Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Acció simbòlica contra l'especulació al Clot
18 des 2008
El dilluns dia 15 de desembre, en resposta als desallotjaments de La Lluna Plena i La Karni, es va atacar amb pintura i sabotejar els panys de nou caixers, quatre immobiliàries i Foment Martinenc. Tots ells representants inequívocs de l'especulació al barri. Aquests sabotejanents van anar desde el parc del Clot fins al metro de Camp de l'Arpa, essent el carrer Rogent l'objectiu principal.

Aquest acte és simbòlic, i sens dubte, no calma la nostra ràbia i indignació. Aquells que especulen, exploten i desallotgen han de saber que els conflictes no s'acaben amb un desallotjament, i que seguirà havent-hi respostes ara i sempre.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció simbòlica contra l'especulació al Clot
18 des 2008
I... ?
Re: Acció simbòlica contra l'especulació al Clot
18 des 2008
Doncs jo et diré l'I...?

Aquesta gent ha decidit respondre a una mesura repressiva que els ha deixat sense casa canalitzant la ràbia contra els responsables directes o indirectes...

Jo trobo que està molt bé! Com a mínim molt millor que simplement fer comentaris que si que sobren.

KK als desallotjaments...
Re: Acció simbòlica contra l'especulació al Clot
18 des 2008
I... ?
Re: Acció simbòlica contra l'especulació al Clot
18 des 2008
Aquest dissabte dia 20, a Barcelona i a tota europa, s'ha convocat un dia d'acció global contra els crimens d'estat, contra els seus assesinats, les seves tortures i els seus segrestos. Es una convocatoria sorgida de les assamblees gregues i que s'està coent arreu d'Europa. A Barcelona, una manifestaciò a les 18 hores a Portal de l'angel, una a les 20 hores a plaça universitat i una altre les 19h a canaletes, on "rescat" organitza la marxa anual pels presos politics catalans, grecs i madrilenys.

A Grecia més de 200 detinguts, a madrid son enviats a la presó sense judici, a Catalunya la llista s'incrementa cada dia. Qui serà el seguent? No farem res? Deixaràs que la vicepresidenta del govern utilitçi els nostres presos per ocultar la seva crisis?.

Dissabte no et quedis a casa. A les 18 hores a Portal de l'Angel, A les 19 hores a Canaletes, a les 20 hores a Plaça universitat.

La repressió i l'injusticia s'aturen al carrer.
Re: Acció simbòlica contra l'especulació al Clot
18 des 2008
doncs si molt dir que si els veins no es mouen per res que no sigui lo seu , que si els immigrants quan ja tenen papers ja no en volen saber res.

I els okupes mentre no els toqueu la caseta tp no fan gaire rebombori. Molt okupar i molt anarquistes però no us comporteu gens millor que els que ostenten propietats privades
Sindicato Sindicat