Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
L'aturada del 23D dels treballadors/es d'autobusos de TMB contra la reducció de servei i per un bon conveni tira endavant
22 des 2008
.
pegatas.jpg
A pesar de la confusió generada per noticies de la Direcció de TMB, l'aturada de dimarts 23 de desembre dels treballadors/es d'autobusos de TMB continua endavant.
La Direcció de TMB no s'ha mogut ni un milimetre en relació a la retallada del servei d'autobusos que els treballadors/es denunciem desde el 15 de setembre.
Tampoc s'ha mogut en absolut en relació a la negociació de conveni. De fet, ha decidit no asistir a la reunió que s'havia de celebrar avui mateix. Aquestes són les seves ganes de negociació i d'arrivar a acords.
Per aquests dos motius, l'aturada del 23D de 11h a 16h continua i els treballadors/es d'autobusos mostraran el seu cabreig per les consequències de la retallada del servei d'autobusos i per l'estancament de la negociació del conveni.
Per altra banda, i en relació als expedients sancionadors i denuncies penals contra el President del Comitè d'empresa i el portaveu dels treballadors/es, la Direcció va informar al seu sindicat que finalment són sancionats amb 4 mesos de feina i sou, a l'espera de la resolució del judici per lo penal.

Dimarts 23 de desembre els treballadors/es d'autobusos pararan de 11 a 16h i s'ajuntaran en Assemblea a les 12:30h a Plaça Universitat.

This work is in the public domain
Colera camping CNT