Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
Detinguts 2 estudiants a València per les protestes contra Bolonya
01 des 2008
judici estudiants 003.jpg
Aquesta vesprada, un estudiant de la Universitat de València ha sigut abordat i detingut per un dispositiu de 4 policies secretes de la policia espanyola, presumptament, per les protestes contra Bolonya que es desenvoluparen la setmana passada a València. Aquest estudiant, de l’assemblea d’estudiants de Història restarà tota la nit detingut als calabossos de Jefatura Superior de Policia de València. De la mateixa forma, un altre estudiant ha estat detingut aquest matí i ha declarat, coaccionat per la policia, en les mateixes dependències policials amb l’argument de que si no ho feia passaria la nit a comissaria. Després de declarar ha estat posat en llibertat. Cap a les 20:30 s’ha convocat una concentració de suport per demanar l’alliberament del segon dels detinguts, Andreu, davant de la jefatura superior de policia de València, a la que s’han congregat més de 7O persones. Hi ha hagut moments de tensió quan la policia espanyola ha identificat els concentrats i els ha agredit verbalment, fent-los menejar-se del lloc on hi eren en principi. En aquesta concentració s’han pogut escoltar crits de llibertat per l’Andreu i el recolzament d’estudiants i col·lectius de tota València. Cap a les 12 de la nit s’ha dissolt la concentració en una nova convocatòria per a demà de matí a les 9 als jutjats de guàrdia de la Ciutat de la Justícia, en la carretera del Saler. Ara per ara es desconeixen els motius exactes pels quals ha estat detingut, encara que l’operatiu respon clarament a la pressió institucional universitària que s’ha exercit contra el moviment estudiantil arran de les protestes que es donaren la setmana passada i que culminaren en l’ocupació del Rectorat.

Aquest operatiu policial podria estar cercant més persones i des d’Alerta Solidària no es descarten noves detencions i identificacions de més estudiants durant les pròximes hores.

Per demà s’ha convocat una concentració de suport a l’Andreu, a les 9 del matí, davant dels jutjats de guàrdia (lateral est de l’edifici de la Ciutat de la Justícia).

Llibertat per Andreu, la repressió no aturarà les protestes contra Bolonya

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Detinguts 2 estudiants a València per les protestes contra Bolonya
02 des 2008
Tota la solidaritat des de Mundet.

No ens fareu creure!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more