Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[AVUI] Manifestació: 'A Gràcia continuem desobeint Espanya'
05 des 2008
Manifestació el proper divendres 5 de desembre a 2/4 de 8 del vespre amb el lema âA Gràcia continuem ultratjant Espanya. Pel dret a manifestar-nos lliurement a les places i carrersâ?. La manifestació sortirà des de la plaça Revolució.
cartell Gràcia.jpg
Recordem que les quatre persones multades són veïnes de la vila de Gràcia i totes elles militants de l’Esquerra Independentista (algunes d’Endavant i les altres de l’AJG), i han rebut una notificació del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya que les acusa de manifestació il·legal i els demana una multa de 300 euros a cadascuna. Els fets es remunten a la Festa Major de Gràcia d’aquest passat mes d’agost, quan l’AJG (Assemblea de Joves de Gràcia) i Endavant van convocar una manifestació amb el lema “Ultratgem Espanya, desobeïm l’Estat“

Convoca: Gràcia antimonàrquica

Amb el suport de : Endavant-Gràcia + Assemblea de Joves de Gràcia + Comissió de Festes Populars (CFP) + Colla Bastonera Cop a Cop + Llibreria la Sirga + Ateneu Independentista la Barraqueta + CAL-Gràcia + AC Zion + Kasa de la Muntanya + Ateneu Popular La Torna + Comissió de Festa Major de Sant Pere Màrtir + Comissió de Festes del carrer Progrés + Xarxa d’Enllaç amb Palestina + Associació d’Amics del Poble Saharui de Gràcia + Amics i Amigues de la Violeta + La Quimera + En Lluita-Gràcia + Revolta Global-Gràcia + Alerta Solidària + Ateneu Popular de Vallcarca + Assemblea de Festes Majors Alternatives de Vallcarca + Associació de Veïns i Veïnes de la Vila de Gràcia + Ateneu Rosa de Foc + Observatori de Gràcia.
Mira també:
http://www.graciaviva.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [AVUI] Manifestació: 'A Gràcia continuem desobeint Espanya'
05 des 2008
amunt gràcia viva i combativa!
Sindicat