Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
La condemna dels mossos per tortures remou l'oasi català
09 des 2008
La Generalitat no sols va mantenir en el seus llocs de treball els mossos condemnats per tortures, sinó que va intentar ocultar els fets i, finalment, els noms dels acusats davant la premsa.
La reacció rabiosa de la consellera Tura davant la condemna dels mossos -on es demostra que la Generalitat de Catalunya torTURA- no ha estat un fet puntual. Hi ha molts més casos pendents a la judicatura, alguns amb gravacions que demostren la forma d'actuar de la policia "democràtica". Pensem que els comandaments fan cursos a Israel i que aprenen del Mossad, és a dir, dels torturadors professionals finançats pels USA.

Com ara sabem, en aquest cas dels mossos, tan gruixut, no es van seguir els procedimanets habituals de gavinet -com quan saben que ho tenen tot guanyat i que sortiran absolts- i es va aconseguir que el judici passés desapercebut davant els mitjans de comunicació.

Després, quan a la fi es va emetre la sentència condemnatòria, van enviar a la premsa un text manipulat amb els noms dels condemnats tapats amb "tipex".

Finalment, la tor-TURA-dora va aparèixer als diaris dient que els mossos eren innocents. La prova: ella tenia una "percepció" d'aquesta realitat.

Aquesta gata maula amb ambicions a la presidència de la Generalitat és la mateixa persona que ha pactat amb l'extrema dreta carcerària que va provocar els dos motins de Quatre Camins a còpia de pallisses.

Per aquests motius, a saber, la complicitat POL�TICA amb el corporativisme,la Generalitat ha recorregut la sentència malgrat que, al Tribunal Suprem, els fets provats que aquesta reflecteix no poden ser ja qüestionats. Es vergonyós per tant que, havent acceptat la veracitat d'unes actuacions vergonyoses i pròpies d'una banda de delinqüents, s'utilitzi diner públic per pagar la defensa legal d'aquests agents enlloc d'expedientar-los i expulsar-los immediatament del cos.

En el link hem inclós el text complet de la sentència.

Mai el poder à Catalunya no s'havia tret la màscara amb tant de cinisme.

¿¿¿¿¿¿¿¿¿Per quan una manifestació davant del Departament de Justícia amb la pancarta Tor-TURA-dora!! ??????????
Mira també:
http://presons.mforos.com/1531465/8139919-la-condemna-dels-mossos-per-tortures-remou-l-oasi-catala/
http://presons.mforos.com/1531465/8139919-la-condemna-dels-mossos-per-tortures-remou-l-oasi-catala/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La condemna dels mossos per tortures remou l'oasi català
09 des 2008
El dia 10 anem a justícia i diguem-li a la Tura que és una torturadora, ho tenim ben a prop.
Re: La condemna dels mossos per tortures remou l'oasi català
10 des 2008
per quan un sol post que reconegui el "torturador" del saura esta fent coses per acabar amb les tortures a les comisaries (cameres+denunciar mossos)?
Re: La condemna dels mossos per tortures remou l'oasi català
10 des 2008
Des de quan un sol "post" teu s'adonarà que fins a la pròpia Amnistia Internacional, que era l'organització que avalava la col·locació de càmeres, també reconeix la ineficàcia d'aquestes davant les tortures.
Què significa això?, que les càmeres no es col·loquen per a evitar tortures. A mi se m'ocorreixen diversos motius. Tingues en compte que ja fa anys, en les presons existeixen càmeres i segueixen havent tortures.
Aquestes tecnologies, solen ser molt cares, i el seu manteniment més i "casualment" sempre són empreses privades. Al mi em dóna que algú fa el negoci de la seva vida a costa del risc de la nostra.
El Sauron, té el que es mereix; que és el nostre major menyspreu!.
Re: La condemna dels mossos per tortures remou l'oasi català
10 des 2008
efectivament, a més quan les càmeres graven alguna cosa que no convé, com va passar ja a la model, es perd la cinta i NO PASSA RES...

els funcionaris saben on són les càmeres i torturen als angles morts

saura o és idiota o simplement és molt llest...
Re: La condemna dels mossos per tortures remou l'oasi català
10 des 2008
i què fa saura per acabar amb les tortures a les presons????

Llepar-li la polla a l'UGT???

Com es pot tolerar l'existència d'aquest sindicat dins el món de la política, senyors progres de pega?????
Re: La condemna dels mossos per tortures remou l'oasi català
11 des 2008
Fins que UGT presons no desaparegui, el que faci en Saura me la sua. Bé que es restrega amb l'hipòcrita de Josep Maria Alvarez, còmplice dels torTURAdors. O sigui que molt barallar-se amb la Tura, però no té pebrots de plantar-li cara al sindicat, el moll de l'os de l'assumpte.
Sindicat Terrassa