Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : sense clasificar
Assemblea de solidàries amb Grècia de Barcelona
28 des 2008
Aquest post vol ser una proposta d'organització:
En vista de la problemàtica que s'ha generat al voltant de les últimes convocatòries solidàries amb Grècia, segur que no sóc l'únic que pensa que si hem d'articular una resposta organitzada els col.lectius solidaris ens hem de veure les cares previament.

I abans que em tracteu de madero i m'acuseu d'intentar posar al punt de mira a la penya més compromesa amb el que està passant al nostre veí mediterrani penseu-hi una mica...

Actualment s'ha generat un clima de desconfiança al voltant de qualsevol moguda "pro-Grècia" que ha quedat pal.lesa en el fracàs estrepitós de les manis d'ahir.
Evitar la infiltració és fàcil, cada grup d'afinitat envia a una persona i s'obliga a tots i a cada un dels presents a la reunió a presentar-se i a dir en nom de quin col.lectiu vénen, tampoc cal emparanoiar-nos, ja que si volen saber els nostres propers moviments, per més hermètics que siguem sempre correm el risc de filtracions.

No és nou, s'ha fet d'altres cops per manifes "sensibles", la gent organitzada de la capital ja sap de quines parlo...

Tenim una universitat central ocupada on periòdicament s'hi fan reunions per tractar temes de coordinació, és tan fàcil com demanar un espai a l'assemblea, donar un dia una hora i un lloc i trobar-nos-hi, se m'acudeixen moltes coses de les que parlar, com per exemple, com evitar que ens catxegin fins a les celles i buscar una ubicació que no sigui la Plaça Universitat per currar-nos algo en condicions.

És la meva opinió i, com ja he dit, segur que no sóc l'únic que pensa d'aquesta manera!

Apa! Salut i debat!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Assemblea de solidàries amb Grècia de Barcelona
28 des 2008
ara! ja era hora q algú d'aquí comencés a fer les coses bé!! bona idea, bueno almenys a mi em sembla bé!

ara faltarà que tots els agents implicats q de debò poden moure alguna cosa comencin a respondre per proposar dies i llocs de trobada.

jo penso, però, que es podria idear alguna llista de correus, distribució, web suite, etc. o quelcom més ocult i segur per parlar q aquest fòrum, no? si cal llavors ja es difondrà el q es digui, però d moment...

no conec massa el moviment de Bcn però ja em posaré en contacte amb companyxs meus. d'altra banda hauria d'estar obert als diversos sectors que hi ha a la ciutat (tipus Fòrum Social Català), no?

Ja ho parlareu les q esteu més ficades en el tema dls moviments socials a Bcn, però seria interessant fer alguna cosa.

salutacions
Re: Assemblea de solidàries amb Grècia de Barcelona
28 des 2008
Estoy totalmente de acuerdo con esta propuesta,creo que ademas se podria hacer una difusion para poder realizar una asamblea abierta, sino es en la central en el espai obert o algo similar, lo importante es que nos miremos las caras y nos pongamos a hacer un trabajo politico un poco mas organizado,pero no con el hecho de participar con el forum ese,que funcionan solo para tranquilizar la consciencia de la gente de los movimientos sociales,creada por el estado
Re: Assemblea de solidàries amb Grècia de Barcelona
28 des 2008
no volia dir participar amb el fòrum aquest, ho he posat pq mha vingut al cap x dir un nom d plataforma ciutadana (xa decir un tipo de organización efímera parecida a lo q estaria bién crear, kmo podia haber dicho els del decriexament, la FEL o lo q sea) aunq el ejemplo no serviria de mucho ya q seria más bién una assamblea de movimientos sociales como dices. saludxs
Re: Assemblea de solidàries amb Grècia de Barcelona
28 des 2008
Pues a mi me parece que el solidari es un troll que pretende controlar a los movimientos sociales. Practicamente supone señalar con el dedo a la gente que se implica más en la organización de las manifestaciones.
Re: Assemblea de solidàries amb Grècia de Barcelona
28 des 2008
ein? dejando de lado si es un troll, que tampoco sabemos si es cierto. o si lo es está un poco enterado del tema; no creo q suponga necesariamente un control estricto. si tu quieres vas i si no no, no? claro está q si no vas y haces otra, hay el problema de que hay varias convocatorias... es complicado...
no creo q no haya alguna manera de hacerlo transversal y tampoco es question d mucho curro, solo hacer lo mismo q con indymedia (lo d la convocatoria de las 20h) pero en vivo y quien pueda va y si alguno no esta conforme con algo se mete un foro limitado o algo. no se... yo no soy naidie xa opinar tampoco xo... se me va un poco

y nu sé pk hablu en castellanu pq sóc ktalà d sang ... i fetge!
Re: Assemblea de solidàries amb Grècia de Barcelona
28 des 2008
ho podrien posar a la secció principal dl web x més visibilitat, o no seria indicat?
Re: Assemblea de solidàries amb Grècia de Barcelona
28 des 2008
Totalment a favor de la proposta!

No es tracta de "controlar a los movimientos sociales", sinó d'organitzar-se realment, fer cartells, pancartes i convocatòries serioses. D'alguna forma s'hauria de decidir un lloc i data per a una assamblea i començar a partir d'ahí.
Re: Assemblea de solidàries amb Grècia de Barcelona
28 des 2008
SOLIDARI! perk no fer un @llistes.moviments.net en que ens poguem posar en contacte desde els col.lectius o persones en individual, per convocarr una assamblea i dir kins temes tractar?
-envieu un correo per contactar al solidariesgrecia_bcn ARROBA hotmail.com
un cop sapiguem els contactes dels k hi participem es fara un @llistes.moviments.net
organitzem el moviment!
Re: Assemblea de solidàries amb Grècia de Barcelona
29 des 2008
molt bé! se n'haurà de fer difusió doncs!
Re: Assemblea de solidàries amb Grècia de Barcelona
02 gen 2009
ha tirat endavant la iniciativa?
Sindicato Sindicat