Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
VIDEO [BCN20 desembre, manifestacions en solidaritat per la revolta a Grecia.]
23 des 2008
http://blip.tv/file/1603743
Mira també:
http://blip.tv/file/1603743
http://blip.tv/file/1603743

This work is in the public domain

Comentaris

Re: VIDEO [BCN20 desembre, manifestacions en solidaritat per la revolta a Grecia.]
23 des 2008
Gràcies per aquest video, reflexa perfectament la repressió que vem patir dissabte a Barcelona. Una imatge val més que mil paraules...!
una pregunta a tot plegat: com pot ser que una ciutat tant activa en quant a moviments socials, CSO's, etc no tingui una plataforma antifeixista que aglutini tots aquests col·lectius per fer front al feixisme i per movilitzar les masses en convocatòries de caràcter més general com ara la d'aquest dissabte?
Msdrid, València, León, Salamanca...ciutats amb un teixit associatiu molt menor al nostre en son capaces i nosaltres no?
Salut i reflexió, aquest dissabte no podem tornar a ser 200 persones!
Re: VIDEO [BCN20 desembre, manifestacions en solidaritat per la revolta a Grecia.]
23 des 2008
tienes razon,es muy triste que nos dejen solos a 200,recibiendo en cada mani ostias, aun no puedo caminar bien de la ostia que me han dado, a ver si el 27, somos mas y las evitamos,para que esta vez asumen ellos el dolor a que ahora me tiene a mi en cama
Kien siembra la miseria,recoje la rabia
Re: VIDEO [BCN20 desembre, manifestacions en solidaritat per la revolta a Grecia.]
23 des 2008
Que ningú em prengui per un madero, però crec que convindria que la mani estigués "controlada", que no hi hagués cap dany material, ni tant sols intents o amagos, per a que continui la desacreditació dels gossos. Que es desacreditin sols i la gent cada cop els agafi més tirria, com a Grècia. Aquesta mani dissabte serà més gran, això segur, i tornarà a haver-hi un desplagament de mossos super-despropocionat, i no ens deixaran passar ni una. No els donem la oportunitat (tot i que els mitjans després s'inventin igualment que hi ha mossos ferits i danys materials) de que deslegitimin la solidaritat amb Grècia amb excuses de caixers trencats i similars. No els donem el gust al Cuní i la Rahola. Poden dir el que vulguin, però no hi ha imatges. I si de moment censuren (hi ha hagut censura), si continuen amb la manera d'actuar de dissabte passat, un autèntic escàndol i terror, els mitjans oficialistes no podran continuar amagant-ho.

Ja arribarà l'hora d'organitzar-se per la destrucció creativa de la que Grècia s'està convertint en un nou exemple històric (i allà hi ha molta tradició i organització, MOLTA), però ara per ara no tenim prou força ni en broma (cosa que sí ténen, i MOLTA, a Grècia, on estan posant a l'estat contra la paret, sense armes). De moment ens hem d'organitzar per a que no succeeixi igual que dissabte passat, en que quatre (o són molts?) il·luminats van decidir que havíem d'anar... per un carreró sense sortida! No facilitem la desbandada i el trencament de la mani pels mossos.

Cridem, manifestem la ràbia, demostrem que no ens quedarem de braços plegats, però no els donem oportunitats per desacreditar-nos. (Que els accions de sabotatge, en tot cas, les organitzin petits grups fora de la mani, abans o després i en altres llocs).

Solidaritat amb la revolta de Grècia!!

Per Alexandros i tot(e)s les demés!!

Merry Crisis and Hapy New Fear!!
Re: VIDEO [BCN20 desembre, manifestacions en solidaritat per la revolta a Grecia.]
24 des 2008
Dissabte pasat van haver-hi una sèrie de manifestacions al centre de Barcelona contra els crims d’estat, de Grècia, de Madrid i de Catalunya. La resposta de politics i administració va ser la repressió, la de la premsa l’encobriment i la difamació.

Va ser una autèntica caça de bruixes, amb pallisses i detencions sota falses acusacions. El tàrget seguit per la policia, com sol passar en aquests casos, les persones més compromeses o l’aleatorietat. I el pròxim pots ser tu, o el teu xicot, o el teu germà, o la teva filla de 15 anys.

Pallisses, humiliacions, detencions arbitraries, sometiment i por, que serà lo següent si no plantem cara a politics i premsa? Un tret al pit com a Grècia?. Es aquesta la seva resposta a la crisis?.

Dissabte 27 de desembre tothom al carrer, difón la convocatoria, que ningú es quedi a casa. Manifestació a les 20h a plaça Universitat.

La repressió i l’injusticia s’aturen al carrer.
Re: VIDEO [BCN20 desembre, manifestacions en solidaritat per la revolta a Grecia.]
24 des 2008
Som els unics que ens solidaritzem amb Grecia?
A la resta d'Europa no hi ha solidaritat?
O es que som aprofitem qualsevol cosa per fer el ximple?
El dissabte si sabeu comptar no compteu amb mi...


S@lut i lluit@
Re: VIDEO [BCN20 desembre, manifestacions en solidaritat per la revolta a Grecia.]
24 des 2008
Molt bo el vídeo, de veritat, com deia algú reflexa perfectament el que van ser les coses dissabte passat: els moments de tensió i fins i tot pànic que es van viure, com va quedar la gent de feta caldo sense poder-se defensar, la cacera indiscriminada posterior a la càrrega...

Hi ha un però, però. Surten massa cares reconeixibles, i això és força irresponsable. Vídeos així són molt valuosos però alhora poden ser perillosos, tingues-ho en compte per la següent. A banda de dos detinguts hi ha cinc denúncies posades encara no se sap ben bé a qui, no fem que en siguin més.
Re: VIDEO [BCN20 desembre, manifestacions en solidaritat per la revolta a Grecia.]
25 des 2008
Surten algunes cares que criden, sostenen una pancarta, i que efectivament estan en una mani. D'aquí que se'ls hagi de criminalitzar per això, hi ha un bon trosset. No creus? S'està perdent massa energia despistant-nos en coses que haurien d'estar absolutament clares i superades. En aquella mani els disturbis i la violència l'ocasionaren els policies, com en els millors moments de la Valdecasas (recordeu la cacera que va fer la Nacional contra la mani del banc mundial?) potser que coemcessim per aquí, a l'hora de cercar els pros i contres i que miressim de visibilitzar i donar a conèixer el màxim possible el que va ocórrer durant aquell dissabte. No ens perdessim més. La massacre de la Valdecasas va sortir en tots els mitjans, se'n va parlar molt, clar que ella era del PP, i ja sé que no podem comparar aquella mani massiva amb aquesta última, però el grau de violència policial va ser molt similar. I tal com van les coses això es pot tornar a repetir i no haurem estat capaces encara de reaccionar; haurà quedat impune per part dels seus responsables, la policia. tambè un altre cosa, per la propera mani no estaria malament que la gent dugui màscares amb el careto del Saura, per posar un exemple. I tampoc m'extranyaria que els mossos es vulguin desfer del Saura acosta de massacrar-nos.
Sindicat Terrassa