Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Amotinats de Quatre Camins afirmen en el darrer torn de paraula que foren torturats
12 des 2008
En defensa dels amotinats de Quatre Camins cal dir algunes coses.
Pel que sabem que va passar després del motí (pallisses reconegudes per la mateixa Generalitat, tot i no "poder" identificar-ne els culpables) aquesta declaració dels presos és perfectament creïble.


La premsa, amb alguna excepció, ha presentat aquestes declaracions dels presos com una coartada per a justificar l'agressió al director i la mateixa Tura, que ha ficat cullarada una i una altra vegada en el judici, manifestà que el tema de la causa és el motí i no els mals tractes que, sembla ser, no tenen cap importància a l'hora de valorar l'actuació dels presos.

O sigui que, segons la Tura, si els presos haguessin estat efectivament torturats de forma reiterada, això no hauria de ser tingut en compte pel tribunal. Aquesta "senyora" està bé del cap????

Però, per què estan tan preocupats???

Es clar: perquè la declaració dels presos és totalment verosímil si pensem en el que va passar després, a saber, les represàlies pel motí, amb lesions i maltractes que la mateixa Generalitat ha reconegut en el seu informe de desembre de 2004, tot i no poder identificar-ne els culpables.

Perquè si 300 funcionaris fora de servei poden entrar a una presó i maltractar 30 presos amb total impunitat, és evident que l'afirmació de què els presos eren maltractats ABANS DEL MOT� i que AIXÒ FOU LA CAUSA DEL MOT� sembla força vàlida i que l'esclariment d'aquest fet hauria de ser determinant a l'hora de valorar penalment la conducta dels amotinats.

Però no serà així. Aquest judici ha estat un muntatge i un autèntic linxament en el qual l'actitud de la premsa anticipa una "sentència exemplaritzant" contra els presos.

I aquesta condemna, per la seva banda, anticipa el que passarà d'aquí a uns mesos en el cas de les tortures post-motí: absolució i impunitat total.

Tor-TURA-dora!!!!!
Mira també:
http://presons.mforos.com/1531465/8146326-els-amotinats-de-quatre-camins
http://presons.mforos.com/1531465/8146326-els-amotinats-de-quatre-camins
Mira també:
http://presons.mforos.com/1531465/8146326-els-amotinats-de-quatre-camins-insisteixen-en-el-darrer-torn-de-paraula-que-foren-tor
http://presons.mforos.com/1531465/8146326-els-amotinats-de-quatre-camins-insisteixen-en-el-darrer-torn-de-paraula-que-foren-tor

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Amotinats de Quatre Camins afirmen en el darrer torn de paraula que foren torturats
12 des 2008
Vividors!! A la presó tota la vida aquests assassins!
Sindicato Sindicat