Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: mitjans i manipulació
Illacrua 164
15 des 2008
Portada_163_i.jpg
EN PORTADA
Crisi: perill i oportunitat

Amb la fallida de la banca d’inversió nord-americana, els països enriquits es troben immersos en la crisi econòmica més greu des de 1929 i tot el món n’acabarà rebent. No obstant això, aquesta crisi també és una oportunitat per als moviments anticapitalistes per poder experimentar formes alternatives de treball, consum i crèdit.



David Harvey: “la crisi actual és més gran i explícita que les anteriors�

El geògraf i urbanista David Harvey, bon coneixedor de les nefastes conseqüències que el neoliberalisme té sobre el territori i, més concretament, sobre l’espai urbà, aporta la seva visió de la crisi financera, les seves implicacions amb el sector immobiliari i el futur de les ciutats.


Adéu al maig del 08

S’acaba l’any i no ens podem estar de repassar les celebracions del 40è aniversari del cèlebre maig francès. Una crònica parcial i deliberadament crítica per denunciar l’ús estereotipat de les imatges de la revolta i l’abús commemoratiu farcit de tòpics que es va fer de l’esdeveniment.


Itàlia: la llarga ombra de Mussolini

El govern de Berlusconi ha obert un període en què el feixisme gaudeix de tolerància institucional. Un clima que una amalgama de partits i organitzacions d’extrema dreta han aprofitat per fer-se forts i multiplicar els seus atacs contra els immigrants i el sectors més desprotegits de la societat.


Maria-Mercè Marçal : “i dur memòria d’un dol antic�

Deu anys després de la seva mort, recordem la figura de la poetessa Maria-Mercè Marçal. I ho fem a través de la seva única novel•la, La passió segons Renée Vivien, publicada quan Marçal ja havia tocat sostre amb la seva poesia.


Entorn natural i ciutadania ambiental

La participació dels infants i els joves en activitats de lleure a la natura és bàsica perquè en el futur tinguin una actitud positiva envers el medi ambient. Les sortides i els projectes conjunts amb les entitats que defensen el territori han de servir per fomentar l’esperit crític i exercitar la ciutadania ambiental.

Quaderns de la bona vida: oci o negoci?

Més informació: www.illacrua.cat

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more