Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Ha sortit el 'Catalunya' 103
01 des 2008
Ha sortit el âCatalunyaâ? 103
La revista de la CGT de Catalunya

www.revistacatalunya.cat
www.cgtcatalunya.cat
Portada_Cat103petita.jpg
Portada
âNo es fareu creureâ?. Fotografia de Ferran Reyes.

Editorial
Contra els efectes de la seva crisi: ni capitalisme ni autoritat.

Reportatge
Ãs lâeconomia, ximples; 15 de novembre: la crisi que la paguin els bancs i els rics; Això no rutlla; Reclamem el final de lâactual model polític, econòmic i social; La classe treballadora, exclosa un cop més; Que la crisi la paguin els especuladors; PGE 2009: militaristes, desiguals, âdesarrollistesâ i capitalistes.

Economia-Treball
Montilla es doblega davant Volkswagen; Les darreres mobilitzacions contra la LEC del 13-N; 7.000 alumnes en llistes dâespera a les escoles dâadults; Jornada dâacció sindical de la CGT en els mitjans de comunicació audiovisual; Més sobre lâacomiadament a Cecrops SA a Santa Perpètua de la Mogoda; Mobilitzacions contra lâERO dâONO; La CGT no signa lâERO de Telefónica; Ceràmiques del Foix vol acomiadar setanta-dos treballadors; Pirelli es mobilitza contra lâERO; Segueix el degoteig dâERO a empreses de Catalunya; Per un ferrocarril de qualitat al Camp i les Terres de lâEbre; Continuen els mobilitzacions a Atos-Origin; Ficosa de Rubí vol eliminar 140 llocs de treball; La venda de Repsol a Lukoil, contra la impunitat ambiental; Treballadores i treballadors dâautobusos de TMB continuen denunciant públicament la reducció del servei de busos a Barcelona; LâAjuntament de Barcelona es declara incompetent per fer la seva feina?; Parcs i Jardins demanda la vídua dâun treballador mort en accident laboral; Com es redacta un currículum?; Les males arts de TMB per sancionar un treballado; (In)seguretat laboral.

La Tramuntana
Tema del mes
LâERO de Nissan: la veritable estafa a la classe treballadora.

Parlem amb...
Avi Mugrabi: âHi ha moltes coses per criticar als territoris ocupatsâ?.

Convocatòries
La veritat sobre el pla Bolonya: la mercantilització de la Universitat.

Sense fronteres
Festivall Mundial de la Digna Ràbia; Atenes acull la reunió de la Coordinadora Roja i Negra i continua el seu procés de coordinació; Arrenca la campanya europea contra lâOTAN.

Social
Davant la repressió: difusió i solidaritat; Dona i pau; Ciutadans; Consolidació de la Xarxa pels Drets dels Immigrants; No ens faran creure!; Davant la violència masclista: autodefensa feminista!; Administració local, crisi per a qui?; El sindicalisme institucional reafirma el seu compromís pro-nuclear.

Dinamita de cervell
Josep Maria Prous i Vila; Els camins de la igualtat; Makeba, la gran; El franquisme és culpable, a les seves víctimes els devem justícia; Roc Llop Convalia, un literat per reivindicar en el centenari del seu naixement; La primera època de âLa Revista Blancaâ; Agenda Llibertària 2009; Calendari EZLN 2009: Zapata vive! La lucha sigue!; La sal de la terra; âCremen fotos? No passa res, No ens cremen a nosaltresâ, la Sofia té raó; La CGT de Lleida estrena pàgina web; Bloc de la CGT de Sabadell; Pel·lícules: âCosechas amargasâ?, âLa sal de la terraâ?, âBloody Sundayâ? i âA nous la libertéâ?; Llibres: âEnciclopedia del anarquismo españolâ? i âEl crepúsculo de la era trágica del petróleoâ?; Revistes: âDirectaâ?, âDona, defensaâtâ?, âLe Combat Syndicalisteâ?, âBoletín de la Coordinadora Euromagrebíâ? i âEl Brolladorâ?; Webs: Ateneu La Torna i CGT Aragón y La Rioja.

Entrevista
Cesk Freixas: âLa música ha de servir per protestar i reivindicarâ?.

Escriuen en aquest número:
Emili Cortavitarte, Pepe Berlanga, Mumia Abu-Jamal, Taifa, Vicent Martínez, Mariona Parra, Ferran Aisa, Manel Aisa, Emigdi Subirats, Josep Estivill, Toni �lvarez, Carlus Jové, Pep Cara, Jordi Martí Font, Pep Juárez, Eduard Solà.

This work is in the public domain
Sindicat