Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Indymedia censura la denúncia del maltracte
12 des 2008
No es la primera vegada que treballen al servei d'UGT presons a través dels infiltrats d'Avalots Joves d'UGT dins de l'"eina".
Fa poc s'ha conegut la sentència que condemna tres Mossos d'Esquadra a 6 anys de presó per tortures a un immigrant romanès detingut per error. Penso que no ens hem fet encara totes les preguntes que aquest cas reclama.
En efecte: sabem que el detingut fou torturat perquè la detenció ha quedat demostrat que va ser un error. Però: ¿què hauria passat si el detingut hagués sigut la persona que havia de ser?

Resposta: en aquests moments romandria a la presó i, tot i les seves queixes pel tracte rebut, ningú no li faria ni cas.

En una paraula: les tortures no existirien perquè, tractant-se d'un delinqüent, la presumpció de veracitat dels funcionaris hauria permès tapar-ho tot.

Traslladem el tema als amotinats de Quatre Camins de l'any 2004, que han estat jutjats aquesta setmana per agredir un subdirector de la presó i altres funcionaris.

Diuen alguns dels presos que el maltracte era habitual a la presó i que, farts de la impunitat, van decidir passar a l'acció.

Qui els creurà? Ningú, perquè són delinqüents.

I els interns que, com han reconegut els informes de la Generalitat, van ser maltractats després del motí? Ells han identificat, amb noms i cognoms, els funcionaris que els van maltractar. La Generalitat, emperò, tot i reconèixer l'existència del maltracte, NO ACCEPTA COM A VÀLIDES LES IDENTIFICACIONS i diu que no es pot saber qui ho va fer.

????????????????????????????

No reconeixeu la Tura negant la validesa d'una sentència judicial tot basant-se en una "percepció"????

Ens anem entenent? Les coses passen a ser veritat o mentida no en funció dels fets i dels testimonis, sinó de la circumstància consistent a ser o no delinqüent o simplement intern d'una presó pel motiu que sigui (detingut, preventiu, penat...).

En conseqüència: els presos i els detinguts poden ser maltractats i habitualment ho són. Els Mossos d'Esquadra condemnats, no tant pel maltracte com per l'error en la identificació del detingut, actuaven així a totes les detencions que feien???? No s'haurien de revisar les detencions que van fer amb anterioritat???

En els molts casos en què no es van equivocar (i hem de pensar que aquesta no fou la seva única moguda), com van tractar els detinguts?

Només va ser en aquest cas, sobtadament, que actuaren així, o era una pauta habitual en la seva manera d'entendre la feina?????

Pensem que hi ha desenes de denúncies contra els Mossos i fins i tot gravacions inculpatòries que demostren que no estem davant purs invents o revenges dels detinguts.

Són preguntes que ens fem. I la conclusió és sempre la mateixa: els detimguts PODEN SER TORTURATS PEL SIMPLE FET DE SER-HO, perquè la seva paraula no té cap valor davant de la justícia i els mitjans de comunicació.


Missatge a la tor-TURA-dora:

Tor-TURA-dora, ara ja t'has tret la màscara, ara ens tens davant i farem tot el possible per destrossar la teva putrefacta carrera a la presidència de la Generalitat.


Seguirem informant.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Indymedia censura la denúncia del maltracte
12 des 2008
Els Avalots-Joves d'UGT fan d'infiltrats a l'eina en benefici d'UGT presons, sindicat d'extrema dreta:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/359247/index.php
Re: Indymedia censura la denúncia del maltracte
12 des 2008
i el títol? "indymedia censura la denúncia del maltracte" què vol dir?
Re: Indymedia censura la denúncia del maltracte
12 des 2008
Aun sigues aqui carcelero?????
Re: Indymedia censura la denúncia del maltracte
12 des 2008
vol dir que vulnerant els seus principis d'anonimat, censuren els textos no en funció del contingut, sinó de la suposada procedència, que ells no poden conèixer, i amb aquesta excusa envien a la banda grisa desenes de textos sobre el maltracte a les presons catalanes. Els motius d'aquesta forma d'actuar incompatible amb el codi deontològic d'indymedia es la presencia de gent d'Avalots Joves d'UGT a l'eina. Aquests elements infiltrats fan la feina bruta al sindicat d'extrema dreta UGT presons.

Salutacions, espavilat.
Re: Indymedia censura la denúncia del maltracte
12 des 2008
Tu debes de ser la hermana del torturador de la prisión de Mallorca. O sea que "carcelera" TU PUTA MADRE, ramera de los cojones. Que para carceleros vosotros, los constructores del gulag. Que allí donde llegais lo primero que hacéis es montar cárceles, CERDOS HIPÓCRITAS Y ASESINOS.
Re: Indymedia censura la denúncia del maltracte
12 des 2008
Toma, toma, toma:

http://diagonalperiodico.net/article2073.html
Re: Indymedia censura la denúncia del maltracte
12 des 2008
No t'exaltis home...
Re: Indymedia censura la denúncia del maltracte
12 des 2008
el que heu de fer és demanar perdó pels 100 milions de morts del marxisme-leninisme, aleshores potser se us vagin les ganes de censurar la tortura a les presons catalanes perquè penseu que sabeu qui posa els posts i no us agrada...
Re: Indymedia censura la denúncia del maltracte
12 des 2008
100 milions? que va tiu van ser nomes 999 milions.
Re: Indymedia censura la denúncia del maltracte
12 des 2008
hi ha una manifestació convocada demà dissabte a les 20 h a metro fontana. Concretament per la mort de roger. Una altre víctima del fascisme.

Tots els que volgueu podeu grecs i no grecs podeu vindre a manifestar-vos i a expressar la vostra rabia contra la repressió i l'impunitat dels assesins. Mentres que els feixistes i la policia assesina impunement aquí, a grecia i a madrid, als antifeixistes i anticapitalistes sels empressona sense judici perque reclamar justicia crea alarma social.

Demà no et quedis a casa. A les 20 hores tothom al metro de fontana.

La repressió i l'injusticia s'atura al carrer no a casa.
Re: Indymedia censura la denúncia del maltracte
12 des 2008
Defecaf!! TxJummmmmmmmmmmm!!
Me defecof!!
Carceller, carcelller!!!
Sindicat Terrassa