Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Avui Marxes de Torxes a València,Cornellà,Lleida, Igualada i Castelló de la Plana.Us volem a Casa
19 des 2008
Avui divendres 19 de desembre hi hauràn les primeres Marxes de Torxes de la convocatòria, que Rescat organitza pels volts Nadal per la llibertat dels Presos i Preses Polítiques Catalanes.
GetAttachment[3].jpg
marxatorxes[1].jpg
LLIBERTAT PRESOS I PRESES POLÃ?TIQUES CATALANES !

ELS I LES VOLEM A CASA !

Castelló de la Plana (Plana Alta), 19 de desembre, 20h Plaça Major

Cornellà (Baix Llobregat), 19 de desembre, 20h Plaça de l’Estació (Renfe)

Igualada (Anoia), 20 de desembre, 19h Plaça del Rei

Lleida (Segrià), 19 de desembre, 20h Plaça de la Catedral (davant IEI)

València (L’Horta), 19 desembre, 20h Torres de Serrans

http://rescat.wordpress.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Avui Marxes de Torxes a València,Cornellà,Lleida, Igualada i Castelló de la Plana.Us volem a Casa
19 des 2008
Podeu veure la resta de les 17 convocatòries a la web de Rescat
Re: Avui Marxes de Torxes a València,Cornellà,Lleida, Igualada i Castelló de la Plana.Us volem a Casa
19 des 2008
US VOLEM A CASA!!

LLIBERTAT PATRIOTES CATALANS/ES!!!

LLIURES EN UNA TERRA LLIURE!!!
Re: Avui Marxes de Torxes a València,Cornellà,Lleida, Igualada i Castelló de la Plana.Us volem a Casa
19 des 2008
Llibertat per a TOTES les preses polítiques! TOTES!!
Re: Avui Marxes de Torxes a València,Cornellà,Lleida, Igualada i Castelló de la Plana.Us volem a Casa
19 des 2008
Feu un esforç i que algú es cremi 'a lo bonzo', si us plau. Que aixi ens faran més cas.
Re: Avui Marxes de Torxes a València,Cornellà,Lleida, Igualada i Castelló de la Plana.Us volem a Casa
19 des 2008
Aquest dissabte dia 20, a Barcelona i a tota europa, s'ha convocat un dia d'acció global contra els crimens d'estat, contra els seus assesinats, les seves tortures i els seus segrestos. Es una convocatoria sorgida de les assamblees gregues i que s'està coent arreu d'Europa. A Barcelona, concentració a las 17h a plça Sant Jaume, a les 18 hores a Portal de l'angel, a les 20 h a plaça universitat i una altre les 19h a canaletes, on "rescat" organitza la seva marxa anual pels presos politics catalans, grecs i madrilenys.

A Grecia més de 200 detinguts, a madrid son enviats a la presó sense judici, a Catalunya la llista s'incrementa cada dia. Qui serà el seguent? No farem res? Deixaràs que la vicepresidenta del govern utilitçi els nostres presos per ocultar la seva crisis?.

Dissabte no et quedis a casa. A les 17h a plaça Sant Jaume, a les 18 hores a Portal de l'Angel, A les 19 hores a Canaletes, a les 20 hores a Plaça universitat.

La repressió i l'injusticia s'aturen al carrer.
Re: Manipulacio descarada = intent de capitalitzar la revolta
19 des 2008
Encara no veig quina relació hi ha entre els colaboradors d'una organització terrorista i mafiosa com la ETA i la revolta generalitzada pels fets de Grecia.

Les amalgames son oportunistes i només afavoreixen als manipuladors. Ja els coneixem.
a Girona
19 des 2008
*Dissabte 20 desembre:* Marxa de torxes pels presos i preses polítiques. A les 20:00h. a la plaça del vi de Girona.

Diversos col·lectius de l'Esquerra *Anticapitalista de Girona* us convoca a la *marxa de torxes pels presos i preses polítiques*. L'acte es durà a terme el proper dissabte, dia *20 de desembre*, començarà a les *20.00 hores* del vespre a la *Plaça** del Vi*, i recorrerà alguns dels carrers principals de la ciutat. Un cop acabada la marxa, es precedirà a llegir el manifest, finalitzant, així, aquest esdeveniment que, any rere any, se solidaritza amb aquelles i aquells que els Estats espanyol i francès empresonen per la seva dissidència política contra el capitalisme i les opressions nacionals, socials i de classe.*

Manifest d'enguany:*


Altre cop el Nadal arriba a casa nostra, embolcallat de consumisme i hipocresia catòlica, i d'una aparent dolça tranquil∙litat. Mentrestant, les presons dels Països Catalans cada dia estan més plenes, com a conseqüència de la misèria pròpia del nostre sistema econòmic, basat en l'explotació i els interessos privats. En aquesta època de l'any no volem oblidar la situació de les persones empresonades per motius polítics, víctimes d'un sistema que criminalitza la dissidència i la diferència. A les presons de l'Estat espanyol i de l'Estat francès, és on es concentra el nombre més alt de presos polítics de tot Europa. Condemnats per un conflicte polític, presos i preses pel seu compromís amb les lluites d'alliberament contra l'Estat opressor o, simplement, per justificar la repressió, que és l'eina més eficaç per silenciar i eliminar qui es rebel∙la contra l'ordre establert des de les lluites per l'alliberament nacional i de classe, o els moviments llibertaris i antimperialistes.

Al nostre país els conflictes i la lluita organitzada augmenten i es vertebren cada vegada amb més solidesa, per això no és estrany que la repressió s'endureixi i que sigui més i més brutal. Com més conscients som de la pròpia explotació, com més identifiquem la injustícia de classe, més perillosos/es esdevenim per l'Estat, perquè el desafiem.

Les cel∙les d'aïllament, les pallisses i abusos físics, la incomunicació prolongada, la falta de menjar i aigua, la dispersió territorial o les amenaces i la por constant són una part de les moltes agressions a què es veuen sotmesos els presos i les preses cada dia. Totes aquestes agressions s'emparen en l'ombra allargada de la Ley Antiterrorista ­que es va aprovar amb el vistiplau del PSC i de CiU­ i encara s'agreugen més quan es combinen amb la de la Llei d'estrangeria.

Tot i que les Institucions Penitenciàries els tracten com a presos i preses "d'especial seguiment", i tot i que pateixen un règim d'internament molt més restrictiu i punitiu que la resta, se'ls nega el caràcter polític del captiveri.

La Laura, en Zigor, en Diego, la Marina, la Lola, en Franki, l'Amadeu, l'Ali, en Souhil, en Mohamed Benaboura i Tahroui i en Djamel de l'Operació Estany i en Yagoub de Vilanova, tots i totes són un perill pel sistema perquè es mantenen fermes en la lluita i trenquen la invisibilització forçosa a què se les sotmet.

Avui, des d'arreu dels Països Catalans exigim l'amnistia pels i les preses no com una mera excarceració, sinó com un reconeixement polític global. El reconeixement d'un conflicte que neix en l'opressió de classe, i que no es podrà solucionar segrestant la lluita.

Avui recordem també els i les companyes que no es troben empresonades però que es veuen sotmeses a una situació de gran incertesa i desgast moral, com ara la nostra companya Núria, en Jona o en Youb Saoudi. Per ells i elles, i per totes les que hem anomenat, hem emprès avui aquesta Marxa de Torxes.

Altre cop el Nadal arriba a casa nostra. Però no ens deixem enlluernar i continuem fermes en la nostra lluita i en la nostra reivindicació: sortim per encendre els carrers i cridar, que als nostres barris i a les nostres viles no hi som tots ni totes. Perquè la injustícia quotidiana ens reafirma en el nostre compromís, perquè la solidaritat és la nostra arma contra el silenci, i perquè malgrat les tortures i la presó no ens faran callar.


*Amnistia presos i preses polítiques! Us volem a casa!*
Re: Avui Marxes de Torxes a València,Cornellà,Lleida, Igualada i Castelló de la Plana.Us volem a Casa
20 des 2008
Prou de difamar a tots els fils. Les marxes de Rescat en concret són pels presos polítics catalans, no pels que tu et sembli. I posats a parlar del món, perquè parles d emadrilenys i grecs i no per exemple dels militants socialistes i independentistes bascos, empresonats de per vida molts d'ells i amb els quals els i les independentistes i tenim molta més afiniat.
Re: Avui Marxes de Torxes a València,Cornellà,Lleida, Igualada i Castelló de la Plana.Us volem a Casa
20 des 2008
No hi estic massa d'acord amb el manifest de Girona, prefereixo el de Rescat.

I es que una cosa és la solidaritat i l'altra la defensa política del pres /un dels objectius de les marxes), i penso que l'independentisme pot assumir defensar políticament a la gent que lluita pels seus objectius estratègics: un món de pobles lliures i socialistes, però no defensar políticament (que si solidaritzar-se per la situació que puguin estar patint) a gent que no defensen aquests objectius sinó altres coses ben diferents. Per tant, no se que hi pinten aquí certs noms...

Per l'alliberament nacional, social i de gènere
Zigor, Lola, Laura, Diego, Marina, no esteu sols!
AMNISTIA PRESOS/ES POLÃ?TICS/QUES CATALANS/ES!
Re: Avui Marxes de Torxes a València,Cornellà,Lleida, Igualada i Castelló de la Plana.Us volem a Casa
20 des 2008
Vídeo marxa de torxes Vilafranca del Penedès 2007
http://www.youtube.com/watch?v=K3RWXJ0PC1E&feature=channel_page
Re: Avui, demá i sempre: aneu a prendre pel cul!
20 des 2008
Rescat = una merda mafiosa i xenofoba. Cadells de convergent jugan a proetarra, que aixi, quan el papa els hi deixi el negoci i les peles, podran dir als seus empleats: 'jo abans era rojo...'

vegeu si no:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/360047/index.php
Re: Avui Marxes de Torxes a València,Cornellà,Lleida, Igualada i Castelló de la Plana.Us volem a Casa
20 des 2008
t'has equivocat de plana, el Raco Català és una altra web, no Indymedia
Sindicat Terrassa