Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Cheney justifica la torTURA dels presoners
17 des 2008
Cheney justifica la torTURA de presoners i diu que ja ho van fer igual a la Segona Guerra Mundial.
Aquesta gentussa progreliberal, la nova espècie de púrria criminal que domina el planeta, no sols torTURA de forma sistemàtica i planificada des dels seus despatxos "ovals" (quins ous!), sinó que a sobre ho reconeixen i ho justifiquen i es queden tan amples amb un sonriure satisfet que contrasta amb els crits de dolor de les víctimes.

Els seus cervells funcionen així: tenim dret a torTURAr els presoners. Per què? Perquè són l'enemic. I per què són l'enemic? Perquè torturen.

D'aquesta manera demostren que, a sobre de criminals i cínics, són literalment idiotes.

Com aquella consellera que va dir que no li convencia una sentència judicial que condemnava tres mossos per tortures -!serà que els jutges del sistema tenen una inclinació irresistible a condemnar policies!-, perquè havia experimentat una percepció... la "percepció" que eren bons nois, molt eficaços (es van equivocar de detingut) i, en fi, amiguetes i símbols de la policia democràtica. En fi, que no poden ser condemnats, per collons.

Aquests són els nostres polítics!

A què esperen a tallar relacions amb el Washington que torTURA??

No, home, no. Ara que estan preparant la guerra contra Iran amb la porca sionista que va provocar la d'Irak, no és el moment d'aïllar internacionalment els EEUU torTURAdors. Que la torTURA segueixi, tot sigui EN NOM DELS DRETS HUMANS. Oi?
Mira també:
http://presons.mforos.com/1613031/8162274-cheney-justifica-les-tortures-a-presoners/
http://presons.mforos.com/1613031/8162274-cheney-justifica-les-tortures-a-presoners/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa