Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[UAB]Lluís Ferrer fa pública la resolució dels expedients al Consell de Govern
17 des 2008
[UAB]Lluís Ferrer fa pública la resolució dels expedients al Consell de Govern
Lluís Ferrer fa pública la resolució dels expedients al Consell de Govern

Avui a les 10 del matí és reunia el Consell de Govern de la UAB a l'Aula Magna de l'edifici UAB-Casa de Convalescència on ha fet públic la resolució dels expedients disciplinaris oberts el curs passat.

La resolució ha estat: 22 persones amb una sanció pública, 4 persones amb una expulsió d'un any, una persona amb una expulsió de dos anys i una altra amb una expulsió de tres anys.

Aquesta ha estat la resposta que l'equip de govern de la UAB ha donat als estudiants que des de fa més d'un mes estan reclamant un procés de debat i diàleg a la Universitat Pública. A més a més cal remarcar que dilluns el Comitè contra Bolonya va decidir desocupar gran part de les facultats per afavorir el debat i el diàleg, la resposta ha estat sis persones expulsades.

A mida que ens vagi arribant més informació ús anirem informant.

Comissió de Premsa del Comité Contra Bolonya UAB.
Integrants del Comité: Assemblea Lletres, Assemblea Poítiques i sociologia, Assemblea Educació, Assemblea Psicologia i Logopedia, Assemblea Dret, Assemblea Econòmiques, Assemblea Comunicació, Assemblea de Sabadell, Assemblea Enginyeries Superiors, Assemblea Ciències, Assemblea de repressaliats polítics de la UAB i Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC)

Més info:
http://repressiouab.wordpress.com
http://cafuab.wordpress.com
www.sepc.cat
http://especialbolonya.wordpress.com Apartat 33+15

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa