Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Crònica de la concentració de dimarts 9 al Consulat Grec de Barna
10 des 2008
Com que he vist que no ha aparegut cap crònica de la concentració d'ahir dimarts per part dels convocants penjo aquesta ...
1_Alexandros.jpg
Ahir dimarts dos estudiants de la Facultat d'Econòmiques ens vam acostar a la concentració convocada al Consular Grec amb solidaritat amb la lluita dels estudiants i el poble que ha sortit al carrer en protesta de l'assassinat a sang freda d'un jove simpatitzant llibertari i en general contra els efectes de la "crisis".

Vam arribar una mica tard però ja hi havia una cincuentena llarga de persones que va començar a tallar el tràfic a la Diagonal mentre cridava consignes en grec i en castellà. Hi havia unes 4 furgones dels mossos i algun cotxe de la urbana. Pel què sembla el Consulat Grec no es troba en aquests moments a l'emplaçament os es va convocar, quedan poc clar si era pel fet que encara resta per obrir o s'ha traslladat. La informació era confosa doncs pràcticament la totalitat de manifestants eren grecs i inclòs demanaven algú que sabes parlar castellà o català per cridar alguna consigna que entengués la població barcelonina. Crec que no hi havia ningú d'aquí a part de nosaltres dos i potser algú més.

L'ambient de la manifestació va ser bastant combatiu i va haver alguna petita topada amb els mossos doncs volien desallotjar la Diagonal el més ràpid possible, tot i amb això es va aguantar força estona sense fer cas de les seves ordres fins a arribar a una rotonda. Hi havia tres pancartes: una totalment en grec, l'altra bilingüe castellà-grec i una en castellà on posava, crec recordar, "Policia y Gobierno griego ASESINOS" firmada amb una (A) d'anarquia. Les consignes que es van cridar més van ser "La Policia Griega Tortura y Asesina" y "Contra la dictadura del capital: Guerra Social".

Quan es va desconvocar la mani almenys la meitat dels manifestants van decidir continuar per l'acera fins arribar a Plaça Universitat on es va entrar al Rectorat Okupat i es va penjar una de les pancartes a fora.

Esperem que avui hi hagi molta més gent. Solidaritat amb el poble grec en la seva lluita contra el terrorisme d'Estat.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crònica de la concentració de dimarts 9 al Consulat Grec de Barna
11 des 2008
sou uns pringats
Sindicato Sindicat