Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Boicot a Israel(729): Llista de la NO COMPRA (productes)
30 des 2008
La campanya de Boicot a Israel neix com a resposta a la crida de més de 170 associacions de la societat civil palestina, tant dels Territoris Ocupats com de la diàspora i de diferents ideologies

(info)
boicot1.jpg
foto072.jpg
(extret de Al-Sharara núm. 1, assharara ARROBA gmail.com, Sant Feliu)

* L'Estat d'Israel incompleix sistemàticament les resolucions de les Nacions Unides i la legalitat internacional, manté ocupades Cisjordània, la Franja de Gaza, Jerusalem Est i els Alts del Golan des de 1967, el que ha provocat l'èxode de milions de palestins i ha transferit població civil israeliana a aquests territoris per colonitzar-los.

* L'Estat d'Israel construeix a Palestina un mur que ha de fer 730 km de llarg, sense respectar la Línia Verda que l'ONU va marcar el 1969 i condemnant prop del 16% dels palestins de Cisjordània a viure aïllats entre el mur i la Línia Verda. Israel fa cas omís del recent veredicte del Tribunal de l'Haia contrari al mur de l'apartheid.

* L'Estat d'Israel continua aplicant la seva política colonitzadora i manté gairebé dos-cents assentaments ilâ¢legals en territoris ocupats. Això vol dir gairebé cinc- cents mil colons en terres palestines i sirianes i la violació de les convencions de Ginebra i de la resolució 242 de les Nacions Unides.

* L'ocupació, l'espoliació de terres i recursos, els assassinats, la destrucció d'habitatges i de cultius, la violència i la humiliació, les greus violacions de la Convenció de Ginebra i els abusos contra els drets humans per part de l'exèrcit israelià ocupant i dels colons, són clares proves de la política de neteja ètnica que Israel està portant a terme davant la passivitat còmplice dels governs dels EUA i la Unió Europea. Per això, i per trencar el setge que li és imposat, el poble palestí necessita la solidaritat de la societat civil internacional.

Si no hi fem res, demà potser serà massa tard.

* Per altra banda la campanya de Boicot a Israel neix com a resposta a la crida de més de 170 associacions de la societat civil palestina, tant dels Territoris Ocupats com de la diàspora i de diferents ideologies

LLISTA DE LA NO COMPRA

ALIMENTACIÃ

Dàtils, mangos, melons, aguacate "ecològic", vi Mizrachi Wines: CARMEL

AIGUA MINERAL: GARRAFES PER A SURTIDORS PÃBLICS EDEN

FRUITES I VERDURES: patates varietat Mondial, aguacates, pipes, datis, kumquat melons, lichis, magranes, mandarines, raïm, caramboles, mangos, boniatos, blat de moro, pebrot CULTIVAR, CAPO SA, LZR LAZARO, AGREXCO

---------

AGRICULTURA

LLAVORS: Zeraim Gedera, Polysack, Hazera Genètics

PRODUCTES FITOSANITARIS I FERTILITZANTS: Magan, Multí k, Haia Chenicate, Makhteshim, Deshen Gat, Basamid

----------

AGROINDÃSTRIA

Menjar per al bestiar, equips de regadiu, plantes tèxtils cotoneres, escorxadors d'aus envasat i processat de fruites i hortalisses, centres de processos de dades: Milonot, Netafim, Eshet-Eyton. Amgat Tandi Naan, Arkal, Agrometzer

----------

COSMÃTICS

CREMES, SALS I LOCIONS: AHAVA

----------

ELECTRODOMÃSTICS

APARELLS D'AIRE CONDICIONAT JOHNSON, WHITEWESTlNGHOUSE AIRWELL i ELECTRA (IBERELCO)

MÃQUINES DE DEPILACIÃ I DE MASSATGE: EPILADY

----------

NETEJA I DROGUERIA

FREGALL DE NÃ?QUEL: NANAS

----------

ROBA

ROBA DE LES MARQUES: Maite&Spencer, Gap, Kmart, C&A, Nike, Hugo Boss. Polo Ralph Lauren, Sara Lee (Delta Galil lnd. Ltd.)

ROBA INTERIOR VICTORIAS SECRET, WARNACO, THE GAP, NiKE (TEFRON)

BANYADORS: Gottex, Gideon Oberson

----------

FOTOMATONS I ALTRES INSTAL·LACIONS RECREATIVES DE CARRER:

TECNOTRON
Mira també:
http://palestina.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=653141&Itemid=474&lang=ca

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Boicot a Israel(729): Llista de la NO COMPRA (productes)
31 des 2008
La marca de roba no es diu "Maite&Spencer", es diu "MARKS&SPENCER", i és una cadena de supermercats anglesa que no té cap botiga als Països Catalans.
Re: Boicot a Israel(729): Llista de la NO COMPRA (productes)
01 gen 2009
El "MARKS&SPENCER" creo que cerro ya hace tiempo en el estado español y creo en toda Europa.
El boicot a todos los productos Israelitas (judios)esta bien, pero se les hace cosquillas, porque manejan la mayoria de multinacionales y bancos importates del mundo.
Re: Boicot a Israel(729): Llista de la NO COMPRA (productes)
02 gen 2009
És diferent jueu, israelita i sionista.

No hi ha productes ni tancs jueus. Hi ha persones jueves, que no necessàriament han de ser sionistes, ni israelianes.

Jo, personalment, tinc una gran simpatia pels jueus d'arreu del món (aquest és l'origen, de fet, de tants intel·lectuals crítics davant del pensament més autoritari -des de Cervantes, per exemple, als millors guionistes de cinema), però, en canvi, em sembla quelcom absurd i profundament reaccionari el sionisme, com, de fet, qualsevol estatalisme.

Salut i solidaritat amb el poble, matxucat contínuament pels estats i el militarisme.
Sindicato Sindicat