Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Ocupació a la facultat d'educació![UAB]
01 des 2008
Dimarts 2 de desembre la Facultat d'Educació es suma a les ocupacions contra el pla Bolonya!
Dimarts dia 2 de Desembre la Facultat de Ciències de l'Educació de l'Universitat Autònoma de Barcelona es suma a les ocupacions que s'estan duent a terme en el marc de la lluita contra el pla Bolonya.

A les 8 del matí s'ha quedat davant la facultat per a iniciar l'ocupació de les aules que es planteja indefinida.

Durant aquesta ocupació es realitzaran xerrades, tallers, videofòrums entre d'altres activitats alternatives proposades per l'estudiantat de la facultat així com pel professorat.

Us convidem a totes a passar-hi i participar-hi!

CONTRA BOLONYA OCUPEM LES AULES!

Assemblea de Facultat de Ciències de l'Educació [UAB]

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ocupació a la facultat d'educació![UAB]
01 des 2008
seguim així que cada dia caiguí un bastió, que cada dia avancem una linea, estan caien amb ordre i serenitat les facultats, amb seny, ho estem fen bé, tots i totes.

Ara més que mai, deixem diferencies a una banda, intentem treballar plegats, perque podem ser forts, és més estem demostrant esser forts, i això és el que a ells els hi fa més mal.

UNITAT CONTRA BOLONYA
ENDAVANT AMB LES TANCADES
SEGUIM TENSAN LA CORDAAA
Re: Ocupació a la facultat d'educació![UAB]
01 des 2008
Estimats companys/es,

Em sembla que aquetsa lluita ja fa temps que és perdre, ara ens a caigut a nosaltres, però desgraciadament aquestes mobilitzacions no serveixen de res, ja que els qui tindrien que haver fet alguna cosa ara ja no hi son.
Ocupació si, classes també!
Re: Ocupació a la facultat d'educació![UAB]
02 des 2008
això es el que volen que pensis, mira ahir mateix, al canal 33 (mass media al servei dels que manen) van fer un mini-debat, on la representant de la generalitat, i el cap dels rectors actuals de catalunya, van dir que si que era possible parar el procès, però no li veien cap sentit, ni necessitat, ja que ens faria quedar malament respecte europa.

tot aquest debat, no s'haguès dut a terme si no fos per les ocupacions!!
Re: Ocupació a la facultat d'educació![UAB]
03 des 2008
Esta une làstima que los articulos son en catalan. Companeros franceses gustarian conocer lo que passa en Barcelona y en Espana, pero no podemos leer indymédia barcelona.

Pero entiendo.

Solidaridad
Re: Ocupació a la facultat d'educació![UAB]
04 des 2008
Està molt bé el fet de manifestar-se per alguna cosa en la qual no s'està d'acord, tots tenim aquest dret, però el que no es pot consentir és que perquè uns quants voleu disfrutar del vostre dret de manifestació, la resta no podem fer ús del nostre dret a l'ensenyament. Hi ha moltes maneres de reivindicar una qüestió com la del Pla Bolonya i no crec que la millor sigui la de deixar a centenars d'estudiants sense classes, ja que d'aquesta manera el que esteu fent és agreujar el problema. A més a més aquesta història no està tenint ressó mediàtic que és el que fa falta perquè algú se n'adoni del que esteu fent. Deixeu a la gent estudiar tranquila! i manifesteu-vos al carrer, amb cameres de televisió perquè quedi patent la vostra reivindicació. La resta d'estudiants tenen dret a triar si volen estudiar o es volen manifestar! I vosaltres no teniu cap dret sobre ells per no deixar-los anar a classe i fer les classes amb total normalitat!.
Re: Ocupació a la facultat d'educació![UAB]
06 des 2008
S'ens pixen a sobre i diem q plou...
Sindicat Terrassa