Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: criminalització i repressió
nuevas detenciones en atenas
19 des 2008
Ayer en la manifestacion en el centro de atenas
Ayer despues de la manifestacion-protesta realizada en el centro de atenas por estudiantes,alumnos,gente de izquierda, antiautoritarios/as y otra gente, se hicieron por la policia 6 nuevas detenciones.Los detenidos estan acusados con delitos graves y hoy les llevarian a la fiscalia.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: nuevas detenciones en atenas
19 des 2008
Aquest dissabte dia 20, a Barcelona i a tota europa, s'ha convocat un dia d'acció global contra els crimens d'estat, contra els seus assesinats, les seves tortures i els seus segrestos. Es una convocatoria sorgida de les assamblees gregues i que s'està coent arreu d'Europa. A Barcelona, concentració a las 17h a plça Sant Jaume, a les 18 hores a Portal de l'angel, a les 20 h a plaça universitat i una altre les 19h a canaletes, on "rescat" organitza la seva marxa anual pels presos politics catalans, grecs i madrilenys.

A Grecia més de 200 detinguts, a madrid son enviats a la presó sense judici, a Catalunya la llista s'incrementa cada dia. Qui serà el seguent? No farem res? Deixaràs que la vicepresidenta del govern utilitçi els nostres presos per ocultar la seva crisis?.

Dissabte no et quedis a casa. A les 17h a plaça Sant Jaume, a les 18 hores a Portal de l'Angel, A les 19 hores a Canaletes, a les 20 hores a Plaça universitat.

La repressió i l'injusticia s'aturen al carrer.
Re: nuevas detenciones en atenas
19 des 2008
Prou de difamar a tots els fils. Les marxes de Rescat en concret són pels presos polítics catalans, no pels que tu et sembli. I posats a parlar del món, perquè parles d emadrilenys i grecs i no per exemple dels militants socialistes i independentistes bascos, empresonats de per vida molts d'ells i amb els quals els i les independentistes i tenim molta més afiniat.
Re: nuevas detenciones en atenas
19 des 2008
Totes les marxes son de rescat?
Re: nuevas detenciones en atenas
19 des 2008
Esto va por "tots els nostres presos"
Ya que este es el apartado de noticias por que no parars de responder todas las noticias con tu delirio de jundar consentraciones y manis que nada tienen que ver una con la otra?
Re: nuevas detenciones en atenas
20 des 2008
Ui! que excloents els fills de puta dels nacionalistes. El problema es el sistema social i economic, no el color del drap amb que ens reprimeixen. Espanyola, catalana o basca serveixen totes igual de poc. Be, potser per rentanos el cul.
Sindicato Sindicat