Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Dissabte CNT-Manresa comença la campanya informativa nadalenca a les seus de Bonet Roca S.A.
17 des 2008
Amb els actes del proper dissabte 20 de desembre, es donarà per iniciada una campanya informativa durant les festes nadalenques a les seus de Bonet Roca. Es formaran diferents piquets als diferents establiments que posseeix l'empresa a Manresa i Sant Fruitós, i les seus de les empreses associades Llums a Sac i BR2.
BONETROCA.jpg
Novament, el pròxim dissabte 20 de desembre, es durà a terme diferents piquets enfront les seus de l'empresa manresana Bonet Roca, per denunciar l'acomiadament i les irregularitats contractuals que dur a terme.

Tal com s'ha informat en diferents accions, el conflicte ha vingut motivat per l'acomiadament de la afiliada a CNT- AIT, Montse Alpáñez Agustí, treballadora d'un dels comerços que té l'empresa a Manresa, i la nul·la resposta, fins al moment, per part de la mercantil a solucionar el conflicte, tal i com s'ha demostrat fins al moment, negant-se a reincorporar la treballadora, sense resoldre les irregularitats contractuals, i prosseguir amb la via jurídica, negant l'entesa a la conciliació al SMAC, el passat 22 d'octubre a Sabadell, i el posterior judici, celebrat el dia 3 de desembre, al Jutjat Social nº1 de Manresa.

L'acte de dissabte, emmarcat en una campanya d'informació durant la campanya nadalenca, s'iniciarà amb diferents concentracions a les seus de l'empresa a Manresa, donant cobertura als locals dels carrers Pompeu Fabra, Passeig Pere III, i la tenda que posseeixen a la carretera de Berga, de Sant Fruitós. Igualment, es formaran piquets a les seus de les empreses Llums a Sac i BR2, propietat també de la família Bonet Roca.

Des de CNT, seguirem informant a la ciutadania manresana sobre la vulneració de drets comesa per l'empresa Bonet Roca vers els seus treballadors, com va sofrir la nostra companya Montse, i que la resolució del conflicte només arribarà quan s'arribi a un entesa amb l'anarcosindical i la treballadora, retornant-li el seu lloc de treball amb els drets corresponents, ja que entenem que l'acomiadament fou fraudulent al encobrir-ne el motiu real, motivat per la reivindicació dels seus drets més fonamentals, com la conciliació de la vida laboral i familiar, al ser mare treballadora, i les irregularitats contractuals comeses.

Reivindicacions

Readmissió i equiparació a la categoria corresponent amb les condicions establertes segons categoria, abonament salaris no devengats fins la data de readmissió, cessament de l'abús d'autoritat per part dels seus superiors, i la regularització de l'horari laboral que correspon.
###
Sindicat d'Oficis Varis de Manresa de la CNT-AIT
Secretaria de Premsa
Mira també:
http://www.cnt.es/manresa

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Dissabte CNT-Manresa comença la campanya informativa nadalenca a les seus de Bonet Roca S.A.
18 des 2008
això és el que cal: ajudar a la gent a treure's les castanyes del foc!!

Cada dia ho féu millor.
Sindicato Sindicat