Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : criminalització i repressió
Grècia: repressió de l’Estat davant les protestes dels moviments socials
09 des 2008
La CGT crida a acudir a les ambaixades i consolats grecs dimecres que ve dia 10 (si en algun lloc no pot ser que s’hi vagi el dimarts) a entregar una carta de protesta i fer petites concentracions davant les seves reixes.
Mantenint continu contacte amb els nostres companys grecs del sindicat ESE, les notícies que ens arriben d’allà és que la situació és molt més tensa del que els mass media informen, ja que organitzacions i moviments socials estan al carrer, i els cossos repressius s’estan emprant ’a fons’
-----------------------------------------------

"Un cotxe de la policia patrulla per Exarquia, al centre d’Atenes. Passa pel carrer Mesologgiou (considerada un lloc alternatiu, amb música, bars i quantitat de jovent al carrer); això, allí, a aquestes hores, només pot llegir-se com una provocació.

No està clar si algú es revolta contra ells o no, sembla que hi ha testimonis que afirmen que els van llançar al cotxe un tetra brick!

Aquest policia tenia la sang calenta, el cervell buit i el cor a casa: va sortir i va disparar 4 tirs contra Alexandros, un al cor… de mort.

ASSASSINS!!!

Això és el que es crida als carrers d’Atenes. I no sols els anarquistes.

ASSASSINS!!!

No hi ha lemes comuns, no hi ha frases massives, no hi ha discursos ni declaracions. Les ocupacions i els incendis són les declaracions!

A Atenes hi ha tres ocupacions principals, la ja clàssica de la Politècnica, controlada majoritàriament pels pròxims al Black Block anarco. Alpha-Kapa i els grups d’esquerra radical estan a Dret; mentrestant, a Econòmiques, estan ocupant sectors d’una gamma més àmplia i una perspectiva més de fons. Però tots alcen la mateixa bandera: ASSASSINS!!!

A Göteborg, la societat sueca es va despertar de cop davant els trets de la policia; a Ginebra un jove va ser tirat des d’un pont; a Gènova la policia va assassinar un altre jove. Hi ha hagut més casos, però aquests van saltar a la premsa perquè es van produir enmig de protestes globalitzadores.

L’altra nit un altre policia va tornar a usar la seva arma (sembla que no la reglamentària) contra un jove que cridava rebel·lia. ASSASSINS!!!

Qui els controla? Qui els mana? Qui els ensinistra? No importa, el seu treball és protegir la propietat privada i a la "gent de bé". Si alguna vegada "se’ls va la mà" se’ls castiga una mica i tot segueix igual. El (els) Exèrcit(s), policies "públiques", policies privades, guardes de seguretat, "blackwater"s,…, cada dia creix més el seu nombre; aquí no hi ha crisi ni atur,…, aquí només hi ha mort.

ASSASSINS!!!

Company Alexandros Grigoropoulos, que la terra et siga lleu."

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Grècia: repressió de l’Estat davant les protestes dels moviments socials
09 des 2008
home, no fotem! si s'ha d'anar a alguna concentració és a les que hi ha convocades ja i no fer el xorra entregant manifestos a les autoritats! A grècia en aquests moments no estan entregant manifestos de protesta!
Re: Grècia: repressió de l’Estat davant les protestes dels moviments socials
09 des 2008
dema tot a plaça universitat a les 20 h.!!

Solidaritat amb els companys grecs

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/358813/index.php
Re: Grècia: repressió de l’Estat davant les protestes dels moviments socials
10 des 2008
Vídeos televisió grega:

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=20&ct=0#media-upper-left
Sindicat Terrassa