Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Activitats de desembre a l'Ateneu Popular Julia Romera
07 des 2008
Activitats del mes de desembre a l’Ateneu Popular Julia Romera.
* Des del 9 desembre al 27 â a la sala dâexposicions de lâAteneu. Exposició dâhumor gràfic âEspecula en acciónâ?.

* Dimecres 10 desembre â 1a sessió Taller de decoració nadalenca (centres de taula, etc) de 18 a 20 hores. (Cooperativa de Consum El Cabàs)

* Dimecres 10 desembre â Reunió del Grup de Treball de lâAteneu a les 19:30 hores.

* Divendres 12 desembre- 2a sessió Taller de decoració nadalenca (centres de taula, etc) de 18 a 20 hores. (Cooperativa de Consum El Cabàs)

* Divendres 12 desembre a les 21 hores converses i entrepans amb â?la otra campanyaâ?. Trobada de gent de diferents punts de lâestat espanyol que ha visitat Chiapas aquest estiu.

* Divendres 19 desembre Taller de cuina que organitza El Cabàs de 18 a 20 hores.

* 20 desembre L'acte està organitzat per CJC-Joves Comunistes del Poble de Catalunya (joventut del PCPC), Joves Comunistes (joventut PSUC-Viu) i el PCE-ML. Ãs un acte per conmemorar el 160 aniversari de la publicació del Manifest. Hi haurà 3 ponents (un de cada partit) que explicaran el context històric del 1848, el contingut del manifest i la vigència actual del manifest. L'acte finalitzarà amb un pica-pica.

* 27 desembre, a les 20 hores els preparatius i a les 21:30 sopar de germanor.(Porta el teu sopar-postre i el compartirem entre totes!)

* 31 de desembre festa de cap dâany que organitza lâAJGB, lâEspurna, Brigada Julio Antonio Mella i el Grup de Bar de lâAteneu. Cercavila reivindicativa-festiva a la 1 hores a la Plaça de la Vila fins a lâAteneu. La festa comença a la 1:30 hores de la matinada i acabarà cap a les 9 hores del matí.

Més informació a www.ara-santacoloma.com
Mira també:
http://www.ara-santacoloma.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Activitats de desembre a l'Ateneu Popular Julia Romera
07 des 2008
Metro Línia 1 parada Santa Coloma, a 5 minuts.
Carrer Santa Rosa, 18.
Sindicat Terrassa