Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Milers de persones es mobilitzen a València contra la crisi capitalista�
20 des 2008
Vora 3500 persones es manifestaren el dijous a la ciutat de València contra les directives antiobreres impulsades per la Unió Europea.
mani 18 d.bmp
La decisió del Parlament Europeu de congelar momentàniament la directiva de les 65h no va aturar la mobilització. La marxa duia com a lema "La crisi que la paguen els rics i els bancs" i comptava amb el suport d'una trentena de col·lectius, entre ells la Coordinadora Obrera Sindical (COS), la Confederació General del Treball, el Col·lectiu Autònom de Treballadors, i la Intersindical Valenciana. L'acte comptà també amb la destacada presència de les assemblees d'estudiants contra Bolonya i de la xarxa de solidària amb els immigrants REDI; ambues entitats acompanyaren amb la lectura d'un manifest propi on es denunciava el Pla Bolonya i la Directiva de Retorn com efectes del mateix procés de precarització engegat pel capitalisme europeu. Al manifest unitari final es feu una crida a tota la classe treballadora, als i les estudiants, i als i les immigrants per tal que unisquen les seues lluites i continuen pel camí de la lluita per tal d'aturar les agressions de l'Europa del Capital.

L'Esquerra Independentista participà activament de la mobilització i feu sentir la seua veu durant tota la manifestació amb continus crits contra la precarietat, el capitalisme, l'atur, el sindicalisme groc, la carestia o la discriminació dels i les immigrants.

Les mobilitzacions i accions contra la crisi capitalista estan només començant pel que s'esperen noves convocatòries tant a València com a la resta del país.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Milers de persones es mobilitzen a València contra la crisi capitalista�
20 des 2008
Aquest dissabte dia 20, a Barcelona i a tota europa, s'ha convocat un dia d'acció global contra els crims d'estat, contra els seus assesinats, les seves tortures i els seus segrestos. Es una convocatoria sorgida de les assamblees gregues i que s'està coent arreu d'Europa. A Barcelona, concentració a las 17h a plça Sant Jaume, a les 18 hores a Portal de l'angel, a les 20 h a plaça universitat i una altre les 19h a canaletes, on "rescat" organitza la seva marxa anual pels presos politics catalans, grecs i madrilenys.

A Grecia més de 200 detinguts, a madrid son enviats a la presó sense judici, a Catalunya la llista s'incrementa cada dia. Qui serà el seguent? No farem res? Deixaràs que la vicepresidenta del govern utilitzi els nostres presos per ocultar la seva crisis?.

Dissabte no et quedis a casa. A les 17h a plaça Sant Jaume, a les 18 hores a Portal de l'Angel, A les 19 hores a Canaletes, a les 20 hores a Plaça universitat.

La repressió i l'injusticia s'aturen al carrer.
Sindicat Terrassa