Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Comunicat violenciapolicial20D
22 des 2008
Ahir, durant la manifestació en solidaritat amb el poble grec, es va produir una altre actuació violenta per part de les forces de "seguretat" de la Generalitat de Catalunya.
La manifestació, que començà a la plaça Universitat, va arribar a Passeig de Gràcia amb Gran Via on després de nombrosos intents van aconseguir, finalment, encerclar la manifestació amb un cordó policial. El Mossos d'Esquadra van tancar cada cop més als manifestants fins a portar-los a la vorera amb la finalitat de tenir-los acorralats i poder refer el trànsit. Durant aquests moments el Mossos varen aprofitar per colpejar, de manera indiscriminada, a diferents manifestants, sense possibilitat de defensar-se o protegir-se dels cops. Com ja comença a ser costum, van mantenir la manifestació tancada durant mitja hora aproximadament, fins que van obrir el cordó policial per que els manifestants poguessin marxar. Als pocs segons un noi va caure a terra desmaiat necessitant aquest atenció mèdica. Aquesta va arribar poc abans de que la policia carregués contra tota persona que trobava pels carrers pròxims, ferint a gent que ni tant sols estava a la manifestació. Acabada la manifestació varen haver varies detencions per part dels Mossos d'Esquadra, de les quals a hores d'ara encara no sabem el nombre exacte ni l'estat en que aquestes persones es troben.
Exigim la llibertat immediata de tots i totes les detingudes així com dels i les possibles detingudes que poden haver en les pròximes hores i l'exculpació de qualsevol dels falsos càrrecs que se'ls imputa o se'ls pugui arribar a imputar.
Demanem la rectificació i la disculpa pública per part dels mitjans de comunicació per emetre notícies falses i manipulades.

És per això que instem a totes aquelles persones que hagin patit abusos d'autoritat, intimidacions i/o agressions abans, durant o després de la càrrega policial a que escriguin el relat dels fets al següent Mail: violenciapolicial20d ARROBA gmail.com , tanmateix fem una crida a totes aquelles persones que tinguin imatges, documents gràfics o vídeos ,així com a aquells testimonis visuals dels fets succeïts, de fer-nos arribar aquesta informació per tal de fer palesa la brutalitat indiscriminada amb la que varen actuar els cossos repressius de la Generalitat.

PROU IMPUNITAT POLICIAL!
ESTEM FARTS I FARTES!
LLIBERTAT PELS DETINGUTS I DETINGUDES!
NO ESTEU SOLS NI SOLES!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat violenciapolicial20D
22 des 2008
yo no mandaria videos o fotosde vuestras caras a emails que no estan respaldados desde ninguna web de ningun colectivo o asociacion.
Esta noticia quien la ha puesto?
Re: Comunicat violenciapolicial20D
22 des 2008
No quiero alarmar, pero desde ayer más o menos( a las tantas de la madrugada, por latarde) se están sucediendo (que no sucede nada vaya!) las noticias-tangue.
De tangar no de tanga:)
Que t.b. puede ser que lo que pretendan sea alarmar, ahora:
que lo consigan¿?
Eso es ya es otra cosa.
Salutem!
Re: Comunicat violenciapolicial20D
22 des 2008
Estamos intentando reunir material para defender a las detenidas. buscamos testigos de la violencia policial, no de vuestras (nuestras) caras... evidentemente, intentar evitar aquellas imagenes donde se pueda identificar a las manifestantes. gracias
Re: Comunicat violenciapolicial20D
22 des 2008
A la haine tb està publicat com a notícia...

Esperem que sigui veritat.
Re: Comunicat violenciapolicial20D
22 des 2008
Me pregunto porqué quereis conseguir imágenes, videos, etc... para qué? si donde se necesitaba el apoyo era el domingo por la mañana en las puertas de la comisería para estar cerca de los detenidos, era lamentable ver alredeor de 30 personas de las cuales casi todos eran amigos de los detenidos.Allí era donde se tenía que ver la solidaridad; me quedé decepcionada.
Re: Comunicat violenciapolicial20D
22 des 2008
Si teniu fotos tapeu la cara de la penya.
Re: Comunicat violenciapolicial20D
22 des 2008
Com sabem que és fiable el email de violenciapolicial20D?, ho sento per la paranoia però a mi no em sona gaire bé... per què no teniu l'email amb un servidor més fiable?
Re: Comunicat violenciapolicial20D
22 des 2008
V.M. Si dices eso es porque o bien no estubiste todo el rato en la comisaria, o bien porque no te enteraste de nada de lo que se hizo alli. Igualmente me parece hipocrita tu comentario
Re: Comunicat violenciapolicial20D
22 des 2008
ATENCIÓN!!!
No se quien es que pide vídeos y fotos pero en la parte de noticias firmado con el mismo nombre
(violenciapolicial20D) hay un vídeo de la mani de 10 diciembre con manifestantes que simplemente no quieren ser filmados presentado como algo que paso el 20 diciembre.El que gravo este vídeo estaba solo adelante de los anti-disturbios y ha seguido gravando con su cámara digital ignorando la gente que le pedía de parar de gravar y después les presento como provocadores en el youtube.
Que esta pasando?
POR QUE SE ESTA EXPONIENDO GENTE DESDE UN MEDIO ALTERNATIVO?
Re: Comunicat violenciapolicial20D
22 des 2008
Idymedia Barcelona :defender nuestros medios de información alternativa.
¿Quien es esta gente?
¿Porque publican vídeos de otras manifestaciones confundiendo fechas y dando los manifestantes por provocadores?
Re: Comunicat violenciapolicial20D
22 des 2008
Bo, les ke estigueu interessades i tingueu material envieu-lo sisplau. si us suggereix algun dubte o malfieu de ki estem demanant els materials, em sembla molt raonable xo no estengueu la paranoia sisplau. s esta iniciant una campanya real de denuncia, si no hi voleu participar d acord, xo no foteu por a la gent xq es important reunir els materials. de totes maneres aki no es el lloc de parlar res. gracies

apunt: aki publikes amb el nom ke vols, ke s hagi penjat akell video amb el nom de violenciapolicial20d no vol dir res, la campanya es real, ki ho ha de saber ja ho sap. NO ENVIEU FOTOS DE CARES, es evident, ja ho hem dit.
Re: Comunicat violenciapolicial20D
22 des 2008
Bé, de fet no és necessari que amagueu les cares de ningú.
Entenem que ningú no ha comès cap acte il·legal i, per tant, tampoc no cal que patiu.

El que importa és que aquest material ruli...
Re: Comunicat violenciapolicial20D
22 des 2008
es veritat, tius
la poli ens té mania, només perquè anem amb els cabells llargs i ens clavem xinxetes a la cara.
sempre em diuen que faig pudor, però jo em rento cada mes.
són uns exagerats!
llavors em piquen amb la porra i em diuen "guarru pelut", renta't!
kalucinant, tius, kalucinant...!
Re: Comunicat violenciapolicial20D
27 des 2008
ei tius sou tontos del cul...haviam si madurem tots d'una vegada no? que sense estar en aquestes mogudes hippies-frikkies també es pot fotre cacauetes. Apa....solidaritat i bla, bla, bla.
Re: Comunicat violenciapolicial20D
27 des 2008
Estic tristot.

En la signatura del primer dels missatges es diu:

"ESTEM FARTS I FARTES!
LLIBERTAT PELS DETINGUTS I DETINGUDES!
NO ESTEU SOLS NI SOLES!"

...però no es té en compte la gent més menuda, ni la gent grossota.

Com ja ve siguent tradicional en els nostres cercles superprogres, es fa referència al gènere masculí i al femení, però no s'hi veuen recollides totes les sensibilitats.
I als transvestits, qui hi fa referència, eh?

No sé, tot plegat és molt tristot!
Si volem ser superprogres hauriem de tenir en compte a tothom:

ESTEM FARTS, FARTES I FARTIS!
ESTEM FARTETS, FARTETES I FARTITIS!
ESTEM FARTOTS, FARTOTES I FARTOTIS!
LLIBERTAT PELS DETINGUTS I DETINGUDES!
LLIBERTAT PELS DETINGUTS, DETINGUDETS, DETINGUTOTS, DETINGUDES, DETINGUDOTES, DETINGUDOTES, DETINGUDIS, DETINGUDITIS I DETINGUDOTIS!
NO ESTEU SOLS, SOLETS, SOLOTS, SOLETES, DOLOTES NI SOLES!

Està clar que el nivell al qual hem arribat no progressa i hem d'anar més enllà.
Quan en el mítings hom vulgui fer el masculí i el femení, ha d'afegir el travel·lí i emprar en les tres formes els diminutius i els augmentatius.
Sinó, com volem arribà enlloc?

Ens cal un partit més progre que el que ens representa ara, que a més governa qui ens reprimeix.

A més, una de les nostres "musses" ha arribat als cercles de poder i no hi ha qui la desenganxi d'allà.
La dona s'hi veu. Hi està a gust i ara, per no marxar, ens surt amb frases enginyoses dient que ella ha decidit formar part del sistema per a conviar-lo des de dins.
Està clar que el poder enganxa.
O és que potser on és ella ho decideixen tot de manera assambleària, també?
No ho crec!

Nois, allunyeu-vos del poder. Us canviarà la vida.

Anem més enllà!
Deixem de votar els nostres i fem un partit diferent, més progre, més xupiguai...

Un partit que obligui a tothom a posar-se cinc mil pírcings només néixer i a tatuar els nostres bebès. Un partit que obligui a anar els polítics amb els cabells llardosos, com els que portem nosaltres, i a fer-se rastes. Un partit que obligui a ser antipolicia. Un partit que obligui a fer pintades i grafitis a les façanes de les nostres cases a tots els veïns cada cop que estiguem en contra d'alguna cosa. Un partit que obligui a no comprar-nos les cases, sinó a okupar-les.

Osti tius!
Tenim mota feina!
A veure... Si algú hi està d'acord, que proposi un dia, una hora i un lloc per a fer-ne la primera assemblea, sisplau.

És clar que... Si no tenim poder polític, com posarem tot això en pràctica?

Kin embolic!
Re: Comunicat violenciapolicial20D
28 des 2008
Hi ha un munt de fotos i videos de la mani. I que?
No van deixar socorrer a una persona que havia perdut el coneixement, hi ha una carrega, la gent es rebota i hi han detinguts, no hi ha res de nou. Això ha passat tota la vida i seguirá passant entre altres coses perque es la funcio de la policia. Creieu que hi haura un moment en que la policia es quedi amagada sense fer res mentre hi han aldarulls? Creieu que presentant fotos i videos solucionareu alguna cosa?
Vareu donar l´imatge d´un grup de gent que la vol liar i no vol ser reconeguda, que publica convocatories a internet per lluitar.
Manifestants amb els rostres tapats. Amb antecedents de produir destrosses a la ciutat sota la consigna de reproduir els incidents de Grecia, quina imatge creieu que donem a la justicia?
Creieu que la policia esta preocupada per les fotos? no sigueu ignorants si us plau, ells compleixen ordres dels nostres politics i ja estan acostumats a ser fotografiats, filmats i amenaçats. Jo crec que fins i tot els agrada.
Re: Comunicat violenciapolicial20D
28 des 2008
Hi ha un munt de fotos i videos de la mani. I que?
No van deixar socorrer a una persona que havia perdut el coneixement, hi ha una carrega, la gent es rebota i hi han detinguts, no hi ha res de nou. Això ha passat tota la vida i seguirá passant entre altres coses perque es la funcio de la policia. Creieu que hi haura un moment en que la policia es quedi amagada sense fer res mentre hi han aldarulls? Creieu que presentant fotos i videos solucionareu alguna cosa?
Vareu donar l´imatge d´un grup de gent que la vol liar i no vol ser reconeguda, que publica convocatories a internet per lluitar.
Manifestants amb els rostres tapats. Amb antecedents de produir destrosses a la ciutat sota la consigna de reproduir els incidents de Grecia, quina imatge creieu que donem a la justicia?
Creieu que la policia esta preocupada per les fotos? no sigueu ignorants si us plau, ells compleixen ordres dels nostres politics i ja estan acostumats a ser fotografiats, filmats i amenaçats. Jo crec que fins i tot els agrada.
Re: Comunicat violenciapolicial20D
31 des 2008
guarruzos, fills de papa,pollosos, massa poc rebeu,TREBALLAR, SABEU QUE SIGNIFICA AQUESTA PARAULA
Re: Comunicat violenciapolicial20D
02 gen 2009
doncs jo he sortit en aquestes famoses imatges de la mani i des de llavorens, estic tenint pressions. Hi ha un cotxe que em segueix continuament amb tres tius. Els mossos m'han parat 4 vegades al costat de casa. Fins i tot un em va clavar un mastegot. Em fan preguntes i insulten. M hue venut cabrons
Sindicato Sindicat