Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
El dret a l’habitage i la llibertat, No té preu! Hi ha coses que els diners no poden comprar, per les penes-multa INSUBMISSIÓ!
05 des 2008
La Quinkalla va ser una vivenda okupada al barri de Sants entre el 5 d’octubre del 2003 i el 24 de gener del 2006.
Ja fa dos anys del desallotjament i l’edifici continua buit. A més, els propietaris legals (la constructora Integral de Aparcamientos SA), han anat fent fora amb pràctiques de mobbing, a la resta de veïns i veïnes del mateix bloc que pagaven un lloguer de renda antiga.
Un any després del desallotjament de la Quinkalla, el jutjat penal número 7 de Barcelona va condemnar a una de les ocupants, a pagar una Pena-multa de 4 mesos a raó de 6€ per dia. ascendint a un total de 720€.
Aquesta sentència ja ha estat traspassada al tribunal d'execució i la persona condemnada està a l'espera que aquest la faci efectiva.
Així, estem decidides a continuar desobeint a l'Estat i per això ens declararem insubmises a les penes multa.
La persona condemnada no pagarà la quantia econòmica i ens enfrontarem a la possibilitat de que ingressi a presó.
Fet no desitjable, però necessari en última instància per convicció política.
Ens oposem a les anomenades Penes-multa. I per què?
Penalitza la pobresa ja que si no pots pagar la quantia imposada, la pena alternativa és una pena privativa de llibertat: significa, doncs, l'ingrés a la presó.
És una fórmula per castigar a la dissidència política ja que suposa un esforç molt gran per als moviments socials el fet d’invertir temps i forces en pagar les multes.
És una font de finançament per a l'Estat i no volem que les nostres lluites financïn aquesta tipologia d'estructura política i social que afavoreix les desigualtats i ens reprimeix.
És una eina de repressió que fomenta la por. Qualsevol persona faria el possible per no anar a la presó. Nosaltres decidim treballar el suport mutu i afrontar-ho.

+ info: http://mesquinkalla.blogspot.com
Mira també:
http://alespenespunyalades.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El dret a l’habitage i la llibertat, No té preu! Hi ha coses que els diners no poden comprar, per les penes-multa INSUBMISSIÓ!
05 des 2008
MOLLLLLLT REBÊ!!!
Inportantisima aquesta campanya!
Si hi han noticies, convocatòries, idees... publiquem-les lo abans possible.
M'adono que es una causa prioritària.
S'emblava que hagués començat tot amb la normativa in-civica... però en poc anys van aplicant més mesures prohibitives, multes, etc. En proporció, sens dupte, pitjor que a la dictadura, TRAIDORS I TRAIDORES!, dels que sobre tot van de esquerres i no tenen minims.
Hem de fer el possible per visibilitzar-ho de totes les formes possibles i obrir la campanya a TOTS els sectors de la població, sigui escrivint cartes al director, fent murals, repartint octavetes, etc.
Recordem que aquesta "crisis" apunta a que anirà a pitjor i anirà de la mà de mesures més repressives, fins i tot vulnerant, canviant i/o mal-interpretant les seves pròpies lleis, sobre drets fonamentals de expressió, manifestació, desobediència civil...
Ens volen desmobilitzar de una manera asèptica, invisible... .
Alguns-es pagaran algun dia, no ja un preu polític, si no la vergonya d'esser assenyalats de per vida i mort com uns politiquillos i jutges sense escrúpols.
escraxem-los amb noms i cognoms a aquests-es podrits-es.
Hem de parar-lis els peus.
Anim!! per els que esteu compromesos.
No esteu soles!!!.
Volen gerra!!, la tindran!, ja m'estava aburrint en aquesta ciutat de morts i cínics, pero, sort que neixen flors a cada instant...
Espero, que mirant enrere, ens podem mirar als ulls i amb una mirada tranquila i lliure, podem riure de tot això, per que no els hi va funcionar...
muuuuuuuaa
Sindicat