Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Nova convocatòria soport grecs i detinguts el 27 D?
22 des 2008
No podem permetre que lxs gossos ens maltratin com a rates mentre ens oferim soport. Si ha de ser així, millor convocar moviments de guerrilla.
Sabent que el dissabte 20 us van atunyinar impunement, no crec que sigui positiu convocar una nova mani el 27 perquè ho tornin a fer.
Que la gent es cansi de rebre cops i passar per comisaria és la millor garantia de que la solidaritat amb e lxs grecxs i detingudxs
té una data de caducitat propera.

Si convoqueu:

- Feú-lxs entendre que cap cop serà impune.
- Que lxs que han d'obeïr arribin a la conclusió que és millor posar-se malalt i que s'arrisqui el banyut del caporal.
Començarem a guanyar quan lxs gossos tinguin una revolta interna, quan arribin a la conclusió de que un sou no paga la pena.
- Que estiguem segurxs de que hi ha més gent a fora que a dins de la convocatòria, en la foscor dels carrers, entre els
consumidors, gent que no han pogut identificar ni registrar, donant soport, gravant, cridant, intimidant. Que mai tinguin clar
si estan pegant a unx convocatx o a unx consumidorx. Que lxs consumidorxs se'ls tirin a sobre indignats per tanta violència.
- Que hi ha comandos de soport a lxs que estan detenint, que els ajuden i alliberen en el mateix moment.
- Que hi ha moltes més coses, que poden intuïr, però que no saben. Que tindràn sorpreses. Que estem organitzatxs, que tenim
codis de comunicació que no poden entendre. Que no fem servir tecnologia (hem tret les piles dels mòvils i altres aparells electrònics
i no els fem servir), que no ens poden localitzar electrònicament ni interceptar missatges....


Si no podem garantir això, convoqueu accions de guerrilla (deixeu els mòvils a casa), ells no poden ser a tot arreu, ells no saben on serem.

Salut.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova convocatòria soport grecs i detinguts el 27 D?
22 des 2008
claro, y ahora hazlo posible
Re: Nova convocatòria soport grecs i detinguts el 27 D?
22 des 2008
hay que organizar alguna cosa conjunta , sin sectarismos ni nada de esto , todos contra un enemigo comun ! una manifestacion unitaria para el dia 27
Re: Nova convocatòria soport grecs i detinguts el 27 D?
22 des 2008
mireu això, si es que són escòria:
http://boards2.melodysoft.com/mossosdesquadra/carta-dun-mestre-a-un-moss
Re: Nova convocatòria soport grecs i detinguts el 27 D?
22 des 2008
Som sempre pocs perque falta molt treball de base!
Treball de base no es anar dient als teus colegues: eis que hi ha una mani, veniu!
La conciencia sorgeix cuan es crean i s' organitzen organismes de bases, assemblearis, oberts pera tothom (no nomes per independentistes, comunistes, etc.)
I que tractin temes cotidians, que a la gent els hi afecta diariament. La gent no concienciada no pot veure que aquests problemes cuotidians esdevenen del mateix culpable: el sistema capitalista.
Ara bé, quan s' organitza per lluitar pels seus drets, evoluciona, i acaba organitzant-se en col•lectius anticapitalistes.
Primer organismes de base, i allà les organitzacions o individualitats que portin les seves propostes.
Ara moltes organitzacions pequen de anar pel carrer fent propaganda, sense un treball de base previ. Quan es crea una assemblea de base i la gent "normal" participa, s' anadonen que el problema es molt més gros del que pensaven, que nomes acabant amb el capitalisme podrem aconseguir aquests drets democràtics que no ens proporciona l' estat capitalista. Que nomes amb la democracia de base podrem a acabar amb aquesta merda democracia. Veu de primera persona que es la unica solucio. Es aqui quan la gent "abanç sense concienciar", es conciencia.
La conciencia no sorgeix en una xerrada de 4 hores d' un intelectual... es molt més laborios i complexe.
Sino tenim implantacio de base, no hi ha res a fer. Si som tant sectaris i amb ansies de protagonisme que volem que nomes creixi la nostre organitzacio i alhora no creem teixit social de base, no ens mengerem una "puta merda".
Si deixesim de banda els sectarismes i ens possessim a construir aquest teixit, veuriem que els beneficiats som tots, i que el debat s' enriquira molt.
I si! cada cop son menys persones en aquestes manis de 4 gats que molts cops acaben com acaben (en ocasions culpa nostre i en altres per la policia, siguem sincers)
Els policies saben que poden amb nosaltres perque no tenim base que ens dongui suport.

Aqui hi ha una paradoxa: mentres que aquestes manis sense base cada cop hi va menys gent, les assemblees de base cada cop son més fortes.

Un del MAES (Moviment d' Assemblees Estudiantils de Sabadell)

PD. Es una simple reflexio que volia fer a titol individual.

Em deixava una altre cosa:

Democracia de base no es tenir assemblees obertes a tothom pero que paradoxament estan subordiandes a col•lectius o sindicats.. (no entrare a dir noms)
Aixo no es democratic.
La organitzacio que vulgui aportar algo, que fagi anar als seus militants de base per a k convencin a les bases.

Estic fart de veure com organitzacions i sindicats de tots el colors, dels que es fan dir revoucionaris i no, es vulguin acaparar d' un treball que ells no han fet!
Sisplau que no passi com les assemblees de joves de base que tots sabem perque van desapareixer.
No vull que els hi passi al mateix a la "nova" inicativa que s' esta portatn a Sabadell i ara en extencio a altres localitats.

Coclusio: més treball de base + menys sectarisms= conciencia + lluita + revolucio.
Re: Nova convocatòria soport grecs i detinguts el 27 D?
22 des 2008
venjança!!!!!!!!
Re: Nova convocatòria soport grecs i detinguts el 27 D?
23 des 2008
Ok, fem una assamblea tots, aviam com...

Aqui falta organització, però no es pot pretendre d'avui per demà...
Re: Nova convocatòria soport grecs i detinguts el 27 D?
23 des 2008
fins que no ens organitzem ells guanyaran i ja sabeu que organitzar-nos es imposible, siguem realistes. Som incapassos de fer el que fan els grecs o els madrilenys i és el que hauríem de fer.
Visc a Karcelona
Re: Nova convocatòria soport grecs i detinguts el 27 D?
23 des 2008
No perdamos el Oremus,

HAy que señalar quienes son los auténticos responsables de lo que pasó el sábado:
los policías sádicos,
los políticos responsables (Saura, tura, montilla y compañía),
y la prensa encubridora y calumniadora.

En ningún caso manifestantes, convocantes o similares, cualquier persona ya fuesen 5, 10 o 10000 tenía derecho a manifestarse sin que la policía drogada la golpease, la retuviese o la vejase.
Re: Nova convocatòria soport grecs i detinguts el 27 D?
23 des 2008
La única manera de tener alguna garantía de que no nos apaleen (o de que nos rodeen y nos maten de aburrimiento), es ser mucha más gente que ellos. A ver cómo rodean una mani de 2000 personas. Y si de estas 2000 hay 200 dispuestas a dar la cara sin salir corriendo en cuanto un mosso pega un pisotón, se habrá avanzado mucho.

También hay que tener getne fuera, entre la multitud. Por si finalmente nos acaban rodeando. Para que descubran a los secretas, para que nos den apoyo logístico (agua, comida, llamar abogados, etc) y apoyo anímico (aplausos y otras cositas que siempre gusta mucho ver).

Creo que si se quiere quemar la ciudad lo mejor son los grupos pequeños. Imaginaos varios grupos de 5-10 personas actuando durante varias horas por toda la ciudad. No hay mosso que los pueda pillar. Las manis tendrían que ser "tranquilas" en cuanto a que no debería pasarle nada a quien va por primera vez. Y para ello estaría gente dedicada a resistir las posibles cargas y forcejeos con los mossos. De hecho todo el mundo debería resistir, pero ya sabemos lo que hay...
Re: Nova convocatòria soport grecs i detinguts el 27 D?
23 des 2008
Ja ni ha prou de no voler asumir responsabilitats i espera que tot surti del "espontanisme".

Organització Llibertaria i eficaç ja!

Salut i (A)!
Re: Nova convocatòria soport grecs i detinguts el 27 D?
23 des 2008
falopa pa la tropa....
Re: Nova convocatòria soport grecs i detinguts el 27 D?
23 des 2008
ke passa a grecia?
A grecia hi ha una rebolta sense cap mena de dubtes... I no son 4 encapuchats!!!!!
Son els estudiants, els treballadors. el llibertaris, el partit comunista etc.. etc...
Si volem seguir l'exemple de Grecia, no podem ser 500... tot i ke, el ke està passant pot ser la txispa ke prende la metxa....s'han de buscar suports
Salut, organització i moviment unitàri !!!!
Re: Nova convocatòria soport grecs i detinguts el 27 D?
24 des 2008
No pot ser que perquè llegiu una convocatòria a internet la dongueu per bona perquè sí. No pot ser que només perquè algú envia una convocatòria a Indymedia i el col·lectiu editorial (que darrerament deu buscar bolets, perquè s'està lluïnt...) la posa com a central la dongueu automàticament per bona, perquè pot passar perfectament com la setmana passada que darrera la convocatòria de les 20h no hi hagi ningú físic que hagi preparat mínimament la mani, i pot passar perfectament com la setmana passada que la suposada convocatòria fantasma (només per haver-se fet pública més tard) sigui la bona, amb una gent concreta organitzant-la.

En sèrio, molt malament anem si fem més cas de convocatòries virtuals (i això també va pel col·lectiu editorial d'Indymedia, que sembleu nous, hòstia) només per haver aparescut abans que de convocatòries físiques amb cartells i octavetes. Molt malament anem si ens fiem més del que es publiqui a Indymedia que del que es reparteixi els dimarts al vespre en suport paper al lloc que tots sabeu.

Salut.
Sindicat Terrassa