Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Crònica i vídeo marxa torxes Tarragona
21 des 2008
Crònica Marxa de Torxes a Tarragona

El passat dissabte 20 de desembre unes cent vint persones vingudes d’arreu del Camp van participar de la Marxa de Torxes per l’Amnistia a Tarragona, en el marc de la convocatòria que Rescat fa cada any per a denunciar la situació dels presos i preses polítiques catalanes i exigir-ne la seva llibertat .

La marxa arrancà a les 19h des de la Plaça Verdaguer, escortats en tot moment pels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana. No obstant, abans d'arribar a la Rambla Vella dos militants de l'Esquerra Independentista del Camp desplegaren des d'una envestida una pancarta de suport als i les preses, el que aixecà els aplaudiments dels participants a la marxa. El recorregut s'aturà a la Baixada de les Peixeteries Velles, davant l’Ateneu Popular l’Espina, on es llegí una carta escrita per Zigor Larredonda, pres polític català, i es desplegà una estelada de grans dimensions. A l'escrit, en Zigor, agraïa totes les mostres de suport rebudes durant tot el temps que porten reclusos i destacava la importància que per als i les preses polítiques tenen aquest tipus d'actes.

En acabar, la marxa es dirigí cap a la Plaça de la Font. En arribar a la porta de l'Ajuntament es llegí el manifest editat per Rescat, s’alçà un pilar de 3 coronat per una estelada i es va cloure amb el cant dels segadors.
.
Mira també:
http://www.youtube.com/watch?v=h_To6PTEzUs
http://www.youtube.com/watch?v=h_To6PTEzUs

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crònica i vídeo marxa torxes Tarragona
21 des 2008
Segur que no es va cantar el Eusko Gudariak? Això era una marxa per gent que lluita per Euskadi.
Re: Crònica i vídeo marxa torxes Tarragona
22 des 2008
Cosa que a tu et fot profundament, tros de maderako
Sindicat Terrassa