Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: sense clasificar
La CUP o les CUP?
11 des 2008
Recentment, una amiga m’ha enviat una invitació per afegir-me a un cibergrup que es diu Volem les CUP al Parlament i que té per objectiu donar suport a una candidatura de les CUP per les
properes autonòmiques.
Entre les intervencions del fòrum dâaquest col·lectiu, una participant sâinterrogava irònicament: âQuina de les CUP ha dâanar al Parlament? La de Manresa? (...) Ãs que, com que dieu les CUP... no sé quina seràâ?. Més enllà de la broma o dels termes del debat estratègic en què es mou generalment la qüestió, el problema de fons és més rellevant, estructural i decisiu per al futur de la política de lâantagonisme de nació catalana del que pot semblar. En efecte, no es tracta de saber coses com si ara ja hi ha prou forces, ni tampoc de si entrar al Parlament farà avançar la resta. Al contrari, el problema estratègic real està molt més lligat a lâabsència dâuna reflexió seriosa sobre el federalisme, el vincle federal i el que aquest comporta per a les singularitats que el formen (no és casual, invertint la ironia, que les CUP no puguin ser presents al Parlament sense deixar de ser les CUP).
Mira també:
http://raimundoviejovinhas.blogspot.com/2008/12/cat-la-cup-o-les-cup.html
http://raimundoviejovinhas.blogspot

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CUP o les CUP?
11 des 2008
independentment del que digui o deixi de dir, que absolutament ningú respongui a aquest escrit. Si algun intoxicador l'aprofita per crear un debat maliciós, o no, tots i totes sabem que aquest no és el lloc per debatre qüestions polítiques d'ordre intern, per seguretat i per respecte.

Per tant, diguin el que diguin siusplau que ningú creï debat ni respongui a provocacions ni faci al·lusions respecte a la temàtica platenjada per "wu ming 6".

Salut i CUP!
Re: La CUP o les CUP?
11 des 2008
Tota la raó al de dalt.

I per cert, aquest Raimundo (el porfe d ela UPF) cada cop que escriu no us dóna la sensació que ho fa com des d'una posició "per sobre del bé i del mal"?¿

Jo des de que va escriure un article del SEPC i AEP i tot això on es situava en una posició de "jutge" moral on feia veure que ho sabia tot i cometia relliscades importants...

En qualsevol cas, no vull treure mèrit al fet de que una persona de l'esquerra anticapitalista es posicioni com vulgui en les qüestions que vulgui (faltaria més!), però personalment, no m'agraden els "deus".
Re: La CUP o les CUP?
11 des 2008
l'autor que es pensa que és indymedia, un xiringuito de l'EI per discutir les seves parides internes?
Re: La CUP o les CUP?
11 des 2008
això aquí no es parla.
Re: La CUP o les CUP?
11 des 2008
pensava que el debat social era bo...
Re: La CUP o les CUP?
11 des 2008
Hostia, quin to mes assembleari el vostre. Sou les Cup o la stasi... I tant que cal debat, hi ha gent que hem votat a les cup i no estem dacord en que es porti el projecte mes enlla del ambit municipal, i si es fa cal debatre aixo en tots els ambits. Aquest rollo de organitzacio secreta amb estrategies ambigues per arrambla vots que porten alguns es mes que sospitos. Cup al ajuntament si, cup al parlament no.
Re: La CUP o les CUP?
11 des 2008
Les CUP no es presentaran a les eleccions autonòmiques, això ja queda reflectit en les nostres ponències per la propera assemblea nacional de la CUP el proper gener de 2009. Aquest debat és esteril.
Re: La CUP o les CUP?
11 des 2008
Jordi, no donis carnassa als voltors...

Aquest post és molt sospitós.
Re: La CUP o les CUP?
11 des 2008
No veieu que hi ha gent que fa servir nicks d'altres per tirar merda... No feu cas i ale!!
Re: La CUP o les CUP?
11 des 2008
els debats es fan als llocs adients. o algú sap d'un fòrum a la xarxa del BBVA, o del SCH...? és que hem de ser els moviments antagonistes tontos del cul?? No doneu de menjar als trolls...
Re: La CUP o les CUP?
12 des 2008
Però quina puta merda és aquesta? Aneu a discutir això amb CiU.

Fora partits polítics!
Re: La CUP o les CUP?
12 des 2008
Aquests temes interns es parlen en forums interns. Aquests de l'MDT sou el que no hi ha forçant la presencia al parlament i per fer-ho publicitant u debat que en asemblea no podríeu guanyar.

El lloc de debatre aquests temes és a les assemblees, i si allà no us escolten munteu-vos un partit.
Re: La CUP o les CUP?
12 des 2008
a seguir sense fer cas als trolls

és de sempre la millor recepta
Re: La CUP o les CUP?
12 des 2008
Cap a la unitat popular. Visca la CUP!
Re: La CUP o les CUP?
12 des 2008
La Cup de Vilanova al parlament!!!
Re: La CUP o les CUP?
13 des 2008
Res de Parlament, la CUP treballa el municipalisme, prou de l'MDT controlant les assemblees!!
Re: La CUP o les CUP?
13 des 2008
No veieu que es el que volen? Ens volen quietets als ajuntaments! Aixo es un moviment que no ha de parar de creixer. Amb les ments tancades dalguns no arribarem alla on potencialment podem arribar. No us deixeu enredar per anarcos i demes purria marginal. L'EI que no es sumi al projecte de les CUP quedara arraconada i te molt poc futur.
Salut i CUP
Sindicat