Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
¡feliz navidad desde Atenas!
23 des 2008
feliz navidad desde Atenas
postal navideña griega.jpg
feliz navidad desde atenas

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ¡feliz navidad desde Atenas!
23 des 2008
Que ningú em prengui per un madero, però crec que convindria que la mani de dissabte 27 estigués "controlada", que no hi hagués cap dany material, ni tant sols intents o amagos, per a que continui la desacreditació dels gossos. Que es desacreditin sols i la gent cada cop els agafi més tirria, com a Grècia. Aquesta mani dissabte serà més gran, això segur, i tornarà a haver-hi un desplagament de mossos super-despropocionat, i no ens deixaran passar ni una. No els donem la oportunitat (tot i que els mitjans després s'inventin igualment que hi ha mossos ferits i danys materials) de que deslegitimin la solidaritat amb Grècia amb excuses de caixers trencats i similars. No els donem el gust al Cuní i la Rahola. Poden dir el que vulguin, però no hi ha imatges. I si de moment censuren (hi ha hagut censura), si continuen amb la manera d'actuar de dissabte passat, un autèntic escàndol i terror, els mitjans oficialistes no podran continuar amagant-ho.

Ja arribarà l'hora d'organitzar-se per la destrucció creativa de la que Grècia s'està convertint en un nou exemple històric (i allà hi ha molta tradició i organització, MOLTA), però ara per ara no tenim prou força ni en broma (cosa que sí ténen, i MOLTA, a Grècia, on estan posant a l'estat contra la paret, sense armes). De moment ens hem d'organitzar per a que no succeeixi igual que dissabte passat, en que quatre (o són molts?) il·luminats van decidir que havíem d'anar... per un carreró sense sortida! No facilitem la desbandada i el trencament de la mani pels mossos.

Cridem, manifestem la ràbia, demostrem que no ens quedarem de braços plegats, però no els donem oportunitats per desacreditar-nos. (Que els accions de sabotatge, en tot cas, les organitzin petits grups fora de la mani, abans o després i en altres llocs).

Solidaritat amb la revolta de Grècia!!

Per Alexandros i tot(e)s les demés!!

Merry Crisis and Hapy New Fear!!
Re: ¡feliz navidad desde Atenas!
24 des 2008
Dissabte pasat van haver-hi una sèrie de manifestacions al centre de Barcelona contra els crims d’estat, de Grècia, de Madrid i de Catalunya. La resposta de politics i administració va ser la repressió, la de la premsa l’encobriment i la difamació.

Va ser una autèntica caça de bruixes, amb pallisses i detencions sota falses acusacions. El tàrget seguit per la policia, com sol passar en aquests casos, les persones més compromeses o l’aleatorietat. I el pròxim pots ser tu, o el teu xicot, o el teu germà, o la teva filla de 15 anys.

Pallisses, humiliacions, detencions arbitraries, sometiment i por, que serà lo següent si no plantem cara a politics i premsa? Un tret al pit com a Grècia?. Es aquesta la seva resposta a la crisis?.

Dissabte 27 de desembre tothom al carrer, difón la convocatoria, que ningú es quedi a casa. Manifestació a les 20h a plaça Universitat.

La repressió i l’injusticia s’aturen al carrer.
Sindicat Terrassa