Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Boicot als videos nazis a YouTube
07 des 2008
Marquem com a INADEQUATS tots els videos fatxes que trobem a YouTube (Skrewdriver, España2000, División250, etc) perquè S� fomenten l'ODI RACIAL, A LES MINORIES, A LES DONES...
YouTube, com tantes ciber-empreses, s'empara en el trist "deixar fer" del liberalisme més irresponsable, quant a permetre deixar penjar videos de tendència totalitària, xenòfoba, sexista, homòfoba...

Ho volen suplir amb els "democràtics" vots als videos més populars (bufff), alhora que amb el marcatge als videos inadequats, pels usuaris amb compte de YouTube.

En casos com els de videos de bullying escolar han demostrat el seu cini$me, hipocresia i inoperància, però ja resulta inadmissible que molts videos de propaganda i música neonazi siguin els més votats.

Destaquen els videos de Skrewdriver, grup neonazi insígnia del moviment politicomusical RAC (Rock Against Communism), al qual s'hi han afegit molts altres "músics" boneheads.

Entre els espanyols, destaquen División250, Estirpe Imperial, Tercios...

Des d'aquí s'anima al marcatge d'aquests videos com a fomentadors de l'odi, al color, gènere, minories (estrany ús de la llibertat d'expressió, que els fatxes voldrien abolir).

YouTube us demana alguna prova fefaent al respecte del marcatge. En el cas de Skrewdriver, és tan fàcil com enganxar-hi skrewdriver.org, i en altres grups, webs d'exhibicionisme nazi similar, millor amb esvàstiques, klúxers, etc, doncs els nois de YouTube no se sap si dominen gaire el castellà o... el català.

Deixeu aquí la vostra participació, així com si algun video ha estat despenjat, per a saber com va.

A més, també els podeu votar baix, i així els videos baixen en les prioritats del cercador del YouTube.

http://es.youtube.com/watch?v=jcTtTxg6PKE

Salut i antifeixisme!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Boicot als videos nazis a YouTube
09 des 2008
Sí, però el terrorisme d'esquerres i el genocidis comunistes no impedeixen que es pugui fer propaganda d'aquestes ideologies a youtube, i no veig que això et molesti. Si estás contra la violència i tot el que dius, per què no demanes que suprimeixin els videos marxistes a youtube? No saps que el marxisme té darrere 100 milions de víctimes a tot el món???
Re: Boicot als videos nazis a YouTube
10 des 2008
no ho sap pep.ara se'n adona.i tampoc s'ho creurà
Colera camping CNT