana ens esquitxa a tots i totes.

Més informació:

http://salvemcanricart.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Israel esvaeix la crisi en el 22@.
30 des 2008
Molt ben trobada la relació bursàtil amb aquesta operació militar, però la resta del text (amb el lerrouxista i tot) massa dens i directe contra l'indirecte Saura.
Re: Israel esvaeix la crisi en el 22@.
30 des 2008
Niu i Hangar...

On són els "artistes" pseudointelectuals de casa bona? a la recerca de subvenció?
Artista subvencionat = artista callat
Re: Israel esvaeix la crisi en el 22@.
01 gen 2009
Mira http://salvemcanricart.blogspot.com/2008/11/la-solitud-dels-collaboracio

Veuràs on està cada colectiu d'artistes.
Sindicat Terrassa