Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Comunicat D'Amadeu Casellas Ramón a 26-11-2008
15 des 2008
Amadeu ens informa de la seva situació actual. També demana seguir amb la solidaritat activa amb els seus advocats i amb el Franki.
amadeu-llibertat.jpg
Suposo que tots els que m'esteu donant suport voleu saber com estan les coses i si les compliran. Bé, fa uns 10 dies vaig signar un contracte en el qual ens impliquem el sotsdirector de tractament, la responsable de l'equip de tractament i jo. Aquest contracte és de 6 mesos des que vaig ingressar en aquest centre pel que acaba a principis de març, que és quan he de començar a sortir de permís. A la tornada del permís els presentaré l'oferta de treball per a poder sortir diàriament amb el 100.2 del Reglament.Penitenciari. Com que en aquest centre no hi ha cap mòdul per a tenir gent en aquestes condicions i per la llunyania i despesa que em produiria haver de desplaçar-me fins a la comarca d'Osona (Vic), suposo que hauré de traslladar-me a la zona de Barcelona.


El contracte l'envio a la meva advocada i al meu advocat. D'aquest acord té constància Joan Tardà, diputat d'ERC, cosa que va comunicar al Director d'aquest centre l'últim dia que em va visitar. Ara s'ha de controlar que ho compleixin tal com ho estic complint jo.

Sobre la recuperació de la vaga de fam, em trobo bastant millor però des que la vaig deixar no se m'han facilitat cap tipus de complement alimentari, els serveis mèdics a part de posar-me impediments perquè pugui entrar la doctora de la nostra confiança, no han fet res. Gran part de la recuperació la dec als meus companys presxs que m'han estat donant part del seu menjar, especialment iogurts, fruita i pasta. Els serveis mèdics només m'han donat vitamines en pastilles, però com dic em trobo bastant recuperat i ara solament cal esperar que passin aquests 90 dies.

D'altra banda no ens podem oblidar que la meva advocada Diana Reig i el meu advocat Francesc Arnau tenen expedients oberts amb falses acusacions dels carcellers de l'hospital penitenciari de Terrassa. Aquests expedients estan en els col·legis d'advocats de Lleida, Terrassa i Barcelona pel que us demano a totes que no pareu d'enviar faxos, correus o el que considereu oportú, i mostreu la repulsa a aquests falsos expedients.

En la mateixa situació es troba el nostre company FRANKI , en la presó Model de Barcelona. No es pot permetre que un sistema feixista vulgui censurar i intimidar als que ens expressem fent ús d'aquesta llibertat d'expressió que no han aconseguit silenciar ni ho aconseguiran mai perquè per a això ens han de matar i nosaltres no ens deixarem.

SALUT I ANARQUÃ?A

Amadeu Casellas Ramon

C.P. Brians 2

Día 26-11-2008

Veure models d'enviamentsa: http://www.llibertatamadeu.blogspot.com/

Supongo que todos los que me estáis apoyando queréis saber como están las cosas y si las cumplirán. Bien, hace unos 10 días firmé un contrato en el que nos implicamos el subdirector de tratamiento, la responsable del equipo de tratamiento y yo. Este contrato es de 6 meses desde que ingresé en este centro por lo que termina a principios de marzo, que es cuando tengo que empezar a salir de permiso. A la vuelta les presentaré la oferta de trabajo para poder salir a diario con el 100.2 del Reglamento.Penitenciario. Como en este centro no hay ningún módulo para tener gente en estas condiciones y por la lejanía y gasto que me produciría tener que desplazarme hasta la comarca de Osona (Vic), supongo que tendré que trasladarme a la zona de Barcelona.

El contrato se lo mando a mi abogada y a mi abogado. De este acuerdo tiene constancia Joan Tardà, diputado de ERC porqué el último día que me visitó así se lo dijo el Director de este centro. Ahora se tiene que controlar que lo cumplan tal y como lo estoy cumpliendo yo.

Sobre la recuperación de la huelga de hambre, me encuentro bastante mejor pero desde que la dejé no se me han facilitado ningún tipo de complemento alimenticio, los servicios médicos aparte de ponerme impedimentos para que pueda entrar la doctora de nuestra confianza, no han hecho nada. Gran parte de la recuperación la debo a mis compañeros presos que me han estado dando parte de su comida, en especial yogures, fruta y pasta. Los servicios médicos sólo me han dado vitaminas en pastillas, pero como digo me encuentro bastante recuperado y ahora solo hay que esperar que pasen estos 90 días.

Por otro lado no nos podemos olvidar de que mi abogada Diana Reig y mi abogado Francesc Arnau tienen expedientes abiertos con falsas acusaciones de los carceleros del hospital penitenciario de Terrassa. Estos expedientes están en los colegios de abogados de Lérida, Terrassa y Barcelona por lo que os pido a todas que no paréis de mandar fax, correos o como consideréis oportuno, y mostréis la repulsa a estos falsos expedientes.

En la misma situación se encuentra nuestro compañero FRANKI , en la prisión Modelo de Barcelona. No se puede permitir que un sistema fascista quiera censurar y intimidar a los que nos expresamos haciendo uso de esa libertad de expresión que no han conseguido silenciar ni lo conseguirán jamás porque para ello nos tienen que matar y nosotros no nos dejaremos.

SALUD Y ANARQUÃ?A

Amadeu Casellas Ramon

C.P. Brians 2

Día 26-11-2008

Ver modelos de envio en: http://www.llibertatamadeu.blogspot.com/
Mira també:
http://llibertatamadeu.blogspot.com
http://www.cnt.es/manresa

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat D'Amadeu Casellas Ramón a 26-11-2008
15 des 2008
Esta es una web fascista, burguesa entre otras muchas mierdas, no merece ni...en fin.
Pero bien, lo que no quede mas remedio...
Re: Comunicat D'Amadeu Casellas Ramón a 26-11-2008
15 des 2008
Asi es, una degenracion de web, una lastima, pero asi es.
Salut
Re: (a los dos "comentaris", si se puede decir algo...)
16 des 2008
Esos chic@s!
Dejad de decir tonterias.
ESTA NO ES UNA WEB FASCISTA.
Si existen motivos personales (que se deberian hablar en persona, y cara a cara, con el fin de encontrar una solución...) se hablan, dialogan y razonan, para llegar a esa solución. Unos medios para un fin, tampoco demasiado trágico, digo yo. Pero por favor, dejad de escampar mierda por aquí de ese modo.

Merçi.

Llibetat Amadeu Casellas ja!!

No estamos tod@s!!!
Faltan l@s pres.@.s!
Re: Comunicat D'Amadeu Casellas Ramón a 26-11-2008
16 des 2008
Pero que pasa,porque dicen eso?
Re: Comunicat D'Amadeu Casellas Ramón a 26-11-2008
16 des 2008
Pero que pasa,porque dicen eso?
Re: Comunicat D'Amadeu Casellas Ramón a 26-11-2008
16 des 2008
No feu cas als trolls. Si us fixeu el missatge ha estat escrit per la mateixa persona ("x" i "pintxo").

Solidaritat amb Amadeu, Franki i totes les preses!
Re:
16 des 2008
No feu cas a "una" a soles es una mentedira compulsiva manipuladora falsa que busca la confrontació i que tindrá el Ke es mereis.
Mes tard o mes lluny, ella i els:
TINDREU EL k BUSQUEU FA TEMPS.
/.
P.d.-" Si us fixeu el missatge ha estat escrit per la mateixa persona ("x" i "pintxo"). ha estat escrit per la mateixa persona ("x" i "pintxo").

Com¿? Como nos fijamos, p.q.¿?

Per la Ip.?
Jo es k no el veig...

Tu tens las Ips¿?
Podries explicar aixó¿?
Es k fa soroll i jo no sap rè?

Merçi.

Solidaridad presos en liucha!!
Re: Comunicat D'Amadeu Casellas Ramón a 26-11-2008
17 des 2008
Aquest Amadeu està de psiquiàtric...i els/les que el recolzen encara més!

Delinqüents a la presó!
Re: Comunicat D'Amadeu Casellas Ramón a 26-11-2008
17 des 2008
Aquest Amadeu està de psiquiàtric...i els/les que el recolzen encara més!

Delinqüents a la presó!
Sindicat Terrassa