Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Cronica de la mani en barcelona de lxs solidarixs con grecia
20 des 2008
Escribo esto como asistente a la manifestación a día de hoy (20 de diciembre de 2008) en solidaridad con los solidarios y solidarias de madrid y la lucha griega, y en especial a Alexis, no como mártir, sino como compañero asesinado a manos de un policía.
Salud a todxs.

Escribo esto como asistente a la manifestación a día de hoy (20 de diciembre de 2008) en solidaridad con los solidarios y solidarias de madrid y la lucha griega, y en especial a Alexis, no como mártir, sino como compañero asesinado a manos de un policía.

En Barcelona habian dos convocatorias, una concentración en la puerta del ángel y una mani dos horas más tarde en plaza universidad. En la primera la policía se ha dedicado a secuestrar a un grupo de personas que sujetaba una pancarta y otras que estaban cerca. Esas personas no podían salir y tampoco dejaban entrar a nadie.

Han secuestrado unos momentos a una persona y la han metido dentro de una lechera y al cabo de un rato la han soltado.

Al final ésta ha acabado una media hora antes de la otra conovocatoria.

Esta mani ha empezado increiblemente sin estar rodeados de policía nada más empezar, y bueno, a mi personalmente no me han cacheado.

En Karcelona, la ciudad del turismo y donde la sociedad del bienestar esta muy instaurada, es de lo más normal que en una manifestación antisistema, anarquista o que cuestione el sistema de alguna manera, se sufran cacheos, y se rodee toda la manifestación con un antidisturbio con separación entre ellos de 1 metro o menos. Esta vez se quería evitar tal situación, y se ha ido cortando por calles suponiéndoles a ellos perder el control y su autoridad de la que están tan asquerosamente orgullosos.

Al final la han conseguido rodear empleando la violencia, violencia policial contra manifestantes sin ningún tipo de armas más que su voz, antidisturbios armados con porras, escudos, cascos, protecciones del cuerpo, pistolas y sus tácticas militares con la que maltratan y cargan contra manifestantes que no quieren más que expresar su rechazo al sistema.

Se ha echado a los manifestantes a la cera, ya habiendo realizado cargas duras y dejando alguna que otra cabeza abierta. Se han esmerado en que no tengan ni aire para respirar apenas, y toda la gente solidaria que pasaba por allí y se mostraba en contra de la actuación policial la metían dentro de la mani y ahí, a la espera de su ridícula omni(im)potencia y su escasez de neuronas.

Ya al cabo de un buen rato, estos inútiles han abierto por la parte trasera de la manifestación y han dejado ir a los manifestantes. Pero no ha acabado aquí. Un joven, como consecuencia del terrorismo policial ha sufrido un leve desmayo, a lo que se ha dicho que no se le agobie, que le dejen aire, ya que en estas situaciones las masas de gente pueden empeorar las cosas, y los mossos aún tienen la desfachatez de venir a ver que pasaba, y se les ha dicho que aquí no se les quería para nada, que se fueran a lo que ha venido el samur y a ellos si que se les dejaba pasar con la condición de que aquí no se llevaban a nadie a ningún lado. Cuando estaban asistiendo a la persona en cuestión, los sucios bastardos incompetentes han empezado a cargar a la gente que estaba entre el herido y ellos, produciendo más heridos y una estampida de todo el mundo.

Han estado despues patrillando en las lecheras por la zona.

Sus porras no detendrán nuestra furia.

A toda la gente que está compartiendo estos momentos, a toda la gente que comparte la lucha por el anarquismo, ánimos y adelante siempre, a luchar, a luchar y a luchar.

Muerte al estado y que viva siempre la anarquia

Salut i revolució!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cronica de la mani en barcelona de lxs solidarixs con grecia
20 des 2008
Pd: especial dedicación al mosso que se ha caído él solo, espero que todos sus panolis compañeros se rían bien de él recordándoselo
Re: Cronica de la mani en barcelona de lxs solidarixs con grecia
20 des 2008
He vist com ha caigut el policia dins de la font de gran via. Quin fart de riure!
Despres de les carregues sense motiu. He vist 10 detencions pel sol fet de portar rastes o per estetica. Quan aquesta gent marxava tranquilament, s'han aturat les furgones i han sortit disparats contra ells (No s'enten, perque per part dels manifestans no hi ha hagut cap mena de violencia. Cap ni una! ) i els han fet entrar a un bar a cops. Després s'els han emportat amb les furgones. (De què s'els acusarà? si ningú ha fet cap mena de violència. Només hi ha hagut violència policial). Després he vist com s'han aturat a una cantonada on estaven els periodistes i s'els hi han tirat al damunt a cops de porra i han entrat a un altre bar on s'han emportat gent de l'interior només per la seva estètica.
Sincerament, avui els mosson s'han passat 3 pobles. Fins hi tot he vist gent que no tenia res a veure a la manifestació escridassant a la policia pel seu joc brut.
Quina democràcia més guapa tu!
Senyors que maneu tant. Si pixeu contra el vent... us mullareu les cames! La gent vol viure en pau i a cuatre desgraciats no els dona la gana. Son uns fills de puta acabats!! Sembren la misèria i per sempre recolliràn la ràbia!!!!!!!!!
Re: Cronica de la mani en barcelona de lxs solidarixs con grecia
20 des 2008
Calia veure la cara de satisfacció i plaer dels gossos quan ens encerclaven a cops de porra. Com es nota que els agrada la violència i sentir-se superiors.

PD: El mosso patoso os lo han dao defectuoso xD
Re: Cronica de la mani en barcelona de lxs solidarixs con grecia
20 des 2008
El que he vist avui no té nom. He anat a veure com anava la mani quan estava en P. de Gràcia amb G. Via.

Uns 100 manifestants estaven encerclats d'antidisturbis i uns quants més als voltants del l mani. De fet hi havia doble cordó, un q rodejava (segrestava) els manifestants i un altre que contenia els solidaris, tant manifestants com gent que, com jo, acabava d'arribar.

Quan han obert els cordons hem anat cap a la mitjana i els he sentit dir a 2 o 3 que si es tallava el carrer "nos pondremos a repartir". I no han trigat ni 5 segons en fer-ho, no els ha aturat que hi hagués un ferit al terra. Han actuat com els macarres que son, carregant contra tot el que es posava davant seu amb tota la seva rabia d'esclau.

He de dir que en cap moment he vist CAP ús de la violència per part dels manifestants.

Després han escorcollat, durant una bona estona, 3 persones a Pau Clarís i després han tret 2 més del bar del costat.I carrer avall he vist com perseguien, com mitja hora passada la carrega, i atacaven violentament un altre noi, em sembla que en aquest punt tb hi ha hagut escorcolls e identificacions.

I encara he vist com escorcollaven e identificaven a un noi i una noia al Passeig de Gràcia.

El millor eren els comentaris de la gent que veien detinguts, sirenes, lexeres, antidisturbis per totes parts; "y todo esto por uan manifestación?", "qué hijos de puta"...Avui els Gossos han deixat ben pales en quin tipus de estat policial vivim. Volien silenciar la rabia i han fotut un merder impressionant per tot el centre de la ciutat amb les furgones tunejades amunt i avall.

Pero no cuela, ara tothom sap que son uns torturadors...

Salut i revolució
Re: Cronica de la mani en barcelona de lxs solidarixs con grecia
20 des 2008
Un video

http://www.youtube.com/watch?v=Nbg-9T3hREw
Re: Cronica de la mani en barcelona de lxs solidarixs con grecia
20 des 2008
Efectivament. Algú ha escrit "Fins hi tot he vist gent que no tenia res a veure a la manifestació escridassant a la policia pel seu joc brut.". Això és el que passa a Grècia, que la gent "qualsevol" s'ha solidaritzat radicalment amb la revolta i contra la policia quan la veia actuar. El queme a Grèica també té a veure amb la violència indiscriminada i continuada de la policia durant molt de temps. Que la gent que passeja i ha vist això es solidaritzi (jo n'he vist uns quants que es quedaven a veure i començaven a cridar) és molt simptomàtic. Els imbècils dels mossos segurament reben ordres de no permetre ni una, d'escarmentar perquè res pugui començar com a Grècia, però potser acaben aconseguint el contrari, és a dir generar una ràbia extesa entre la gent que pugui fer esclatar si hi ha alguna "accident" com el del pobre Alexis.

Per cert, qui ha decidit que la mani anés per Pelai quan s'havia dit d'entrada de tallar la Gran Via? I qui ha fet la gran pallassada d'arrastrar tota la mani cap al carreró sense sortida al costat del hard rock a pça catalunya? Això són xapuces que posen en situació compromesa molta gent hòstia! Aquest rollet de l'espontaneitat irresponsable anti-organitzadora el que fa és fer pringar molta gent que es queda indefensa. Si s'han de fer coses, s'han de fer organitzades per protegir i responsabilitzar-se de tothom qui està a la mani. Us creieu que a Grècia no s'organitzen o què? Allà estan fent assemblees diàries... Inclús quan ven començar els disturbis radicals dels primers dies estaven organitzats.

Però més enllà d'això, quina ràbia la mani d'avui, han estat realment indiscriminats els mossos, molt fills de puta amb gent que no fotia absolutaement res. Era una mani tranquila on no s'ha trencat ni un puto vidre, res.

Continuem! Solidaritat amb Grècia i tots els que pateixen ara per solidaritzar-se!
Re: Cronica de la mani en barcelona de lxs solidarixs con grecia
20 des 2008
Politics, para-politiquillos i mossos; feliços nadals, que tingueu la consciencia tranquila i que haviat tingueu la dignitat de cambiar d'ofici (no oblideu que historicament no es parlaba que fosin oficis...)
Re: Cronica de la mani en barcelona de lxs solidarixs con grecia
21 des 2008
estat del benestar aquí?? encara estem pitjor q això!!! l'estat del benestar l'estan desmantellant ja fa temps. neoliberalisme pur i urbanisme totalitari. tenen por de q la societat oprimida es giri en contra d'ells, com una bomba que pot esclatar en qualsevol moment, la ciutat és un aparador sencer que està a mercè d'una apagada que es pot produïr en qualsevol moment, donant peu a l'inici del saqueig. ens han matat l'ànima, però encara ens queda el cervell i el cor! el caos deshumanitza irregularment, però ningú escapa de la planificació. el caos es destruirà amb més caos.

veure capítol d'urbanisme de "Las armas de la crítica". Miguel Amorós.
Re: Cronica de la mani en barcelona de lxs solidarixs con grecia
21 des 2008
Per cert, qui ha decidit que la mani anés per Pelai quan s'havia dit d'entrada de tallar la Gran Via? I qui ha fet la gran pallassada d'arrastrar tota la mani cap al carreró sense sortida al costat del hard rock a pça catalunya?

Doncs, la mateixa persona perquè portava el megàfon desde que la mani va sortir de plaça Universitat, que per cert de professió resulta que és pallasso..
de veritat.
Sindicato Sindicat