Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
sabotatge a 6 oficines de "la Caixa" a Igualada
19 des 2008
canya al capital. Independència i Socialisme.
Igualada a patit aquesta nit 6 sabotatges en diferents oficines de "la Caixa" de la ciutat com a senyal de lluita contra el capital i la seva contínua decisió d'abusar, explotar i enganyar als treballadors i treballadores dels Països Catalans. La política d'explotació nacional i social i les posteriors accions d'ajuda a les banques contínuen demostrant que els treballadors continuem sent una peça necessària per perpetuar la societat capitalista, i així, els és necessari seguir amb l'explotació de la classe treballadora a qualsevol preu. Mentre la població continuem patint la baixada de salaris, la inseguretat en els llocs de treball, els preus abusius de la vivenda entre moltes altres coses, el capital es continua enfortint a costa nostre fent-nos passar per una crisi que preten reforçar la seva situació de poder deixant que la majoria de la població pateixi les conseqüències de les seves decisions.

Privatitzen els beneficis, nacionalitzen les perdues! davant d'això, ara i sempre Ressistència Anticapitalista.
Independència i Socialisme

This work is in the public domain

Comentaris

Re: sabotatge a 6 oficines de "la Caixa" a Igualada
19 des 2008
Socialisme vol dir comunisme per vosaltres no?

Millor deixar les coses clares, de moment el comunisme no té el suport de l'1% de la població catalana, ara bé amb sis oficines de bancs trencades igual puja.
Re: sabotatge a 6 oficines de "la Caixa" a Igualada
19 des 2008
Aquest dissabte dia 20, a Barcelona i a tota europa, s'ha convocat un dia d'acció global contra els crims d'estat, contra els seus assesinats, les seves tortures i els seus segrestos. Es una convocatoria sorgida de les assamblees gregues i que s'està coent arreu d'Europa. A Barcelona, concentració a las 17h a plça Sant Jaume, a les 18 hores a Portal de l'angel, a les 20 h a plaça universitat i una altre les 19h a canaletes, on "rescat" organitza la seva marxa anual pels presos politics catalans, grecs i madrilenys.

A Grecia més de 200 detinguts, a madrid son enviats a la presó sense judici, a Catalunya la llista s'incrementa cada dia. Qui serà el seguent? No farem res? Deixaràs que la vicepresidenta del govern utilitzi els nostres presos per ocultar la seva crisis?.

Dissabte no et quedis a casa. A les 17h a plaça Sant Jaume, a les 18 hores a Portal de l'Angel, A les 19 hores a Canaletes, a les 20 hores a Plaça universitat.

La repressió i l'injusticia s'aturen al carrer.
Re: sabotatge a 6 oficines de "la Caixa" a Igualada
22 des 2008
El poble català ha de decidir el sistema econòmic que vol, i s'han de contemplar totes les opcions, no només el lliure mercat, i amb un procés democràtic i transparent, a través de l'unitat popular, no la unitat nacional interclassista.
Sindicat Terrassa