Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Jo vuic la Revolució 091209
08 des 2008
Dos passos endavant un enrere, és evident que ja havem fet el pas enrere, s'han perdut molts guanys socials que es varen guanyar en els anys vuitanta.
Jo vuic la Revolució 091209

Dos passos endavant un enrere, és evident que ja havem fet el pas enrere, s'ha perdut molts guanys socials que es varen guanyar en els anys vuitanta.
El mitjans de manipulació,juntament amb els nefastos dirigents, inflamables junts, però que són els que avui en dia configuren el poder, dia darrer dia ens bombardegen amb imatges de guerres i conflictes en els països pobres, i terrorisme.
Per deixar entendre que estem tan bé ací, en els països anomenats desarotllats, segurament el nom bé posat per el gran nombre de malalties noves que desenvolupem, i els nous nivells d'odi, així com l'assoliment de nivells inalienables de vexacions en la feina, no tenen prou en que et deixes la vida i la salut, que et fan la vida impossible, els quatre fills de putes de sempre i després el quatre fills de putes dels seus fills, el gran problema es que traguem i vem com van caient els nostres companys de feina i de suor.
A que bé trauré imatges de gent creuant i morint per arribar a Europa, en ple hivern, quan ara no passa quasi ningú i d'ocurrent açò des de que la terra és terra.
A que bé trauré imatges de terrorisme, quan no conec a cap persona afectada, i si milers que no tenen feina, i que estan a punt de pedre el respecte per la propietat i per les persones.

Perquè ja no treuen imatges de iots, plens de rics rient i prenent cava en alta mar, xalets amb cuines i servents per a gossos de companyia, polítics gastant-se en una nit milers de euros en sopars i putes a càrrec de les arques municipals. Encara q últimament s'han tornat més intel·ligents i ja utilitzen les seves targetes per pagar aquestes despeses extres.
Perquè no trauen a la gent que s'ha deixat vint anys en una fabrica i ara la tiren al carrer i té que buscar feina en cinquanta anys.

Desperteu ja d'una puta vegada, i comenceu a treballar en el cap, per pegar-li la volta a aquest sistema tan nefast que tenim i que tan pocs volen perpetuar i que tants altres patim dia darrere dia.

Revolució.

Vol dir prou al consumisme, vol dir prou de tragar en la feina de merda i si és necessari fer-liu vore i compendre als nostres caps,que sóm persones, no animals.
Revolució vol dir prou de vore els mitjans de manipulació i més de crear les nostres webs i els nostres foros per actuar llirement, asociar-se i actuar.
Més d'ixir al carrer a desfogar-se i menys de vore el futbol i despotricar del vei o de les minories tancat en casa, mirant pel forat de la porta.

Ajuntat, et donaras conte que quasi tot el mon pensa el mateix, peró aquesta societat individualista a fet que tothom es tanque i que no es fie ni del seu propi germa, cosa inimaginable en els països anomenats pobres.
Revolució es solament intentar cambiar allò que no t'agrada o que no vols que els teus fills tingen que aguantar.

Revolució és amor i lluita.começa-la ja!!!

Copyright by the author. All rights reserved.

Comentaris

Re: Jo vuic la Revolució 091209
09 des 2008
Intentar convèncer a la gent és una bona opció (fins ara no ha triomfat molt, però no s'ha de defallir i cal crear les circumstàncies i la consciència), però no cal deixar de banda el fet de passar a l'acció. Fins que no es demostri el contrari la societat és la nostra enemiga, tot i que tampoc ens hem de tancar en banda i tornar-nos un getto. Caldria debatre-ho força i trobar un punt mig. Grècia està en flames!

"Que ens governin les putes pq els seus fills ja ho han fet i han fracassat"
Sindicat Terrassa