Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Ocupen la UIB per aturar Bolonya
15 des 2008
Estudiants contraris a Bolonya es tanquen al vestíbul de l'edifici Ramon Llull de la UIB
Els de la UAB també ocupen el rectorat

Els universitaris contraris a la implantació de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), dit Procés de Bolonya, s'han tancat al vestíbul de l'edifici Ramon Llull de la Universitat de les Illes Balears (UIB), per a reclamar a la rectora, Montserrat Casas, que convoqui un referèndum vinculant sobre si s'ha d'aturar el procés. Al seu torn, a la UAB han decidit d'ocupar el rectorat el dia que hi ha eleccions per a escollir nou rector.
Extret de Vilaweb
3110398880_004e003b69.jpg
3110401078_6dd0e730cd.jpg
3110401656_501590d8c8.jpg
Diari de Balears:
Acampats contra el Procés de Bolonya
Prop d'una cinquantena d'estudiants s'han instal·lat a la Facultat de Filosofia i Lletres de la UIB per protestar per l'adopció de l'anomenat Procés de Bolonya
Agències | 15/12/2008 | Vistes: 96
Valoració

* Currently rated 0 star(s) on 5
* Rate it 1 stars
* Rate it 2 stars
* Rate it 3 stars
* Rate it 4 stars
* Rate it 5 stars

Els estudiants universitaris que han protestat aquest matí contra el Procés de Bolonya amb un tancament al vestíbul de l'edifici Ramón Llull, al Campus de la Universitat de les Illes Balears (UIB), han iniciat fa escassos minuts el muntatge d'una sèrie de tendes de campanya, en les quals romandran per temps indefinit per reforçar la pressió sobre el rectorat en la seva oposició a la reforma europea de l'ensenyament superior.

Segons han informat a Europa Press fonts universitàries, a l'acció de protesta hi participen al voltant de mig centenar d'alumnes de la UIB, que s'oposen a l'adaptació de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), conegut com 'Procés de Bolonya', tal com ho van decidir els estudiants durant l'assemblea que van celebrar dijous passat i que va reunir més de 200 persones.

Es pot assenyalar que aquesta acció reivindicativa, que acull el vestíbul del Ramon Llull, seu de la Facultat de Filosofia i Lletres, no impedeix que els estudiants que ho desitgin podran continuar assistint a classe. Falta per definir per quants dies es prolongarà la protesta.

Més info: www.uibversusbolonya.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ocupen la UIB per aturar Bolonya
15 des 2008
Ja esa hora!
Tot el meu suport!
Sindicato Sindicat