Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Indignació Absoluta
22 des 2008
(Escrit ahir)
Ahir a la tarda a Barcelona van succeir una sèrie de fets que encara no sé com encaixar.
A les 20 de la nit unes 200 persones ens vam reunir a la plaça Universitat per protestar per el que va transcorre el passat 6 de desembre a Grècia on un noi de 15 anys va morir a causa de una bala un policia.
Doncs bé, un cop allà ens vam adonar que la manifestació no havia estat organitzada per cap dels que hi érem i que ningú era conscient de qui ho havia fet. Molt sospitós. Tot i així pecant de bona fe i ja que érem allà, vam decidir fer una passejada pacifica tots junts amb una protesta alta i clara sobre la feina dels policies a Grècia, a aquestes terres i arreu del món. I acabar-ho tallant la Gran Via en senyal de protesta. Doncs bé, vam baixar tranquil·lament (cosa també sospitosa) el carrer Pelai, vam travessar les Rambles, el portal de d'àngel, en direcció Urquinaona veien com a quasi cada carrer que creuàvem hi havia un desplegament policial, esperant que? Esperant que passéssim per poder-nos acorralar bé. Al arribar a plaça Urquinaona i veure que no baixàvem Via Laietana com es habitual en les manifestacions, sinó que giràvem a la esquerra per pujar cap a Gran Via, tots els furgons de gossos en la meva opinió ven drogats van començar a fer abús de poder fent córrer els manifestants i els que no ho eren, tot i que nosaltres no ens vam desplaçar del nostre camí, vam aconseguir arribar a Passeig de Gràcia, on acorralats per tots els pitufos armats vam aconseguir pujar fins la Gran Vía i tallar-la, o la van tallar ells? Perquè al fi i al cap no ens deixaven moure d'allà tot i que haguéssim volgut marxar no haguéssim pogut, així doncs ens van tenir una bona estona rodejats i amb provocació rere provocació.
Era molt clar que aquell dia s'havien llevat amb ganes de carregar:

Convocatòria sospitosa
Ens van deixar arribar fins la Gran Via (cosa sospitosa)
Ens van acorralar durant estona tot i que cap de nosaltres estava emprant la violència contra ells.
Ens van provocar perquè ho féssim i un cop cansats de no aconseguir-ho ens van deixar marxar, o això vam creure...
Vam decidir baixar fins el metro, però abans de fer-ho vam demanar assistència mèdica per un noi que la necessitava, no vam deixar que els gossos s'acostessin i ells sota el pretext de que el noi no estava ferit i que tot era una emboscada perquè nosaltres puguem agredir-los a ells, van començar a carregar contra tots...per fi van aconseguir fer el que portaven tota la tarda buscant. Carregar indiscriminadament sobre tot aquell que fos per allà, vam córrer, vam córrer molt baixant carrers a baix on per cada cantonada apareixia un furgó de policies (si, d'aquells que velen per la nostra seguretat, ja) i anaven a cop de porra contra tot aquell que cometés el crim de ser al carrer, avui hem sabut que una nena de 15 anys que passejava per portal de l'Àngel tornant de recollir els seus regals d'aniversari va ser acorralada i atacada a cop de porra per un dels mossos que com d'altres segur que anava fins el cul de cocaïna, doncs a un se'l van endur els seus companys que no s'aguantava ni de peu de la merda que duia sobre.
En fi, si sortiu al carrer i us creueu amb un d'aquests homes que abans anaven de gris i avui de blau, correu, veniu d'on vingueu i aneu on aneu poseu-vos a córrer tant com pugueu doncs aquests, han deixat clar altre vegada que els agrada torturar i assassinar sota el motiu que sigui inclòs sota cap motiu.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Indignació Absoluta
22 des 2008
Hola company.

Jo crec, sincerament, que aquesta manifestació, ja que s'esperava minoritaria, era la proba de foc de molts "cadells" nou-vinguts a les files dels gossos... simplement us estaven utilitzant com a carn de canó, per aixó us van seguir d'aprop; per aixó us van assetjar i per aixó van carregar sense motiu. Tot era un exercici en temps real per "novatos".

En els últims mesos centenars de gossos d'esquadra, tothom sap que són matraques sense futur, gent que a dures penes va assolir la ESO, ha entrat al cos, ara els estan possant a proba abans de manifestacions de risc, com possibles revoltes d'obrers enfurismats o estudiants desil·lucionats.

D'aquí que més d'un gos es marejes... potser no anava prou drogat ;)
Re: Indignació Absoluta
22 des 2008
Som sempre pocs perque falta molt treball de base!
Treball de base no es anar dient als teus colegues: eis que hi ha una mani, veniu!
La conciencia sorgeix cuan es crean i s' organitzen organismes de bases, assemblearis, oberts pera tothom (no nomes per independentistes, comunistes, etc.)
I que tractin temes cotidians, que a la gent els hi afecta diariament. La gent no concienciada no pot veure que aquests problemes cuotidians esdevenen del mateix culpable: el sistema capitalista.
Ara bé, quan s' organitza per lluitar pels seus drets, evoluciona, i acaba organitzant-se en col•lectius anticapitalistes.
Primer organismes de base, i allà les organitzacions o individualitats que portin les seves propostes.
Ara moltes organitzacions pequen de anar pel carrer fent propaganda, sense un treball de base previ. Quan es crea una assemblea de base i la gent "normal" participa, s' anadonen que el problema es molt més gros del que pensaven, que nomes acabant amb el capitalisme podrem aconseguir aquests drets democràtics que no ens proporciona l' estat capitalista. Que nomes amb la democracia de base podrem a acabar amb aquesta merda democracia. Veu de primera persona que es la unica solucio. Es aqui quan la gent "abanç sense concienciar", es conciencia.
La conciencia no sorgeix en una xerrada de 4 hores d' un intelectual... es molt més laborios i complexe.
Sino tenim implantacio de base, no hi ha res a fer. Si som tant sectaris i amb ansies de protagonisme que volem que nomes creixi la nostre organitzacio i alhora no creem teixit social de base, no ens mengerem una "puta merda".
Si deixesim de banda els sectarismes i ens possessim a construir aquest teixit, veuriem que els beneficiats som tots, i que el debat s' enriquira molt.
I si! cada cop son menys persones en aquestes manis de 4 gats que molts cops acaben com acaben (en ocasions culpa nostre i en altres per la policia, siguem sincers)
Els policies saben que poden amb nosaltres perque no tenim base que ens dongui suport.

Aqui hi ha una paradoxa: mentres que aquestes manis sense base cada cop hi va menys gent, les assemblees de base cada cop son més fortes.

Un del MAES (Moviment d' Assemblees Estudiantils de Sabadell)

PD. Es una simple reflexio que volia fer a titol individual.

Em deixava una altre cosa:

Democracia de base no es tenir assemblees obertes a tothom pero que paradoxament estan subordiandes a col•lectius o sindicats.. (no entrare a dir noms)
Aixo no es democratic.
La organitzacio que vulgui aportar algo, que fagi anar als seus militants de base per a k convencin a les bases.

Estic fart de veure com organitzacions i sindicats de tots el colors, dels que es fan dir revoucionaris i no, es vulguin acaparar d' un treball que ells no han fet!
Sisplau que no passi com les assemblees de joves de base que tots sabem perque van desapareixer.
No vull que els hi passi al mateix a la "nova" inicativa que s' esta portatn a Sabadell i ara en extencio a altres localitats.

Coclusio: més treball de base + menys sectarisms= conciencia + lluita + revolucio.

De la “revolta� a la revolucio hi ha un bon tros...
Re: Indignació Absoluta
22 des 2008
qui va convocar la manifestació?

perquè aquell dia hi havien tres convocatòries tres per la mateixa zona?

perquè els mossos la van liar parda gratuitament?

perquè van cremar qualsevol possibilitat dels manifestants atacant ells primer a tot el què és movia fos o no fos culpable, sense cap mena de provocació prèvia per part dels manifestants? (passant-se la pressumpció d'inocència que estudien a les opos pel forro dels collons)

preguntes que seria interessant d'esbrinar.

a més afegeixo una de la meva collita.

A què té por el senyor Saura i la seva companya pressumptament antisistema? a que hi hagi una revolta a la grega? però la sra Imma no era antisistema? o era antisistema pero dentro de un orden bien entendido?
Re: Indignació Absoluta
22 des 2008
Totes aquestes preguntes son les que ens fem tots, potser és tot massa complex, o potser no...
Re: Indignació Absoluta
23 des 2008
falopa pa la tropa
Re: Indignació Absoluta
24 des 2008
No pot ser que perquè llegiu una convocatòria a internet la dongueu per bona perquè sí. No pot ser que només perquè algú envia una convocatòria a Indymedia i el col·lectiu editorial (que darrerament deu buscar bolets, perquè s'està lluïnt...) la posa com a central la dongueu automàticament per bona, perquè pot passar perfectament com la setmana passada que darrera la convocatòria de les 20h no hi hagi ningú físic que hagi preparat mínimament la mani, i pot passar perfectament com la setmana passada que la suposada convocatòria fantasma (només per haver-se fet pública més tard) sigui la bona, amb una gent concreta organitzant-la.

En sèrio, molt malament anem si fem més cas de convocatòries virtuals (i això també va pel col·lectiu editorial d'Indymedia, que sembleu nous, hòstia) només per haver aparescut abans que de convocatòries físiques amb cartells i octavetes. Molt malament anem si ens fiem més del que es publiqui a Indymedia que del que es reparteixi els dimarts al vespre en suport paper al lloc que tots sabeu.

Salut.
Sindicat Terrassa