Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Estudiants de la UAB s'encadenen al rectorat
22 des 2008
6 EXPULSATS = 6 EXPEDIENTATS
DSC00170.jpg
DSC00171.jpg
DSC00174.jpg
Avui 22 de desembre del 2008 a les 10 hores, 6 estudiants de la UAB, en solidaritat amb els 6 expulsats de la mateixa, han entrat al Rectorat i s'han encadenat a les portes d'entrada impedint el normal accés per l'entrada principal de l'edifici. La indiferència de l'Equip de Govern present en aquell moment ha estat generalitzada, i han amagat, com fan sempre, els veritables problemes de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'acció ha durat fins a quarts de 12 quan hi ha hagut un gran desplegament del cos dels antiavalots dels mossos d'esquadra, totalment desproporcionat. Aquest ha procedit a trencar les cadenes que mantenien lligats els estudiants a les portes. En cap moment s'ha produït violència per part dels estudiants, doncs s'ha tractat d'una acció pacífica. A les persones encadenades se les ha identificat i se'ls ha deixat marxar.

Cal posar de relleu que un cop més des del rectorat de la UAB i des de la conselleria d'interior s'ha permès l'entrada de cossos policials en el recinte de la universitat, en aquest cas ni tant sols s'ha buscat el diàleg amb els estudiants en protesta. Aquests fets denoten que des de l'equip de govern no hi ha una veritable actitud de diàleg.

Des del moviment estudiantil volem denunciar la continua repressió i persecució que patim. Ja sigui amb la abundant presència de policies de paisà en les nostres activitats com amb els exagerats desplegaments policials. De la mateixa manera patim la criminalització que es fa del moviment per part del mitjans de comunicació generalistes.

Destaquem també que aquest seguit d'actituds demostren, un cop més, que des de l'equip de govern busquen reprimir les mostres d'un problema real en la universitat enlloc d'abordar aquest problema que afecta a tota la comunitat universitària. Aquesta no creiem que sigui una actitud acceptable d'un rectorat d'una universitat pública, espai que ha de ser la cuna del raonament i el diàleg.

CAP EXPULSIÓ SENSE RESPOSTA

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Estudiants de la UAB s'encadenen al rectorat
22 des 2008
si expulsen estudiants...UAB COM GRÈCIA!!!
Re: Estudiants de la UAB s'encadenen al rectorat
22 des 2008
el veritable problema son els mitjans de comunicacio. jo crec que queda un gran treball per fer en el tema de com arribar a la gent. s'hauria de fer una gran campanya a nivell estatal aprofitant aquests temps (deixant de banda les nostres diferencies del passat), en contra de la desinformacio i treure la vena dels ulls al poble d'una vegada.
Si continuem sent els mateixos a les manis i utilitzant les mateixes estrategies, el creixement del moviment antifeixista sera lent.

Viva el buzoneooo!!!!!!!! Ke salga de tiii!!!

Al menos asi la gente se lo mira un poko mas que los carteles (tambien hacen falta eeeh)!!
Re: Estudiants de la UAB s'encadenen al rectorat
22 des 2008
m'apunto al buzoneo
Temporada d'esquí
23 des 2008
Acció lamentable: resultat zero, impacte zero, ridícul mil.

Aneu a passar les vacances amb els papes a Baqueira, a veure si torneu més centrats...
Re: Estudiants de la UAB s'encadenen al rectorat
23 des 2008
estudiant, estudiant vés llepar el cul del profe que t'ha estat donant classes particulars al seu despatx pq erets l'únic que anava a classe. segur que d'aquí un temps tens assegurada la plaça de becari/precari menja polles amb possibilitats de poltrona a la universitat. Clar que abans de ser ningú hauràs de reprimir alguns estudiants crítics...però aquesta ja és una activitat que et molaria, oi?
i el ferrer ja s'acostumat a tenir polis per la universitat...?? vaja un capullu
i l'anna ripoll que passa, que es fa pajillas cada vegada que veu a tots aquells robocops de negre...?
Re: Estudiants de la UAB s'encadenen al rectorat
23 des 2008
A l'estudiant pijo de dalt, perque sols cree el ladron que són todos de su condición, que és intolerable consentir que s'apliquin lleis feixistes franquistes epr expulsar estudiants sols pel fet de protestar, que no fer res és ser cómplice i críticar als que fan algo sols denota enveja i estupidesa.

Creu l'esclau en ser encadenat que la seva corretja és molt bónica
Re: Estudiants de la UAB s'encadenen al rectorat
24 des 2008
que primos!
Sindicat Terrassa